Jump to content

muscelandu

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

muscelandu

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 08.03.1993
  1. EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

    Oleg Anissimov 2.koht Liisa Otsus 6. koht Natalia Nazarenko-Kiivikas 3.koht
  2. kuidas?

    Aga miks sa arvad, et kõverdan keha puusast? Teen selle essa lingi järgi ülakõhtu, kuigi käed on veidi teisiti ja rohkem alakõhule seda teise lingi varianti, aga kasutan selleks pinki. Kõhu tegemiseks raskusi kasutada? Kõhulihaseid sa tänu sellele nüüd suuremaks ei aja, see ei ole naq biitseps või Rind.
  3. kuidas?

    Et näita oma kõhust pilti ka, kui sa igapäev 156x teed. Isiklikult teen nädalas 2x, 3x50-60 Keretõsteid maas. Ja on enam-vähem, pole mingi Pro aga arvan, et igapäev on suht nonsens teha neid, eriti algajana ega need kõhulihased sellep niiväga kiiremini kasva.
  4. Toidulisandid

    Tai kane Proteiin No1 "Kasutamine: 4-5 supilusikatäit segatada 200-300 mg veega. Kaanega suletud anumas tugevasti raputada. Juua kohe. Segamiseks sobib hästi spetsiaalne shaker. Doseerimine: 4-12 supilusikatäit päevas sõltuvalt lisavalgu vajadusest ja kehakaalust (orienteeruv on valgu vajadus 1,5-2 grammi päevas per keha kilogramm)." Miks seda niipalju peab võtma?
  5. Toidulisandid

    Aitähh, sinust oli abi
  6. Toidulisandid

    okei, aga kui palju sa Proteiini soovitad võtta peale trenni? ja dekstroosi? ja kas kreatiini 5g(teelusikatäis) + 1spl dektroosi?
  7. Toidulisandid

    Tahaksin tulevast nädalast Kreatiini ja Proteiini võtma hakkata aga enne oleks paar küsimust Targematele. (kaalun 68kg (16) *5 spl Proteiini Tai Kane Protein no.1 + 10 spl Dexrot? ja kas 5spl = 25 g ja 10 spl = 50 ? Kreatiini puhul on fitshopis kirjas nii : Annustamine: 5-10 g (5 g = kuhjas teelusikatäis) *Ja mis parem oleks peale trenni, kas võtan Proteiini ja Kreatiini koos või eraldi sheikidena? Mind ei huvita lihtsus, vaid mis paremini töötab. *Kas peale Kreatiini laadimisperioodil võtta 5g trennipäeval peale trenni või pärast? pärast on vist parem, ja trennivälisel päeval, kas hommikul või õhtul? pm. enne magaminekut ehk õhtul oleks parem, sest magades inimene kasvab? Chatis on vastatud, et 25g protele pane 50g (1:2), et tulemus parem, aga teine ütleb liiast see, võib veel nii paksuks minna. Kuidas see siis käib? Paksuks ka minna ei taha xD
  8. Küsimus proteiini kohta.

    hmm, mina söön tavaliselt peale trenni 200g 0.1% kodujuustu, hea topsist lusikaga süüa (Y)+ Banaana, eriti ml imelik ei ole seda riietus ruumis pugida. Pm. ju sellega kaasneb parem tulemus, sest kohe peale trenni peaks organism kiiremini ja paremini selle valgu ära omastama või imenduma. @Lev, mina koolis ei suudaks xD Ma isiklikult tahaksin ka Proteiini tulevast nädalast võtma hakkata, aga oleks paar küsimust : *5 spl Proteiini Tai Kane Protein no.1 + 10 spl Dexrot? ja kas 5spl = 25 g ja 10 spl = 50 ? Kreatiini puhul on fitshopis kirjas nii : Annustamine: 5-10 g (5 g = kuhjas teelusikatäis) *Ja mis parem oleks peale trenni, kas võtan Proteiini ja Kreatiini koos või eraldi sheikidena? Mind ei huvita lihtsus, vaid mis paremini töötab. *Kas peale Kreatiini laadimisperioodil võtta 5g trennipäeval peale trenni või pärast? pärast on vist parem, ja trennivälisel päeval, kas hommikul või õhtul? pm. enne magaminekut ehk õhtul oleks parem, sest magades inimene kasvab?
  9. Uus kava.Mida arvate?

