Jump to content

murelik

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

murelik

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kuidas saaks hokit mängima?

    Suur tänu hehee'le, sain abi. Häid inimesi ikka on veel, mõni teeb lihtslt teiste unistuste kulul nalja. Kuskilt peab ju ometi alustama ning proovima, et hiljem ei kahetseks, et vähemalt proovisid.
  2. Tere! Loodan, et teist keegi teab, kuidas saada hokit professionaalselt mängima hakata. Olen 20-a naine, ametlikus hokitrennis pole käinud, kuid tahaks sellest teha oma elukutse, äärmisel juhul tahaks saada kiiruisutajaks. Kas keegi oskab aidata?
  3. Põhjalikumalt toitumisest

    Andke andeks, jäin teiste kommenteerijate juttu uskuma. Asi on selles, et tegelikult enne seda olin valgurikkal toidul, kuid ka siis tundsin end väsinult. Võibolla oli see seederaskustest tingitud väsimus, kuid õhtuks olin täitsa läbi. Nüüd on väsimus pigem pärastlõunati, õhtul pisut parem (äkki sellepärast, et siis pole kõhus enam toitu). Sain õigesti aru, et hommikul valk ja süsiv siis ühtlaselt kogu aeg vähe? Kõigile ju ei sobi valgurikas toit? Lisaks veel: plaanin minna uuele tööle metsa, siis olen ju süsivesikud suures koguses ära teeninud juba hommikul ja ka peale tööd ning lõuna ajal, onju? Andke andeks, et olen nii mõistmatu olnud. Palun veel viimast korda nõu! Suur tänu!!!! Kas hommikul siis ei tohigi putru süüa?
  4. Põhjalikumalt toitumisest

    Suur tänu teie kannatlikkuse eest. Püüaks kuidagi teema kokku võtta. Niisiis ikkagi süsiv pigem päeva esimesel poolel või? Õhtul pigem valgurikas toit? Söön hommikul putru, lõunal kaerakliikukleid ja puuvilja, siis joon petti linaseemnejahu ja pisukese mahlaga, järgmisena 100 g liha ja 300 g köögivilja oliivõliga, päeva lõpuks 125 g kala +300 g salatit (u 500, 600, 300, 300, 250 kalorit). Ikkagi tunnen end kuidagi väsinult. Hommikul võibolla liiga suure koguse toidu tõttu, kuid ka peale petti joomist u tunni aja pärast ja peale liha söömist mingi langus. Käin 3 x nädalas jooksmas, pärast on hea olla. Kas mu väsimus võib olla tingitud sellest, et mul kujuneb suhkruhaigus? Kas on õige, et söön valgutoite ja süsivesikuid eraldi?
  5. Põhjalikumalt toitumisest

    Aga enamus arste jne soovitavad ju hommikul ennast süsivesikutega laadida ning neid siis päeva jooksul vähendada? Lisaks tahaks ikkagi rohkem kinnitust selle segatoidu värgi suhtes (et süsivesikud ja valk sobivad ühe toidukorra ajal söömiseks, Dr Levin ju ütleb, et ikka ei sobi). Veel tahaks teada, mida süüa enne trenni või füüsilist tööd ja mida peale (ning ka millal ajaliselt)? Olen abi eest tänulik. Äkki oskab keegi veel mingit lisalugemist soovitada, mingeid linke jagada?
  6. Põhjalikumalt toitumisest

    Aga kas hommikul on mõistlikum süüa valku või süsivesikuid, kuidas õhtul? Öeldakse, et õhtul peaks süsiv piirama, kuid teised, et õhtul ei tohiks süüa valku? Palun aidake!!!
  7. Oleks palju küsimusi selles tohutus infohulgas. Kas päeva jooksul peab süsivesikuid rohkem sööma I poolel või nagu öeldi ühes artiklis, et see pole oluline, et võib ka õhtul? Palju räägitakse toidu kombineerimisest, et valk ja süsivesikud ei sobi kokku. Kas võiks sellest pisut lähemalt? Olen A-veregrupiga ning mulle soovitatakse loomse toidu ärajätmist, ka hoiatavad arstid liigse valgu eest. Mida teie arvate? Kas liiga tihe söömine võib olla halb (magu pole veel eelmist toidukorda ära seedinud)? Kirjutage rohkem insuliinist ning teistest hormoonidset ja nende seostest toitumisega, unega? Palun aidake, sest liigub nii palju vastakat infot, kuid mul pole raha, et lasta endale teha veretesti, et siis kõige õigemini toituda.
  8. Toitumise kohta

    Mul on suur mure. Tahaks teada, kas tõesti ei või valku ja süsivesikuid koos süüa? Kehtib see kõigi süsivesikute kohta või ainult tärklise (komplekssüsiv) puhul? Kas nt pudru kõrvale ei tohigi keefirit juua? Kas reegel kehtib ka taimse toidu kohta või võib sojatooteid ja teravilja kombineerida? Soovitatakse süsivesikuid süüa hommikul, kas õhtul peaks siis ainult valku sööma või pole see nii oluline, millal midagi süüa, mis oleks kasulikum? Mõned jällegi soovitavad süsiv süüa õhtupoole, sest tekitavad unisust (serotoniin), valku hommikul, sest siis seedub paremini. Tahaks asjast selgemat pilti.
  9. Palun aidake: kuidas arvutada oma energiavajadust. Olen 25, kaalun 50 kg, naine.
×