Jump to content

swimmer

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

swimmer

  • Tase
    Vaatleja
  1. Swim MP3 kas osta?

    millega ma need seljapeale panen.Teibin hee ni vast ka ei lähe.
  2. Swim MP3 kas osta?

    Ma saan aru aga iPodil ju juhtmed- ei saa ju niimodi ujuda kui juhtmed tolknevad sellel mu pakutud variandil neid ei tolkne.Piirdub vaid peaga. Karadan kõigerohkem seda, et kui jõulisemalt ujun ei püsi need asjandused põskedel seal kus vaja. Ujun ju 1 ots normaal tempos(25 umbes 25sekundit) ja siis kiire ots sis jälle aeglane osts ja jälle kiire ots. Aeglase tempo juures taastan lihtsalt südame rütmi.aeg ajalt on rohkem kui 1 ots vaja et rytm taastada. See raha nyyd ära ei tapa aga samas paneb mõtlema et kas tasub.Muidugi muusika innustab ja motiveerib mind tugevalt ja mitte muusika mida ujulates mängitakse nii vaikselt vaid muusika mis enesele meeldib ja seda kuulaks ikka kõvasti. ma just sellepärast mõtlen et need on välja töödatud just ujumiseks(keski ujuja kes olympia mängudel ujus vms) samas ei saa ma sealsel lingil antud naise kommentaare enda jaoks tõsiselt võtta kuna nad ei uju ju selles tempos nagu mina.Mitte et ma miski supper ujuja oleks aga se on üks ainukesi spordialasid kus suudan lõõgastuda ja ei pane ümbritsevat tähele jooksgu kavõi paljad tibid ümber baseini.
  3. Swim MP3 kas osta?

    miski 500MB peaks ka olema. Millise sa ostsid?On välja ehitatud just ujumiseks? Nooh 3km kuskil tund 20 min kuni tund 30 min olenvalt kiirematest sprintidest mida vahele mahutan ja kuidas enda südame rütmi tava tempoga taastan. Aga aeg ajalt saab ka pikkemalt ujutud.
  4. Swim MP3 kas osta?

    Loodan et tegin teema õigese kohta kui ei ma väga vabandan. Mimelt käin ülepäeviti ujumas. Ujun pikalt.Tavaline ujumis norm on 3km peatusetta. ehk siis 25 meetrises ujulas 120 otsa. Muusika motiveerib mind ja aeg ajalt suht tüütu ujuda vaikus on ei miskit muusikat.Ujulas see muusika ka nii vaikselt. Olen juba tükkimat aega mõelnud osta endale sellise asja nagu Swim MP3 http://www.waterproofmusic.com/swimp3.html Mis arvate kas tasub? Niipalju kui tean sellest siis õnneks pidavat saama ka omad prillid panna.Ja heli ei kanna see mite edasi kuulajani nagu tavaline helitehnika vaid läbi põsekondi vms. Et just vees aga täpsemalt ei tea kommenteerida.
  5. Alustasin uuesti kõhut vormi ajamist. Kui teen 1 seeria kõhulihaste pingil kõhule on minutine paus kuskil, aga kas selle minutilise pausi aeg võib käsi treenida või peab paus olema üle keha et ei harjuta ja ei treeni?
×