Jump to content

Kadri

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kadri

  • Tase
    Algaja
  1. Lp punamtsike! Mis Teie siis siia üldse uurima ja õiendama tulete, kui ei mõika midagi???Mõelge sellele, et uus juubel tuleb tal siis juba vähem kui 3-e aasta pärst, sest eelmine oli üldse 25! HATEBREEDILE: Kuidas saate järeldada, et hr Viljar on Teie ütluse kohaselt seotud seksuaalvähemustega? On ta Teile siis kuidagi liiga teinud, Teid füüsiliselt alandanud? Vaevalt...Ma arvan, et tegemist on Teie ebaterve maailmakäsitlusega! Hr Vähile: Hilinenud õnnesoovid!
  2. efekti mõttes õnnitlejatega ja soovin õnne ja tervist meie lemmikule! Päikest!
  3. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    tõesti patustas, siis see vene mees tuli hoopis esimeseks? Ma väga kahtlen, et selle mehe dopinguproovi tulemus negatiivne oleks olnud, aga võitjate üle kohut ei mõisteta ju? Marekit ei näe me nüüd siis lavalaudadel kaks aastat? See on ju ikka päris pikk aeg!
  4. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    Kas sa mõtled viimaseid EKV dopingutulemusi?
  5. Mis parim tee maha võtmiseks?

    Minu arust oli vendv jutt üle keskmise ja seda, et juurikaid süües ja vähe magusat tarbides kaalu alandatakse, teab igaüks, aga kuidas need rasvata produktid natukenegi maitsvamaks teha, peab palju fantaasiat olema! Sa siin soovitad spetsialistidega rääkida... Tead, neid spetsialiste on ka igasugusei ja on olnud küllalt näiteid, kus kaks spetsialisti oma teadmistega ühes ja samas küsimuses vastuollu lähevad. Kui see saladus ei ole, siis mis kaalus Vitali 3. aprillil kulturismis võistleb? Palun ärme ajame segamini kulturismi ja jõutõstmist! Edu kaalu vähendamisel ja rasva põletamisel!
  6. VEND VÄHI MURE-VÕISTLUSGRIMM!!!

    Sa ise ka aru saad, kui nõme sa oled? See ei peaks küll minu asi olema, aga selle muki tegevusest siin loen välja ainult nahaalsust. Parandage mind, kui ma eksin.
  7. Mis asi on steroid

    Milline on teie arvates siis see nn pedevälimus? Kas Miki on teile külge löönud, et rääkida teate?
  8. eesti ron

    Naljamehed!!! Mida teema!!! Ah-ahhh-aaaaa!!!!!
  9. Sina oled vist ikka ka vend vähki armunud.
  10. Loodan, et mitte. Kuidas selle esimese kohaga siis on? Kas vv sai sügisel esimese või teise koha? Sama küsimus selle viimas võistluse kohta, aga seda saame teada alles peale paarinädala pikkust ootamist. Loodan, et seekordne võidumees ei tule siia toksima, et isvinite, jaa ne snal...(eesti keeles: vabandage, ma ei teadnud...)
  11. Siin oli vist mingi aeg tõsiseid probleeme sisselogimisega,aga nüüd tundub kõik jälle korras olevat!Igatahes homme on siis see tore päev Võrus ja saame näha-kaasa elada,kuidas meie lemmikul seekord läheb?Kas on jälle mõni üllataja tulemas?Edu vend vähjale!
  12. Kohe pikalt naersin ja arendasin seda mõtet.Teeks hoopis kohe mängufilmi:"Hantlite isand".Sellele saaks ju ka järje teha.
  13. ... et siin igasugused hullud ikka toimetuse poolt ära kustutatakse,asi läks juba ropuks.Võistlusteni on jäänud veel alla kahe kuu,ei tea,paljud seekord üldse võistlevad?Kas on võimalik ka nendel võistlustel vend vähki näha?
  14. parandan,vend vähi avaldamatta pilte
×