Jump to content

sway

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sway

  • Tase
    Vaatleja
  1. Burn FX vs Lean

    Need, kes on proovinud, andke nõu kumb toode on efektiivsem Burn FX või Lean (fairing). Palun ärge mingist toitumiskavadest jms rääkige, tahan toitumise kõrvalt ka rasvapõletajat proovida, kuid ei tea millist eelistada. Olen kuulnud, et Eat & Lose 3 pidi hea olema, kuid seda pole praegu saada kuskilt.
  2. RevalSport

    Revalis käisin esimest korda ca 6a tagasi ning kohtusime taas eelmise aasta sügisel, sama varustus, mis tollal ainult roostet rohkem. Riistapuid on küll palju, kuid muu on alla arvestust - mustus, vett ei tule kohati, kapid ei jätnud väga turvalist muljet ning ei meeldi käia saalis seljakotiga kõik väärtesemed kaasas. Soovitan coralit, kuumaks on suurem, aga hinna sees on ujula, fitness programmid, avarad ruumid jne. igati rohkem rahul kui revaliga.
  3. Algatuseks andmed: mees, 22a, 193cm, 92-94kg Olen käinud 2 kuud trennis. 3x nädalas, teen algajate kava. Vahelduva eduga käin bodypumpis, peale jõukava ujumas ning aeroobset 10-30min. peab häbiga tunnistama, et aeroobse osakaal on jäänud suhteliselt väheseks. laupäeviti maahoki, st üpris palju jooksmist. Toitumisega on seis järgmine: Hommik - kui jõuan, siis kaerahelbe puder moosiga, mahl või tee. Kui läheb kiireks, siis piimaga mingi coco popsid vms (kas need on norm asjad või peaks mingeid corn flakese sööme v müslit?) ja paar puuvilja. Lõunaoode: kohupiim või kodujuust Lõuna: üritan tüki kanafileed teha, kartuliga v nii kuidas juhtub Trenn peale trenni sheik (hera 80, 3spl + Dextro süsikad 3 kuhjata spl + 450ml vett) õhtul kodujuustu salat Eesmärk on kõhu pealt rasva kaotada, tasapisi vist kaob, ise aru ei saa väga. Särgid tasapisi jäävad õlast kitsaks jne jne, aga kaal ei lange. Alustasin 91kiloga, praegu kõigub 91-95. Mis ma peaksin tegema, rohkem aroobset, vähem jõudu? Jube palju loen siin neid erinevaid postitusi, aga enamustel räägivad kõik targad inimesed erinevat teksti ja võta nüüd siis näpust mis on õige üldse. Ise arvan, et toitumise juures on ikka midagi paigast ära, ei jõua ka krt koguaeg jälgida seda kaloraaži ja muid näitajaid. Mis tegema peaks?
  4. Õige suund?

    Tere, Sissejuhatuseks alustan numbritega - olen 21, meesterahvas, pikkust 193, kaalu 89-91. Varasem kokkupuude jõusaaliga oli ca 3-4a tagasi kui sai käidud, vahepeal vajus ära, eelmise aasta juunis lõpetasin ajateenistuse - siis oli vast ka eluvorm. Nüüd olen aastaga tsipa käest ära lasknud värgi. Peale sõda kaalusin 83kg! Nii nüüd sisu juurde: Käivitasin aktiivselt projekti 2008 rannahooajaks keha trimmi. Algatuseks treenin ennast nende samade ALGAJATE treeningkavadega, mis leiduvad selle portaali lehel. Neid mõlemaid algaja kavasid teen vaheldumisi. Enne alustamist 10min rattal sooja. Hommikuti käin ca 3x nädalas jooksmas nii 30-60min. Peale jõusaali 10-15min rahulikku ujumist ja siis sauna kui aega on. Hetkel puudub igasugune toitumiskava ning ma olen juba lugenud jah, et 1. ja kõige tätsam on toitumine paika saada. Ma siiski üritan regulaarselt ja korralikult toituda. Kui kaua peaks tegema seda algaja kava? Kas peaksin laskma teha personaalse kava või piisab ka nendest? Millal ja miks peaksin alustama proteiini kasutamist ja millist? Soovitage kellel peaks laskma teha toitumiskava? Fred Antson ja Kalmus on mõttest läbi käinud. - Kumb on parem? Üleüldiselt oskab äkki keegi midagi soovitada, mis võiks abiks tulla. Kuidas on selle jooksmise ja ujumisega - eriti tahaks teada kas tasub ujuda peale jõutrenni? Täna jooksin ja õhtul saalis olid reie lihased veits valusad, seega häiris veits jalapressi lükata. Ning mingisuguseid targutavad kommentaarid võiks parem üldse jätta kirjutamata. Tänud! PS. Kui palju need Antsoni ja Kalmuse viisidid maksavad? Ainult toidukava tegemine. Kas kellelgi on infot ka kui pikk neil see ootejärjekord olla võiks?
×