Jump to content

vjatseslav

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vjatseslav

  • Tase
    Algaja
  1. kui palju

    njah, ei ole hullu, juhtub:)
  2. kui palju

    Kui ühes kuus kasvab lihas 2 kg võrra, siis lihtsad arvutused näitavad ju, et aastas lisandub lihast kokku vähemalt 20 kg. Ja see on küll liigagi äkiline protsess või kuidas? Sellele ei vaidle vastu, et natuke üle 10 kg võib tulla esimesel aastal, kui õigesti toituda ja korralikult treenida. Loomulikult saavad paremad tulemused ka vähe kergema kehakaaluga inimesed. Neil võivad olla muudatused esimesel aastal päris märkimisväärsed.
  3. Lugusi saalist

    nendest noortest nolkidest võikski lugusi rääkima jääda, kes tulevad 4-5 kesi saali..mobiilid käes ja räägivad u. poole trennist omavahel juttu ja teise poole mängivad footbagi. ja siis olen ka sellist meest oma silmaga näinud, kes ladus umbes pooled saali kettad kõigi nähes rinnaltsurumis kangile, nii et selline tunne oli, et kang kohe-kohe pooleks murdub...ja siis hakkas nagu sooja tegema..vehkis kätega niisama ja käis närviliselt ringi..ja see oli ka kõik, sest kangi ta suruma ei hakanudki vaid järsku keset soojendust oli vaja tal millegipärast saalist lahkuda..juu siis oli liiga palju pealtvaatajaid, kes ei suutnud kangisaalist lahkuda ja tahtsid uut guinessi rekordit näha.
  4. LUULENURK

    Taas on jõulud kätte jõudnud Planetis, Taas on Ott treenimisega hirmsat moodi ametis, 50- kg hantlitega bicepsi virutab, aeg ajalt ka peegliees tricepsi sirutab. Saalikülastajad kõik on kadedad, Sest nemad kõik on ju liiga saledad, Proovivad küll teha Oti moodi, Kuid lihas ei kasva mingit moodi. Vahest Ott ka treenerina töötab, Harrastajaid abiga ta toetab, Näitab ette harjutusi üks ja kaks, Ning samal ajal kasvab tema taks Saali saabus jõuluvana, Kaasas kingikott nii uus kui vana, Küsis poistelt luuletusi, Pakkus vastu kingitusi Ott teadis sedagi, Kergelt ei tule midagi 180- kg rinnale virutas, ja sellega käsi sirutas Küll nüüd jõuluvana alles imestas, Oti jõud ta silmad pimestas, Otsis välja kanga halli, Ott sa jõuluks uue salli!
  5. Toitumisreeglid 2 artikkel?

    Mulle tundub, et meie Mardil ei lähe just kõige paremini, et tuleb siia end näitama.Sinusugusele on täitsa mõtetu hakata seletama milles sinu viga on.Ajad oma jura ikka edasi.Kas artikkel on sel juhul mõtetu kui seal on mõne asja tõlgendamisega eksitud? Valgu söömine oli sellest artikklist ainult 1 osa.
  6. Toitumisreeglid 2 artikkel?

    Kuule Mart, ära üllata siin foorumis koguaeg! Ma arvan, et ma ise olin ka sellest teadlik kui palju oleks vajalik päevas valku süüa.Keskendu millelegi muule kui tõestamisele ja tähenorimisele.Toitumis artikkel oli väga õnnestunud ja ootan juba järge.
  7. Toitumisreeglid 2 artikkel?

    Tere,lugesin läbi artikkli Toitumisreeglitest.Minujaoks oli see väga vajalik ning õnestunud artikkel.Küsimus olekski, et millal võib sellele artikklile järge oodata?
  8. Käimine

    Kas igapäevane käimine(ei mõtle võistlussporti) arendab jala lihaseid? Kui mõnipäev ikka mingi 15-20 km saab läbi käidud, siis on jalad ikka nii suure koormuse saanud, et löövad tuld ning 5 km jooksu on sellejuures nagu naljategu.Kuidas kommenteerite, kas sellisel tegevusel on mõtet?
  9. L - karnitiin

    Lugesin selle artikli läbi.Mis sellest L-karnitiinist arvate? Kui mul dieeti ei ole vaja pidada kas siis on mõtet teda koos kreatiiniga tarvitada ja kuidas vastab ta oma hinnaklassile?
  10. kreatiini taaskasutamine

    tere.üle poole aasta tagasi sai üks poole kilone purk tai kane kreatiini ostetud ning 1 kuuse vahega sellest 2 kuuri tehtud.esimesega jäin rahule kuid teine kuur läks haiguse nahka.Mis arvate kui nüüd 5 kuud peale viimast kuuri jälle ühe korraliku kuuri teen? kas tulemused võivad olla sama head kui esimesel korral või on keha juba kreatiiniga harjunud?
  11. Doping... Aare Kreilisele

    Arvamus järgmine.Kalmus minu silmis enam madalamale langeda ei saa kui see on ikka õige isik oma nime taga.Eks ta ise teab kui puhas ta on või mitte, aga et siia tulla kuulutama ja rahvast üles ässitama..ei,ei..nii ei lähe.Ja ega ta ometigi nii loll olla ei saa, et ta arvab, et Ott siin foorumis kõik oma patud üles tunnistab.M.Kalmus : kui sa tahad oma mainet puhtamaks saada ja sinule ärategemises on tõepõhi all, siis aja see asi kuidagi teisiti korda.Sul ju pea otsas.See foorum siin küll selleks ei sobi.
×