Jump to content

latissimus

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

latissimus

  • Tase
    Vaatleja
  1. K-1 GP Gladiators

    Huvitav, et seda kusagil veel kajastatud ei ole, Saku Suurhalli kodukal näiteks?
  2. Nox Pump & AC-C

    Nii...täna proovisin Hr. Yatesi süsteemi - panin tund enne trenni Lean Gaini ja 15 min enne trenni Nox Pumpi....Tulemus oli järgmine : 1) Nox'i mõju polnud nii intensiivne kui eelmine kord 2) Pidin trenni pooleli jätma, kuna enesetunne läks nii halvaks, et pidin napilt kogu selle kompoti välja laskma ja ära minestama - olukord oli ikka VÄGA HALB! 3) Pärast riietusruumis uuesti Lean Gaini sisse vägistades, pidin taaskord "pildi kotti viskama" Järeldus: Edaspidi kas pool doosi Nox'i või siis jagan kaks doosi kolmeks. Lean Gaini enne trenni enam ei pane, jään ac-c juurde ja panen ainult ilma Nox'ita. Kasutamise tiheduseks jätan endiselt korra nädalas ning erinevate lihasgruppide jaoks. Terve doos on ilmselge liialdus minu jaoks, TEIE aga tehke võtke nagu soovite. Jään endiselt arvamuse juurde, et see on väga hea toode ainult, et doosiga soovitan katsetada. HEAD TREENIMIST!!
  3. Nox Pump & AC-C

    Kõik, kes on Nox Pumpi proovinud, teavad et tegemist on õige asjaga, st lisand toimib nagu kirjeldatult. Ise proovisin esimest korda jala ja õla päeval - 3 päeva hiljem oli ikka veel valus kõndida Küsimus siis järgmine - kas AC-C'd ja Nox pumpi koos tohiks võtta? Iseenesest ju hea combo - üks annab hea energia ja teine hoolitseb selle eest, et lihasel piisavalt "toitu" oleks ja kataboolset toimet ära hoiaks. Aga kas need kaks ikkagi sobivad kokku? Tänan asjalike vastuste eest!
  4. Teie seksuaalne orientatsioon?

    jrx: mis sa arvad, kui palju on siin foorumis HARITUD inimesi nagu sina? Loll ju ei tunnista, et ta loll on!? Samas leiab siit foorumist palju inimesi, keda sa erialaselt analüüsida saaks - häireid tundub paljudel olevat Anyway, don't waste your breath.....lihtsam oleks kuldkalale selgeks teha, et misasi on internet Peaks siia foorumisse uue küsimuse esitama - "Mis on sinu haridustase?" Paljude kasutajate hoiakut saaks võrrelda tegelastega fimist "Tulnukas". Tsiteerin: "Mäletad kui Raido tellingutelt alla kukkus? Enne ei saanud mõistust pähe kui korralikult keppi sai; nüüd on normaalne mees - müüb metsa ja peksab pedesid raudlatiga."
  5. Maagilised hormoonid

    Vabandan oma eksitava küsimuse eest, ning esitaks selle uuesti: Kas on olemas ASJATUNDJAID inimesi, kes teaks antud aine kohta midagi INFORMATIIVSET, mitte "ise-hakanud lõualaksutajatest asjapulkasid" ,kes oma piiratud teadmisi uhkelt välja näitavad? Aitähh!
  6. "Veel üks huvitav aine on GABA ehk gamma-aminovõihape. Ta põhjustab väikseid muutusi ajude kemikaalides, mis mõjutavad kasvuhormooni eritumist. Üks Itaaliast pärit uuring näitas, et et kaks grammi GABA-t viiekordistas kasvuhormooni tootmist. Kuna GABA toimib kui nõrk unetablett – ta lõdvestab – siis tuleks teda kasutada üksnes õhtuti. " Uurisin natuke netist ja leidsin mitmeid saite mis müüvad antud toodet nii kapslite kui pulbrina. Doosid on erinevate suurustega 500mg - 1500mg jne. Kas keegi on proovinud või teab sellest midagi asjalikku? Või on tegemist mingi mõtetu lisandiga? Hind on suhteliselt odav.
×