Jump to content

Loon

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Loon

  • Tase
    Algaja
  1. kühvel selline.. et ma teen peale jõutrenni 30 minutit jalgrattal ja eesmärgiks on rasva põletus. Milline raskusaste on kõige efektiivsem kui võimalik on valida ühest kümneni?
  2. Muud pole öelda kui et.. mõni inimene lasi küll ise ennast täiega alla tänases Õhtulehes...
  3. Tere! Kas keegi teab kust kanalilt on võimalik vaadata K-1 World GP ülekannet 5. detsembril..
  4. Arnold Tokko käitumine ajakirjanduses on jätnud pigem sellise... kuidas nüüd öelda.. õlekõrrest haaramise mulje. Teisest küljest ta on alaliidu president ja ta peabki tegema kõik selleks et ala mainet parandada.
  5. Kulturistide provotseerimine

    mis vahet seal on kes kõvem on... ma olen näind kuidas 70 kilone poisike lõi 120 kilosel kulturistil käe radiaatorist läbi .. nii et ploomimoos oli sumpsist väljas... minu arust on see mõtetu teema mida siin arutada... mul üks sõber andis viljandis taipoksi trenne kunagi, sealt kasvas ka välja paar sellist tüüpi kes armastasid vabal ajal jalaga vehkida. See jõudis ka treenerini, ja sellest alavääristamisest mis sellele trennis järgnes ma ei räägiks. asja point on see, et kui oled poksija, karateka jne siis pole ilus seda temonstreerida avalikus kohas ka kui oled kulturist võiks avalikus kohas särgi seljas hoida.
  6. Taipoksi trennid algajatele!

    Viljandis treenis Andrus Kirn kunagi mingit rühma, aga ta ise tais praegu. Keegi tema õpilastest olevat asja üle võtnud, rohkemat ei oska praegu öelda
  7. ma ei tea.. vb ma olen siis pede... aga ma arvan et tänapäeval on hea väljanägemine üks edukuse aluseid... ning... esmamulje on oluline.... ning riided on üks osa sellest... ja see kes siin rääkis et tahaks hirmsam välja näha... aja enndal juuksed lühikeseks ja lase nina viltu lüüa... ning vaata mis pilguga sind kas või näiteks poes vaadatakse... vb tunned mõnu sellest...
  8. Mida arvate paksudest?

    osadel on see haigus, osadel laiskus.. häirivad need kes ikka laiskusest paksuks läind... õlle kõhuge mehed jäirivad.. naiste puhul häirivad veel need kellel midagi viga pole välimuselt.. pigem isegi võiks juurde võtta...ja kes siis peeglisse vahtides ägisevad "ma olen nii paks" .. "ma ei tohi seda ja toda süüa" .. "homme teen vee päeva " jne ... käisin ühe sellisega kunagi.. päris närvi ajas
  9. rinnalt surumine

    aitäh vastuste eest!
  10. rinnalt surumine

    selline küsimus siis, et mis vahe sellel on kas lasta kang vastu rinda või jätta kangi ja rinna vahele mingi 5-10 cm vahe... äkki targemad oskavad vastata..
  11. õhtune söömine

    Kuidas selle õhtuse söömisega ikka on... kui ma tulen jõusaalist mingi 21-21.30... ja korvpalli trennist 2 korda nädalas jõuan ültse kell 22.00 koju... kas siis võib süüa või mitte.. ja mida oleks mõtekam süüa... probleem selles ka et tahaks kõhupealt ja külgedelt väheke rasva maha hööveldada..
  12. kehakaalust rohkem

    kuskil 40
  13. kurrat.... video maas juba... aga Vanderlei kindlasti üks lemmikuid UFCs
  14. Eestimaa ajakirjandus ja KULTURISM.

    lehed kirjutavad ja televisioon näitab seda mis rahvale peale läheb... mina näiteks ei näe mingit mõtet suusatamise vaatamisel... põhim on see ainult vaheaegade ootamine ja kuuse lempsi möla kuulamine... aga vaatajanumbrid on kõrged ja rahva huvi on suur.. sellepärast näidataksegi igat suvalist maailmakarika etappi..
  15. kui palju treenida?

    võta tööriistade alt lahti treening kavad .. äkki leiad sealt midagi sobivat endale..
×