Jump to content

gorm

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

gorm

  • Tase
    Vaatleja
  1. Treeningukestus?

    Oleks pidanud paremini täpsustama. Pidasin silmas jõusaalitreeningut.
  2. Treeningukestus?

    Mis on optimaalne jõusaalitreeningu kestus? Mul läheb aega kuskil 1.30-2 tundi. On seda palju?
  3. Kava

    1. Päev - Rind, Esiõlg, Triitseps, Kõht Lamades surumine kangiga 2 soendusseeriat(ss) 4x 8-12 Kaldpingil hantlitega(kangiga) surumine 4x 8-12 Plokil ristivedu 4x 8-12 Istudes hantlitega(kangiga) surumine eest 4x 8-12 Lamades prantsuse surumine 2ss 4x 8-12 Seistes plokil alla surumine 4x 8-12 Rippes jalgade tõsted 3x max Keretõsted maas(kõhupingil) 3x max 2. Päev – Jalg(esi- ja tagaosa), säär Kükk kang turjal 2ss 4x 8-12 Jalapress 4x 8-12 Istudes säärte sirutused ette(trenazööril) 4x 8-12 Kõhuli jalgade kõverdamine(trenazööril) 4x 8-12 Pöialetõus kang turjal(jalapressil) 4x 8-12 Istudes pöialetõus(trenazööril) 4x 12-15 3. Päev – Selg, Alaselg, õlg(kesk- ja tagaosa), Trapets, Biitseps Plokil tõmbed ülalt ette 2ss 4x 8-12 Plokil tõmbed istudes vastu kõhtu 4x 8-12 Ühe käega hantli tõmbed küljele 4 x 8-12 Seistes hantlitega lendamine küljele 4x 8-12 Ettekallutatult hantlitega lendamine küljele 4x 8-12 Kangi tõmbed lõua alla 4x 8-12 Istudes kaldpingil hantlitega küünarvarte kõverdamine(randmepöördega) 2ss 4x 8- 12 scottpingil kangiga küünarvarte kõverdamine 4x 8-12 Keretõsted pukil 4x 8-12 Hetkel käib treening sellise kava järgi. Kava on kasutusel olnud ainult 1 nädal (ja kindlasti ei ole see esimene kava üldse... algul sai ikka tükk aega tervet keha treenitud, siis kaheks jaotatult ja nüüd siis alles kolmeks jaotatult). 1. päeval läks aega veidi üle 2 tunni, 2. päeval poolteist tundi ja 3. päeval läks aega umbes täpselt 2 tundi. Küsimused oleksid siis sellised: 1) Mis te arvate sellest kavast? 2) Kas on hea mõte jagada see kava hoopis neljaks? 3) Millele on suunatud need 4x8-12 seeriad ja kordused? (kas massile või jõule) 4) Kui kaua oleks ideaalne puhata seeriate vahel?
  4. Valkude kohta mingit artiklit

    Kas keegi äkki oskaks soovitada millist valgupulbrit osta? Ma olen hetkel kahevahel. Whey 3 või Hera 80. Ma ise tahaks osta Hera 80, sest see veidike odavam, kuid kui kvaliteedi vahe on suur, siis ostaks ikka Whey 3.
  5. Valkude kohta mingit artiklit

    Tervislikult olen juba tükk tükk aega toitunud ja toitun ka edasi. Oma valgud saan kätte toidust, kuid valgupulbrit tahaks just peale trenni kasutada. Muul ajal ei ole mul vajadust seda võtta. Trenni olen kah teinud omajagu (pikas persperktiivis on see muidugi väga väga lühike aeg ). See on lihtsalt koomiline kuidas mu isa suudab mingeid asju välja mõelda. Räägib, et rikud oma tervise ära nende valkudega. Ja kui ütlen, et kõik treenerid on soovitanud seda võtta, siis räägib mingist ilgest vandenõu teooriast, et kõik need treenerid saavad raha, kui nad soovitavad valgupulbrit teistele jne . Ja mainis veel selle kah ära, et see on mingit sorti julm keemia, mis on täis konservante ja muid mürgiseid asju .
  6. Kas keegi ehk leiab valgupulbri kohta mingi artikli, kus oleks ära seletatud, et tegu ei ole steroidiga või mingi muu kahjuliku ainega. Mul vanemad ajavad siin mingit ilget pikka keemia juttu. Isa veel eriti. Räägib nagu on eluaeg kulturismiga tegelenud. Et umbes nii, et kui lõpetad nüüd nende tarvitamise lähed tagasi tühjaks, lihased ei ole harjunud jne jne jne...
  7. Vöökoht

    Tänud vastuse eest. Ma lasin treeneril endale kava koostada ja nüüd järgin seda. Toitumiskava olen järginud ca 2 kuud (veidike vähem). Treeningkava olen teinud veidike rohkem. Kuna ma nüüd 70 kg kaalun, siis sooviks seda kaalu mitte madalamale langetada enam. Kas selline asi on võimalik, et ma kaalu samana hoian (või siis isegi pisut juurde võtan veidike) ja samas sellest viimasest kihist rasvast lahti saan?
  8. Vöökoht

    Mul pmst terve elu on see vöökoht olnud üks probleemne koht (ehk siis kogu aeg olnud veidike suurem kui vaja oleks olnud ). Mingi 4 kuud tagasi oli mul vööümbermõõt umbes 100 cm ja kaal oli 87 kg. Vöökoha sain alla umbes 85 cm juurde (väikseim, mis mõõtnud olen on olnud 83,5... et ühesõnaga kõigub veidike). Kaalu sain kah tunduvalt alla. Hetke kaal on umbes 70 kg või nii (pikkust on mul 184 cm). Rohkem nagu ei suvatse kaalust alla võtta, kuid selle õllekõhu tahaks eest ära saada . See viimane kiht on veel alles jäänud!! Toitumisega on hetkel kõik korras, aeroobset teen 5-6 korda nädalas ja jõusaalis käin 3 korda nädalas. Tekkis selline küsimus, et mis ajaga need viimased sentimeetrid on võimalik ära kaotada vöökohalt? Küsin sellepärast, et rohkem kui kuu aega on mul vöökoht umbes sama püsinud. Kas peabki nii aeglaselt minema? Mainiks ära veel selle, et vöökohta mõõdan ma nabast vedike allpoolt. Ülemise kõhu poolega mul nagu probleeme eriti ei ole... just seal allpool on seda rasva alles. Vabandust kui jutt veits segaseks jäi... ma kiiruga kirjutasin.
×