Jump to content

simo

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

simo

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.05.1991
  1. Hommikune kulturistiomlett

    Nii, kas seeni on üldse mõtet süüa sellise eesmärgiga, et nad annaksid mingeid toiteelemente. MInuteada seened sisaldavad väga vähesel määral rasvasid, süsivesikuid ja valke kõigest 2-6%, ning seened koosnevad peamiselt ainult veest 84-93, ja seened on raskesti seeditavad. Selliseljuhul on nad ainult maitseelemendid vist.
  2. oliiviõli.

    TEre kas keegi oskab infot anda miks just oliiviõli on parem kui just ükskõik mis teine rapsiõli? MIs on oliiviõlis kasulikumat? Ning soovitage kõige paremat oliiviõli teiearust.
  3. Õige toitumine.

    Tere, vb selline teema ja küsimus on juba kusagil, kuid küsin siiski. KUi palju peaks treeniv inimene sööma treeningpäevadel Süsivesikuid, kiudaineid. rasvu, valku? NIng kuidas tuleks neid andmeid toidukordade vahel jagada , et millal peaks olema tugevam eine ja millal nõrgem, ning millal oleks otstarbekam mida võtta. NIng sama küsimus ka puhkepäeva kohta. Soovitatavalt võiks numbrid juures olla.
  4. Kava!!

    Sooviksin ka saada seda niinõutud surumiskava. simo.lindmaa.002@mail.ee trenni teen kolm korda nädalas.!
  5. UNI

    TEre! selline küsimus, et alati kui trenni lähen hakkan treeningu ajal haigutama.Millest võiks see tingitud olla? KAs aju ei saa piisavalt hapniku?VÕi milles on probleem ja kuidas seda lahendada.!Saalis on piisav ventilatsioon.
  6. kreatiin ja muskel´plus

    tean aga ei leia seda õiget?
  7. Tere! Sooviksin teada et kuidas oleks õige laadida kreatiini ning kuidas võib see mõjuda koos taastusjoogiga muskel plus? Ning kui tohiks neid koos tabida siis milliste kogustega ja milline tuleks teha esimene laadimiskuur! AITÄHH
  8. MIllal tuleks kasutama hakkata toidulisandeid? JA milliseid suhteliselt algajatele.NIng kui palju maksab teilt treeningkava ja toitumiskava koostamine? kuhu poole tuleks pöörduda.
×