Jump to content

RRR

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

RRR

  • Tase
    Vaatleja
  1. beeta-alaniini saadavus

    No siis on selge.. 500 kr eest saab minu käest ca 300 - 350g seda kraami, värskelt avatud, kes tahab andku siis märku. Asun Tallinna kesklinnas.
  2. beeta-alaniini saadavus

    Räägin ikka puhtast, ilmselt sellest samast mida Eiselt pakub FXBETA. Kas seda müüakse Eestis, mis selle hind on 400g purgil. Torgib, torgib .. minuarust on maitsetu.
  3. beeta-alaniini saadavus

    Soovituslik päevane kogus on 6-12 gr, võetakse erinevalt. Nendest variantidest, mida olen proovinud, töötab kõige paremini selline, kui vahetult ennem trenni võtta veega 6gr, ning trenni ajal koos 1/5 kontsentratsiooniga (valk / sv) veel 3gr. Aine ise töötab nii, et justkui neutraliseeriks piimahppe.. st kui beeta alaniini ei kasuta, segab laktaat trenni tegemist, kui kasutad ba-d sobilikus koguses, siis + ja - annavad kokku justkui 0 ning saab teha kõvema koormusega. Samas, kui trenn jääb lahjaks ning ba-d võtad aga piimhapet ei teki, võib kah kehva hakata. Mina oma trennides ei realiseeri seda eriti ära, mul pole subjektiivsetel põhjustel ennem trenni teada täpselt kui kõva trenn tuleb, selepärast müün ära.. põhimõtteliselt ostsingi seda selleks, et proovida.
  4. beeta-alaniini saadavus

    Mul oleks pakkuda üks avatud purk beeta alaniini, st tegin lahti, võtsin umbes 60g sellest, kuid mulle ei sobi. Vist 400g või 500g purk on, maksin selle eest 740 kr, annaksin 500-ga ära kui keegi soovib.
  5. Huvitav, mida pakute sellise ajakirjaniku põhiainevahetuse kiiruseks, või millise metoodikaga seda üldse arvestate.. ja kui palju teie arvates ta 1-1,5h trenni juures energiat kulutab. Vean kihla, et 1800 juures võtaks selline inimene juurde. Juurviljadest niipalju, et neid on dieedis 400g päeva kohta, talle on sellest vähe sest kaalujälgijad lubavad juurvilju piiramatult. Puuvilaja on 200g.
×