Jump to content

ReneK

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ReneK

  • Tase
    Algaja
  1. Kas kõhulihaste treenimiseks piisab näiteks kui teen 4 või 5 erinevat harjutust trenni jooksul ja igale harjutusele 2 seeriat? Ning neid harjutusi, siis vahetan aegajalt. Või peaksin rohkem seeriaid trenni jooksul tegema?
  2. Lugupeetud Mailman. Kui nüüd teemat hoolikalt lugeda, siis ma mainisin, et ei soovi siinkohal infot kuidas toituda ja mida süüa vaid kuidas kõhulihaseid treenida. Toitumiskava on üldjuhul vägagi rangelt paigas ja sellega rahul. Raske töö kõrvalt ainus arvestatav varjant toitumiseks. Tänud veelkord.
  3. Selge. Tänud vastanuile. Seda tean, et rasvapõletamine toimub üle keha aga sellepärast tekkiski just natukene nagu mõtisklust, et kui mujalt läks, siis miks mitte kõhu pealt. Aga sain paar näpunäidet siis: võimalikult erinevaid harjutusi ja kõhulihaseid mitte nii tihedalt treenida. Loodame et aitab.
  4. Tere! Olen 178 cm pikk, kaalun 80 kg ( enne aktiivset trennitsüklit olin 85 - eesmärk oligi rasvade põletamine ja reljeefi välja toomine (( eesmärk sai enamjaolt saavutatud )) On välja tulnud selline probleem, et rasva on kehalt silmnärgatavalt läinud, kuid kõhu peal siiski on liialt palju rasvkihti. Kas on mingeid harjutusi, mis aitaksid just kõhu pealt rasva põletamisele kaasa? Ülejäänud kehaga olen väga rahul - lihased ilusti väljas ( ka. jalgadel reljeefsed lihased ). Ja seega tekkiski probleem, et miks kõhu pealt ei ole veel rasv läinud. Toitumiskava paistab korras olevat ( rasvade jm. mittevajalikuga ei liialda vms. ). Aeroobset trenni teen samuti soojenduseks ja lõdvestamiseks. Ehk saate soovitada mõningaid kõhulihaste harjutusi, mis peaksid just kõhulihaseid rohkem välja tooma? Siiani kasutan 5ks jaotatud kava. 1) Rind, õla esiosa, 2) Selg, õlg üldiselt, trapets. 3) Biitseps, triitseps ( superseeriad ), käsivars 4)Kogu jalg. Igal treeningul teen tavaliselt ka kõhulihaste harjutusi. va. vabal päeval + ühel trenni päeval nädalas annan samuti kõhuluhastele puhkust. Samuti teen peale 3 või 4 trennipäeva 1 puhkepäeva. Tean, et tihti see rasvadepõletus toitumises kinni, kuid toitumiskava peaks korras olema minu arvates. Et just ootan eelkõige abi mõnigate heade kõhulihasteharjutuste näol, mis aitaksid kaasa rasvade põletamisele ja kõhulihaste väljatoomisel Tänades ReneK
  5. Muscletech Aplodan + Hydroxycut?

    Ei ela hetkel Eestis. Ja USA toidulisandid v2gagi k2tte saadavad. Aga kas keegi aidata oskab antud kysimusega?
  6. Tere! Nimelt sooviks mõne teadjama inimese käest uurida, et kas antud tooteid on mõtekas koos tarbida. Muscletech Aplodan ja Muscletech Hydroxycut. Samuti kasutan BSNi Syntha-6 ja BSNi Cellmassi. Hetkel on nii olnud, et Aplodani kasutan 3 korda päevas nagu peab. Enne trenni võtan 1 kulbitäie Syntha-6e ja peale trenni Cellmassi ja 15 min hiljem 2 kulpi Syntha-6e jälle. Sooviks Hydroxycuti samuti kasutama hakata, kuid kas on kasulik sellisel treening perioodi, kus kasutan valku ja kreatiini, lisaks veel nn "rasvapõletajatega" jamada? Jään vastust ja abi ootama. Lugupidamisega ReneK
  7. Kitsalt surumine(triitseps)

