Jump to content

EnrikoL

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

EnrikoL

  • Tase
    Algaja
  1. Sisekaitseakadeemia Pirital

    Ei pea ometi nii ründavat seisukohta sisse võtma
  2. Sisekaitseakadeemia Pirital

    Oleksin huvitatud kuulma muljetest sealse kooliga, eriti korrektsiooni alal, kui keegi seal koolis üldse foorumi kasutajatest õpib. Pole Teeviidale jõudnud ning arvasin, et oleks ehk õige abi küsida siit. Kas Sisekaitseakadeemial on seal ka ühikas? Kui jah, mis hinnaga? Kuidas sportimisvõimalused, kas koolil jõusaal olemas? Tänud neile, kes viitsivad vastata
  3. Nii, minul on see põletik olnud juba ca 1,5 aastat. Alguses hullem, nüüd vahelduva eduga. Käisin igasugustes magnet-,elektriravides ja mida kõike veel. Olen näost sisse ajanud tablette ja määrinud kreeme. Teinud külma-sooja vaheldust. Ütleme nii, et tulutult. Vahepeal küll aitas soojendussalv, aga selle mõju lakkas ka teatud aja jooksul. Anda puhkust on kõige targem variant või minna eriarstide juurde, tehakse erinevaid mudimisi säärele, pressitakse põletik välja. Üsna jubedalt valus, aga aitab. Nüüd saadeti mind kõnnitestile, et äkki leitakse seal mingi viga. Enne kõnnitesti käinud ka süste saamas, minul tegi ausalt öeldes see hullemaks. Viimane variant, mida suuremalt jaolt ei soovitata, on operatsioon. Aga loodame, et asjad sinul nii kaugele ei lähe. Eks kuulen reedel, mis kõnnitestis räägitakse. Mõra on üldjuhul siis, kui pidev valu seisneb ühes kohas, mitte tervenisti ülevalt alla. Minul on nii vasak kui parem jalg põlve juurest kuni täiesti alla välja. Loodan, et sina sellist põrgupiina tundma ei pea
  4. Lihaste lõhkumine

    Kas keegi seletaks mulle selle teooria ära, kuidas trennis lihaseid lõhutakse või mis moodi toimub lihaste kasvamine treeningu ajal? Ei oska küsimust ka paremini postidada, ehk saate aru.
  5. Vigasele treeningkava

    Saatsin teile kirja
  6. Hea seks õige toiduga

    http://ajaviide.delfi.ee/news/seks/article...05&l=fplink Tehke proovi ja rääkige kogemusest
  7. 18 aastaselt 300kg lamades surumises!

    Olen kuulnud kuskilt, et uute reeglite järgi peab kang minema vähemalt nibude peale, aga üle selle kõhu poole enam ei tohi minna. Parandage mind kui eksin.
  8. haigusega kaasnev isu puudus

    Ise jõin samuti proteiinishake, kui ei suutnud muule toidule otsa vaadata, vähemalt sain oma valgud sealt kätte. Muidugi oleks parem olnud tavatoitu süüa, aga lihtsalt muud ei jäänud üle.
  9. Uus video Fitness.ee Tv-s

    Üks parimaid videosi, mida näinud olen
  10. Kükk, kükk ja veelkord kükk...

    Mida arvate overhead squatist? Ta teeb seda 4:20.
  11. TREENING JA TOITUMINE... Küsitlus!

    Olen tellinud 2x Ott Kiivikaselt treeningkava, millega jäin väga rahule. Sain temalt algajatele mõeldud kavad. Üks 2 päeva oma, teine 3 päeva oma. Ühe korra veel temalt toitumiskava, vorm paranes ja arengut oli näha. Ning 1 korra olen veel tellinud Marek Kalmuse käest, mis oli 4-ks jaotatud kava. Jäin ülimalt rahule ka tema kavaga. Olen temalt veel tellinud ka toitumiskava, mille järgi söön ka praegust, aga natuke olen kohandanud seda endale sobivamaks. Kiidusõnad ja muud mitte midagi. Uued hinnad on tiba kõrgele küll aetud, kuid toitumiskava eest võiks veel maksta 500 krooni, aga jõusaalikava eest, see võiks küll odavam olla. Selline on vähemalt minu arvamus.
  12. Toidulisandid?

    Oled küll valesti aru saanud
  13. ENNUSTA JA VÕIDA!

    Indrek 7 Liisa 7
×