Jump to content

paju

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

paju

  • Tase
    Vaatleja
  1. Massi

    enam ei v6istle, aga massi tahaks mingi kuskil 5-10 kg juurde v6tta....ise veel siin uurinud ja jõudnud vist otsusele, et see muscel+ on vist kõige kasulikum, kuna see ka taastab, ning seal parajalt valku...mis sellest arvate...?
  2. Massi

    tahaks küsida, et kas valitud joogid ja treening kava, ning k6ik muu sobivad omavahel ja annavad oodatud tulemuse.... et siis alustaks algusest, olen 18 aastane, 75 kg raske ja 175 cm pikk, olen enne tegelenud v6itluskunstidega väga tõsiselt, ning nüüd viimased 3 kuud siis jõusaali vahelduva eduga(on tulnud mõned korrad a´la nädalased pausid minust mitte olenevatel põhjustel), siiamaani olen teinud üldist trenni saalis. Söögiisuga mul probleeme ei ole, söön 3-4 korda päevas, vastavalt sellele, kuidas aega on, portsjonid on suured, ning toit suhteliselt vaheldusrikas. Tahaks siis nüüd hakata spetsiaalselt päevi ära jagama, m6tlesin ise teha a´la mingi sellise kava järgi link. Kuna eesmärgiks on massi lisamine, siis m6tlesin hakata tarvitama ka , ning link. ma oleks väga tänulik, kui te vastaks, kuidas valitud kavad, ning joogid omavahel sobivad, v6i mis oleks k6ige efgektiivsem viis massi mul kasvatada...
  3. Kasvatamine!

    oleks tore, kui keegi põhjendaks kah, et mis saab probleemiks ja miks ei ole
  4. Kasvatamine!

    Tere! Olen 18 aastane, kaalun 75 kg ja olen 175 cm pikk. Olen nüüd siin kuu aega jõusaalis käinud ja tekkis selline küsimus, et kas see on võimalik, et ma oletame pumpan oma käed ja rinna korralikult üles koos valgu koksidega näiteks paar kuud ja siis lihtsalt hakkan rohkem jõudu peale tegema peale seda, et vormida lihaseid? Ette Tänades!!!
×