    Nagu eelpool mainitud, siis see suht individuaalne. Ise jätan käte vahele yhe rusika laiuse. Minu jaoks asi töötab ja randmega pole kah probleeme ( igaksjuhuks kasutan randmetoestusega kindaid ). Kui sulle sobib 30 cm, siis nii see ka jäta.
  8. Tere! Taaskord pöördun targema rahva poole. Nimelt on sooviks saanud rasvaprotsent kehas viia madalamaks kui see praegu on. M6tlesin, et millise kava siis tegema peaks, et kas palju kordusi seerias v6i palju seeriaid aga suuremate raskuste ja väiksemate korduste arvuga? Lisaks sooviks teada, et kas on spetsiaalseid harjutusi eri lihastele, mis tagaks rasvade kiire ja eduka p6letamise? Samuti, kas umbes 5 km jooks enne trenni tuleb kasuks? V6i peaksin näiteks jooksmise viima j6utreeningust eraldi? Näiteks hommikul v6i hoopis 6htul. Et asi selgem oleks, siis ma ei soovi, et läheks päris kondiseks kätte. Et just tuleks välja lihase detail ja yleyldine reljeef. Hetkel on jalgadele, k6hule ja tuharale kogunenud vägagi soovimatu rasv. Toitumiseosas kahjuks ise kaasa ei saa rääkida, sest töökohast tingituna söön seda, mis laual on. Tavaliselt korralikud praed jne. Kuid olen pyydnud t6sta k6ikv6imalike juurikate, aedviljade jms. osakaalu toidus. Ning kuidas on toitumisega hilja 6hutl, varahommikul? Olen kuulnud kusagilt ka miskit, et 6lid vms. aitavad kaalu langetada. Vastab see jutt t6ele? Kui jah, siis millised 6lid need on? V6i on mingid muud toidud, mida saaksin lisaks veel syya, et tagada rasvade parem p6letamine? Olen 177cm pikk, 81 kg trenni teinud vahelduva eduga 1,5 aastat ning 19 aastat vana. Hetkel treenin iga lihase eri päeval ning trenni teen tavaliselt 5-6 korda nädalas ( vahel vähem, kui taastumise nädal vms. ) Lisaks jooksmine. (PS! Vabandan m6ningate täpitähtede puudumise pärast!) Jään Teie vastust ootama Lugupidamisega ReneK:
  9. Milliseid lihasgruppe koos treenida?

    Pakun lihtsalt välja oma kava jaotuse. Ehk sulle sobib: Kolmeks jaotatuna 1) Rind, selg 2) 6lg, jalad 3) biitseps, triitseps ( vabandan, et täpitähed m6ned puudu ) 4)* puhkus Rinna ja selja päev on selline intensiivse treeningu päev. 6la ja jalgade päeval v6tan natukene vabamalt. Biitsepsi ja triitsepsi päeval pane täie auruga. Kasutan ka super-seeriaid ( kui see on 6ige väljend ) - teen biitsepsi ja siis kohe triitsepsi järgi ning alles siis puhkan seeria järel. Ja mis selle plussiks minu arvates on, on see et kui teha biitsepsit ja pumbata veri biitsepsisse sisse, siis kui koheselt teha seeria ka triitsepsile, on toitainete ringlus veres palju parem - lihased on lähestikku ning veri käib paremini kogu käes ringi. Minu puhul see töötab - lihas kasvab palju kiiremini kui ilma nende super-seeriateta. Pumpab ikka käe vägagi kenasti verd täis. K6htu teen iga treeningu päev.
  10. Tere! 19 aastat vana, 178 cm pikk, 80 kg Eelnev trenn: sõjaväelase tööst tingitud füüsiline igapäevaselt september 2006 - mai 2007 nädalas 3-4 korda jõusaalis ( nüüd tänasepäevani ainult nädalas 1 - 2 korda ) Toitumine: 3 korda päevas - korralik ja erinev toit. Rinnaltsurumine: kahjuks ainult 90 kg ( suvega langes 10 kg kuna ei saanud regulaarselt trenni teha ) Mida saavutada tahan? Eelkõige tahan kasvatada lihasmassi ja sellega samaaegselt arenda füüsilist vastupidavust. Milline kava sobiks mulle? 4 korda nädalas jõusaal plus 5 korda nädalas sõjaväelasele iseloomulik füüsiline. Enda kava, mille panin paikka, kuid pole veel alustanud 1. Päev ( rind, selg, biitseps, kõht ) 3 x 10 rinnaltsurumine raskusega 70 kg 3 x 12 hantlite lennutamine küljele raskusega 20 kg 2 x 15 liblikmasinal 3 x 8 - 10 kangi tõmbed kukla taha 3 x 8 ploki tõmbamine vastu rinda ( ei oska sellele õiget nimetust anda ) 2 x max ülakeha tõsted 4 x 10 biitseps kangiga 3 x 12 hantlitega Kõht max 2. päev ( õlad, triitseps, jalad üldiselt, kõht ) 3 x 10 Military press ( kangi ( pole fikseeritud ) surumine rinnalt üles (( ise istudes )) 3 x 10 Military press ( kangi ( pole fikseeritud ) surumine kukla tagant üles (( ise istudes )) 3 x hantlite lennutamine küljele 3 x 12 prantsuse surumine 3 x hantlitega triitsepsit Jalad treenin üldjuhul vastavalt olukorrala ( oleneb, mis mul tööjuures ees ootab vms. ) Kõht nagu alati maksimum Palun siis vastukaja, kas sellise treeninguga saab arendada just lihasmassi ja vastupidavust Samuti soovitage toidulisandeid vms. kui neid üldse vaja. Lugupidamisega ReneK:
×