Jump to content

krizmart

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

krizmart

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.03.1991
  1. Mul täpselt sama asi. Olen 19 aastane ja liigesed üle keha ragisevad juba aastaid. Kael on kõige jõhkram. Sai kunagi ka arsti juures käidud, tehti kaelast röntgen ning sain vastuseks, et kõik normis, öeldi, et mõnel inimesel lihtsalt ragisevadki. Aga jah, mul on samamoodi, et kui pikemalt paigal olen, siis alles pärast korralikku raginat liiguvad selg ja kael normaalselt.
  2. Millist proteiini soovitate ?

    Kahjuks ei tea selle toote kohta midagi, ehk mõni foorumikasutaja oskab öelda midagi kui on proovinud. Olen mõelnud vastava toote soetamisest, kuid ehk õnnestub foorumist mõne targema ja kogenuma inimese käest nõu saada enne ostmist. Muidugi kodulehel on toote kohta info ka, kuid tundmatust kohast väga osta ei julge enne kui kindel, kas kaup kvaliteetne.
  3. Millist proteiini soovitate ?

    Toidulisandid.ee on müügil maitsetu 82% vadakuvalk, mille 5kg pakendil tuleb kilo hinnaks vaid 165 krooni kui ma õigesti mäletan (5kg hind 825 krooni). Hind tundub äärmiselt odav, on keegi proovinud või mida arvate sellest?
  4. Tervist. Olen otsinud internetist erinevate kõhulihaste pinkide jooniseid koos mõõtudega, aga pole õnnestunud midagi leida. Plaanis on ise säärane pink valmistada, kuid jääb selline mulje, et pole võimalik netist leida joonist koos mõõtmetega. Äkki keegi on targem selle koha pealt. Kui muud üle ei jää tuleb lihtsalt mõõdulindiga jõusaali minna, aga kui mitmeid jooniseid saaks oleks valik suurem.
  5. Poksikoti ost

    Tere. On tekkinud plaan endale poksikott muretseda aga pole aimugi mis on hind mille eest poksikott endale soetada ja kindlast teab keegi kust ja kelle toodangut tasub osta. Oodatud kõik soovitused selle koha pealt. Tänan.
  6. teie jalanumber

    43-44 olenevalt jalatsist.
  7. Käisin rasva % mõõtmas

    Mul näitas selline aparaat 8%. Samas oli tüüpe kes minuga sama kehaehituse ja kaaluga ning näitas 16%.
  8. Kuhu oleks veel MMA klubi vaja?

    Võrru.Võrus pole ei poksi ega muud trenni.Mingi maadlus ja judo ainult.Olen kindel et huvilisi leidub.
  9. hambakaitsmed

    Sooviks teada kust oleks võimalik osta hambakaitsmed?
  10. Peksa saamine

    sellist asja mõtlesin http://www.mondotees.com/ProductImages/ban...%20knuckles.jpg -ja enesekaitseks muide.
  11. Peksa saamine

    kust on võimalik eestist nukke saada?
  12. Küsimus aeroobse treeningu kohta.

    Kui sa pole varem jooksmas käinud siis hakka 30-35 minuti kaupa jooksma.Küll siis läheb ka rasvade arvelt mingil määral.Kui juba kauem nii treenitud siis teed tunni ringis.Sa pead ise tunnetama seda.Jooksed madala pulsisagedusega.Ma jooksen isiklikult nädalas umbes 70-80km ja viimane kord kui rasva% mõõdeti siis oli 4.7.Alustasin kunagi samamoodi pooletunnistega jooksudega.Kuigi minu põhiala on jooks mida treenin et võistlustel käia.Ja kui jõusaalis enne seda veel teed siis on kindlasti kasu.Olen enda peal seda tundnud.
  13. õlavarre lihased

    Et siis selline probleem et teiste lihaste arenguga olen rahul aga õlavarre lihastega probleem.Kohe üldse ei muutu võimsamaks.Äkki panete kirja mis harjutusi keegi teeb biitsale ja triitsale, mis teile sobinud on.Kõige paremini toiminud.
  14. Kõhu ja rinnalihased

    kui proovin seda lehte avada kus harjutuse kirjeldus pidi olema,ja proovin lehele siseneda, siis ei toimu midagi.ei ole kusagil midagi..
  15. kõige ülemised kõhulihased

    Ma mõtlen seda et naba ja rinna vahele peaks ära mahtuma 6ne plokk. Aga praegu on ainult 4ne ja ei tule kuidagi juurde. Et millised harjutused seda kõige ülemist kahte treenib? See peaks olema ribide peal?
×