Jump to content

bull farm

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bull farm

  • Tase
    Algaja
  1. juust

    -
  2. Pidev magusaisu.

    insuliini tase kõrge
  3. Vot see on trenn!

    peast veresooned väljas
  4. Vot see on trenn!

    no samas profidest ruhlil pole ka nii hea triic kui levronel aga õlg selle eest laiem.
  5. Vot see on trenn!

    treening meetodeid on väga erinevaid. õlga tegi ju ta ka vahepeal poolikuid kui üles surus. aga nii tehaksegi et vahepeal puhtalt täisamplituudiga ja väikseraskusega, teinekord aga poolikud, ebapuhtad ja suure raskusega, samuti kiirus on erinev...eks sellisel tasemel peab juba katsetama mis lihast paremini lõhub ja arendab.
  6. Vot see on trenn!

    http://www.jarimentula.fi/ http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showt...amp;anchor=news
  7. Ost: Kang

    see mänguasi sobib naistele, lastele ja vanuritele. biitsa saab ka teha mees aga rinnalt surumiseks sobib ikka 20 kilone standard kang kuhu mingid hantlite kettad ei sobi! kust otsast odav? kust sa tead palju selle oksjoni hinnaks kujuneb? aega ju kõvasti lõpuni, ma imestan et juba nii palju on pakutud kuigi lõpp on alles kaugel aga hind juba suht üles kruvitud.
  8. Nõgesed

    kuidas selline isu saab olemas olla, ma peale trenni ja pesemist riietudes unistan et saaks juba kähku autosse istuda ja puhata, süüa-magada. ei jõuax yldse kõndida. millex te neid nõgeseid sööte? vitamiinid? ostke parem apteegist multivitamiine näiteks! need on suht odavad ja mugav igapäev võtta aastaringselt.
  9. täielik energia puudus

    ilmselt uimasus on sest kilpnäärme hormooni l-thyroxini liiga vähe kilpnääre toodab, siis on ka ainevahetus aeglane ja rasv ladestub.
  10. Mannapuder ?

    mannapuder millex? riisipuder tuunikalaka parem näitex!
×