Jump to content

q-quattro

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

q-quattro

  • Tase
    Vaatleja
  1. jõusaal

    Selline küsimus nimelt, et hiljuti just kolisin Tallinnasse, Ülemiste kanti (Lennujaamast veidike edasi) ja tahaks teada, et kus oleks kõige parem käia jõusaalis, et ei hakka ju ühest linna otsast teise sõitma, palun soovitage midagi head ja mis oleks lähedal. Tänud!
  2. kaal ja pikkus...

    pikkus: 195 ja kaal: 95
  3. kava

    Tervist! Tahaks paluda abi kava koostamisega! Et põhiline rõhk oleks suunatud ülakeha treeninguga. Treeningu võimalused iga 2 päeva tagant. Kaal 95 kg. e-mail: q-quattro@hotmail.com Suured Tänud!
  4. butterfly etc

    Kas keegi on neid kasutanud või ostnud need butterfly absid jne. kuidas üldse toimivad, on üldse mõtet osta?
  5. Alkohol

    Tahtsin küsida kas alkohol mõjutab treeningut, nt nädala jooksul jood mingi 2-4 l õlle?
  6. Harjutused

    Tänud kõigile et vastasite mu küsimusele P.S. Käin praegu jooksmas, suvel saab küll ujuda, niiet sellega ei tule probleeme, mis aga puutub jõusaali, siis püüan käia nii tihki kui vähegi võimalik. Antlid on olemas ja paljugi muud, mis aga puudu jääb, saab aga juurde osta.
  7. Harjutused

    Tervist! Olen siin uus ja tahaks nõuannet. Kas keegi viitsiks kirjutada, või soovitada, mingisuguseid harjutusi (soovitatavalt kõiki) mida on hea teha kodustes tingimustes, kuna mul on liiga paindlik töögraafik ja jõusaali külastamiseks ei ole üldse aega. P.S. Kui keegi viitsib siis palun kirjutada mulle toitumisest, trenni tehes. Tänud!
×