    kui kaua sa järjepidevalt üldse trenni oled teinud (jõusaal)? Ja kes slle üldse nõu on andnud, et toitu nii ja treeni niiet, et sl süda pahaks läheb? Ega sa siis sellep kohe kiiremini ei paisu... Sa räägid igasugustest süsikate vältimisest jms., miks sa siis paned lõuna ajal endale sellist kraami sisse : Või, Juust, Vorst=? okei, muidugi ommikul on vaja energiat aga selle rasva asemel võiksid sa ju süüa mingisugust Putru, müslit vms.(eriti kui sa ajad näpuga mingit lolli järge, et saavutada mingi Sixpack 1päevaga ... )? Viimased süsivesikud tulevad sl kell 4 ja selleks on ka ainuke väike banaana, ning siis veel Trenni, kus sa 110 harjutust teed ja seda veel 5x nädalas? Nii kaua ei suudaks, vähemalt mina. "Sixpack peab ju paistma".
  10. Lockerz

    http://www.lockerz.com/ Mis on lockerz? Sait, mis jagab tasuta asju, vaid selle eest, et sa logid päevas korra sisse ja vastad küsimusele. Sõprade kutsumine toob boonust! (Kui on kutsutud 20 sõpra, siis teenid topelt PTZ-e) Mis on PTZ? PTZ on lockerzi rahaühik. Mida saab osta PTZ eest? Saab osta elektroonikavidinaid, riideid jne. Kuidas saan mina LOCKERZ kasutajaks? Kirjutage e-mail siia teemasse, küll keegi on piisavalt lahke ja täidab teie soovi. See tundub liiga hea, et olla tõsi? Võibolla tõesti, aga seda rahastab üks suurimaid USA meediakompaniisid (Liberty Media). Firma (Lockerz LLC.) üks tegelasi, Kathy Savitt, on endine amazoni veebipoe executive. Kui ülal mainitut ei usu, siis: Võin kindel olla, et tegu ei ole scamiga. http://twitpic.com/dfx0t - nende twitter kanalist http://www.exploitn.com/showthread.php?t=5701 - keegi kes sai kätte http://thebotnet.com/general-off-topic/747...m-is-legit.html - veel üks. http://www.cashloopholes.co.uk/forums-memb...ites-proof.html - järgmine Miks ei saa mina midagi hetkel tellida? Sest sait ei ole veel "avatud". Tuleb see siis sel sügisel, naised saunas rääkisid 15 oktoobrist. Hetkel ainult USA ainult, kui live läheb, siis ülemaailmne. Eelnev tekst on kopeeritud hv'st. (loodame, et keegi sellega vastuolus pole) Jagan ise ka kutseid, saatke sõnum (PM) koos oma e-mailiga või lisage MSN'i ranger_470@hotmail.com, ning mina saadan teie e-mailile kutse.
  11. Õlg läks korraks liigesest välja.

    Nu, kolm harjutust oli veel enne seda ja + 10 minutit sõudmist. Sooja naq oleks juba olnud:D Aga jh ei ole kindel, et õlg liigesest välja läks, sest naq juba eelpool mainitult oleks pidanud järgnema sel hetkel piinav valu. To : Mart Muru Aga kas mingit ravi ei ole sellele, et ta nii välja ei läheks? Või lihtsalt peab hoolikam olema....
  12. Õlg läks korraks liigesest välja.

    hmm, ma mõtlesin, et kuidas ma nüüd igakjuhuks saaks õlga nö. ravitseda või ennetada (määrida mingi kreemiga vms.), et ta ei hakkaks ml niimoodi käima välja...., kunagi käis põlv ka liigeset välja, ning seda ma kohe ei ravinud ja mitu aastat ikka sai põlv liigesest välja käia ( see oli päris valus) ja enam ei taha, et õlg ei hakkaks niisama liigesest välja käima (nö. krooniliseks haiguseks).
  13. Tere,. niisiis, Sai siis täna trennis käidud ja kui Pulloveri harjutuseni jõudsin ja seda esimest seeriat tegema hakkasin siis lasin hantli liiga alla ja õlg käis korraks liigesest välja vms. (valus see polnud eriti) Trenni sai ka edasi tehtud ja isegi sedasamust Pullover tõmbeid tehtud ja eriti nagu mingit ebameeldivust õlal ei tundnud ega ka muidugi valu. Aga tahaks teada, et mida peaks nüüd tegema et selline asi korduma ei hakkaks? Ei tahaks et selline jama küll korduks,. Koju jõudes määrisin igaksjuhuks Dolgit kreemiga (1g sisaldab 50mg ibuprofeeni).
  14. 2a heasse vormi?

    Küsimus, miks ei ole mõtet peale laadida? Kui saaks umbes iga 2h tunni tagant süüa oleks ju ideaalne või mis? sööd lihstamalt väiksemaid lihtsalt aga organism saab koguaeg aeg seedida. Mitte ei pugi 3-4 korda päevas ennast täis (organismil on korraga koorem palju suurem). Mina isiklikult arvan, et see tihedalt söömine tasub ära, ja eriti kui see teema Autor nkn pikutab kusagil (mingeid kohustusi pole) siis mina isiklikult pooldaks rohkem sellist toitumist...
  15. 15a + pulber ?

    hmm, kui sl nn Areng on hea siis sa ei peaks kyll mingeid pulbreid kasutama. Pulbreid hakka alles siis kasutama, kui enam arengut ei ole või ei suuda tavatoidust neid ained kätte saada. Proteiini pulbrid jms need kõik on abi vahendid. Aga kui sa arened siis ple sl veel kyll vaja neid süüa. Pulbreid saad veel kõvasti syya, oleneb kui kaua trenni teed. Aga oota selle asjaga. Ja kaal ple sl ka suurem asi! ise olen sama vana ja pikk ning kaal 70kg
×