Jump to content

Broly

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Broly

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tervist! oleks siis vaja teada asjatundjatelt et millised toidud annavad kaalus kõige paremini juurde! et nagu kas lihad, salatid jne...
  2. on see halb?

    Nii on siis halb kui ma voon toidu lisandi sheiki trenni ajal ja peale trenni söön ainult näiteks paar banaani ja kohupiima? et kas siis selline kombinatsioon aitab normaalselt massi kasvatada?...ootan soovitusi kah
  3. peale trenni?

    et tahaks teada mida oleks hea süüa kohe peale treeningu tegemist...? oleks hea ka kui keegi ütleks palju midagi ette tänades!
  4. Algaja kava.

    juba käin korvpalli trennis....selle pärast ongi vaja massi ka
  5. Algaja kava.

    Olen siis 203cm pikk ja 83kg raske. Kodus on olemas raskustega hantlid(ja muretsen kangi ka raskustega). Oleks siis vaja teada, et mitu päeva nädalas oleks hea minul trenni teha... ja ka mis päeval milliseid lihasgruppe? ette tänades!
  6. Oleks mõtet seda tellida? :S

    Tahan kasvatada lihast ja ka kaalus juurde võtta. (...ja tahaks ka tervisliku eluviisi)
  7. Oleks mõtet seda tellida? :S

    40-80X kätega üles alla(ei tea eriti harjutuste nimesi) siis olen istuli ja lükan kukla tagant hantleid üles, mingi 20X siis veel istuli küünarnukist saati tõstan põlve pealt hantlit üles, mingi 20X siis selili lükkan rinnalt 30X ja mingid on veel(ei oska seletada ) Ei raatsi jõusaali minna(raha napib), aga ma loodan hantlitega hakkama saada ja jooksmas käin ka ikka(mingi 3-4km) ...ja kas ma võtan siis enne ja peale trenni 1 "lusika" täie? ja kas see toode on mõeldud algajatele, kes pole varem kasutanu lisandeid?
  8. Oleks mõtet seda tellida? :S

    eeem olen mänginud(ja mängin siia maani) korvpalli mingi 3 aastat kindlasti, hantleid mingi aasta Treeninud olen nii, et teen trenni ära ja siis söön midagi peal.
  9. Olen siis: 202cm 80kg Ja suht peenike, sooviksin teada toitumise kohta(nagu mida süüa ja millal). Mitu korda päevas trenni teha(mul on endal kodus hantlid olemas ja kava ka, et kas ühest korrast piisab päevas[kui võtta proteiine]). Kõige peamine küsimus, et kas mulle sobiks selline toode?:http://shop.fitness.ee/product_info.php?cPath=21&products_id=353 Ja kuidas seda ka kasutada? Tänud!
×