Jump to content

naelake

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

naelake

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev November 29
  1. TREENING JA TOITUMINE... Küsitlus!

    Eelmisel aastal tellitud Marek Kalmuselt toitumiskava- eesmärk kaalu langetamine. Kava toimis ja kehakaal langes. Pärast viiekuulist toitumise jälgimist oli Mareki soovitus, et peaksin ikka jõusaali ka kiikama:) sai sedagi tehtud kava järgi. Ühegi teise kaalulangetamise meetodiga ei ole kaal kahanenud just sealt kust vaja:) ja enda ohjeldamine söökidega oli ikka raske. Praegu on mul tunne, et minu organism on "hakkanud minuga räälkima" st tunnetan, mida on vaja süüa. Olen Mareki kavaga rahul ja julgen soovitada teistelegi. Selleks, et saada oma kaal normi ja parandada oma tervist ei ole 500kr palju. Aitäh Marekile!
  2. Suure ülekaalu kaotamine

    Eks selle sobiliku treeningu leidmine on sisetunde küsimus:) vähemalt minul oli nii.Lliikuma saamisega oli minu lihtsam, ma tegelesin juba kahe treeninguga, kui hakkasin kaalu langetama. Bailatiino leidsin 4 aastat tagasi ja olen sellesse siiani "armunud". tantsimine annab nii emotsiooni, kui koormust. http://www.danceact.ee/ Shaipingusse läksin sellpärast, et arst soovitas tegeleda võimlemisega. Küll mulle see algul ei meeldinud, aga nagu ütleb minu elukogenud tädi (85a- hetkel käib iga nädal 3x jõusaalis) , kui sulle miski ei meeldi tee seda kolm trenni järjest ja see võib sulle meeldima hakata:) Ei ütle, et mulle see võimlemine nüüd nii väga meeldib, aga olen aru saanud, et see aitab. Selle igapäevase kõndimisega on minu arust nii, et see sobib kaalu säilitamiseks hästi, aga kaalu langetamiseks, vähemalt mulle, tsipa vähe. Lähen ka hommikul jala tööle ja see annab lihtsalt hea enesetunde päeva alguseks. Oleneb sellest, kus on Sinu elukoht??? võib olla leiad mingi vesitreeningu, kui ei miskit muud, siis ujumine! Vahepeal, kui minu põlv ei lasknud trenni teha , siis käisin ujumas, igati meeldiv tegevus:) Eks see tekst sai natike siit ja natike sealt, aga võib olla on minu jutust pisuke kasu. Igaljuhul miski pole võimatu....Mina igaljuhul olen vahel mõelnud, et , miks ma küll varem ikka ennast korralikult käsile ei võtnud... lohetasin 10 aastat ja nüüd siiis... aga hetkel olen endaga väga rahul! Edu Sulle oma treeningu otsingul!
  3. Suure ülekaalu kaotamine

    Tere! Olen 25-aastane naine ning mul on väga suur ülekaal. Hetkel kaalun 166 cm pikkuse juures 107 kg . Viimase kolme aastaga olen õppinud toitumisega oma kaalu säilitama ning said nii mõnedki kilod alla võetud. Sinnamaani tuli aina juurde. Soovin hakata trennis käima kuid ei tea millega täpselt alustada. Tunnen, et ei ole väga palju jõudu ning tahaks rahulikult tegutsema hakata. loe seda: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=12516&st=0 sain abi ja olen hetkel juba 9,5kg kergem!
  4. Järg eelnenule, nüüdseks juba X nädal ja maha võetud 7,2 kg
  5. Teen nüüd teoks selle, mida plaanisin juba selle päeval, Kui Marek Kalmus oma artikli avaldas. Lugesin artikli kommentaare ja ka neid arvamusi, mis siin foorumis ja sain oma mõistust mööda aru, et igal oma teooria. Üritan siia kirja panna lühidalt oma 8 nädala mõtted, mis ei ole enam teooria, vaid praktika minus eneses.. 8 aprillil st. kaheksa nädalat tagasi kaalusin ma 83,3 kg (pikkus 162cm) Tegin 3-4 korda nädalas trenni (bailatiino ja shaping ) ja olin hiiglama õnnetu, sest vaatamata kõiksugu treeningutele ei saanud ma hakkama kaalulangusega. Enda arust ma ikka toitusin ka õieti, sõin tihti, ikka köögivilja ja puuvilja oli minu menüüs, mis seal pattu salata olin ka väikselt šokohoolik. Kodus oli meil selle nimeline magus ära peidetud , ning kohupiimakoogist ei suutnud ka ära öelda Nüüdseks olen Mareki näpunäidete järgi toitunud kaheksa nädalat. I nädal oli uus, põnev ja tahtejõudu oli küllaga!! II nädal oli entusiasm jätkuv! III nädal sai poole paele ja siis oli käes aeg, kus minu tervis hakkas „streikima“ Ma kohe tundsin ennast kuidagi halvasti. Minu organism tõenäoliselt ei tahtnud leppida sellega, et ei saa oma armastatud süsivesikuid. Elasin selle nädala üle. IV nädal oli rütm ikka endine 4x päevas süüa.. minu keha leppis, et vot nii ongi. Neljanda nädala lõpus olin ühel üritusel, kus kuidagi ei olnud võimalik süüa etteantud asju… no sõin seljankasuppi, lasin ennast käest ja suhu lipsas ka tükk kohupiimakooki Koju tulles oli mõte, et sellel päeval läks trumm, mingu, siis pulgad ka ja sõin kolm ruutu tumedat kirssidega šokolaadi;) Pärast seda kuulis minu pere lauset, et no see ei olnud üldse enam selle maitsega mida mina mäletasin ja tahtsin. Oli sündinud väike ime- ma ei tahtnud šokolaadi. V, IV, VII nädal kõik on ühtlaselt stabiilne, kaal langeb ja teksapükste värvli tegin 10 cm kitsamaks VIII nädal ja olen kaotanud oma kaalust 6,4 kg. Sõpruskond on kõik vaimustuses ja kõigi arvamine on , et ma olen vähemalt 10 kg oma kaalust kaotanud st, välja paistab paremini, kui kaal näitab. Minu kehakuju on muutunud! Kõige selle juures on veel üks aga , ma vigastasin 4 nädalat tagasi oma põlve ja ei ole saanud teha intensiivselt trenni. Üritan iga päev vähemalt 1 tunni rahulikult kõndida, et miskigi liikumine jääks. Seega toitumiskava toimi ka sellel juhul, kui treenida ei saa Raske osa minu jaoks oli aeglane söömine. Hetkel olen seisus, kus iga söögikord on pidu ja ma suudan juba toitu närida tunduvalt kauem, kui seda varem tegin.- 20 minutist jääb veel natike puudu!! Varem olin tõeline kiirsööja Kui minu „pihtimus“ kedagi aitab, siis olen ma tänasel päeval vähemalt ühe heateo teinud Mina olen nüüd üks neist, kes on Marekkalmuse usku!!! Aitäh Marekile!
×