Jump to content

aggressive

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

aggressive

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 08.01.1990

Viimase Profiili Külastajad

1 365 profile views
  1. Treeningtsüklid

    Ma olen mõelnud mitu korda, et kas peab läbi tegema kõik treeningtsüklid, et lihas normaalselt areneks `? (jõutsükkel, massitsükkel ja reljeef) Siiamaani ainult teinud ainult põhimõtteliselt massitsüklit, kas sellest võib ka tingitud olla aeglane lihaskasv ?
  2. liiga raske trenn?

    ok
  3. liiga raske trenn?

    õnneks esimest korda jh.
  4. liiga raske trenn?

    ma ei tea, kas see on trenniga seotud, kuid eeldan seda. Umbes 10 minutit pärast 1,25 tunnist treeningut jõusaalis hakkas ninast verd jooksma. Et seda põhjustab liiga kõrge vererõhk?
  5. biitsepsi treening

    proovisin seda ja olen tulemusega rahul, jäi korralikul valusaks ikka. Paraku alustasin liiga suurest raskusest.
  6. biitsepsi treening

    peabki seda argo aderi gym tv biitsepsi treeningut proovima. Suht julm tundub. Kui see ka ei aita, siis teen vast mingi pausi sisse, polegi ammu nädalast pausi olnud.
  7. biitsepsi treening

    tere probleem siis selline, et kuidas ma ka biitsepsile trenni ei teeks, järgmine päev valus üldse ei ole, ei anna tunda, et oleks üldse trenni teinud biitsale. tavaliselt teen kolm harjutust biitsepsile ja ühe korra nädalas. igal harjutusel 3 seeriat ja 8 kordust. proovisin siis nö. šokitreeningut(ma ei tea, kuidas seda kutsutakse...no lihaste üllatamine vms), kuid ei midagi. No trenni olen teinud kuskil 3 või 4 aastat. Mäletan, et varem ikka jäi valusaks, kuid enam mitte, olen biitsepsile suhteliselt suurt rõhku ka pannud. Ja üldse, biitseps suuremaks kasvanud viimaste kuudega ei ole, pigem isegi väiksemaks jäänud.
  8. kõhulihased

    mul kõhulihased ammu väljas...lihtsalt ei arene enam edasi nii kergesti
  9. kõhulihased

    ma teen praegu 4 korda nädalas kõhulihaseid ja 2 harjutust yhel päeval(3 x max)...muidu varem tegin kolm harjutust, aga kas kolm liiast ei ole? palju te ise teete kõhulihastele harjutusi?
  10. treeningkava

    aga kuidas siis..et ylakeha ja alakeha? ma ei oska nii jagada...et ylakeha siis õlad, selg, rind ???
  11. treeningkava

    aa...ok
  12. treeningkava

    nii et põhimõtteliselt võin küll sellist kava teha... muidu peapööritus on ületreeningu tunnusmärk? mul viimasel ajal on hakanud keset trenni pea ringi käima...see võib vist olla ka aeroobse trenni puudumisest vist..aeroobset ei tee yldse praegu
  13. treeningkava

    üks küsimus siis veel: kas treeningut peab alati tsükeldama(massitsükkel, jõutsükkel, reljeefitsükkel)? ma mõtlen et kui need kõik läbi teha(igayks umbes 3 nädalat), kas siis hakkan neid otsast peale tegema või teen tavalist (3x6-8) treeningut?
  14. treeningkava

    Mul on praegu kava jaotatud kaheks: esmaspäeval - kõht, selg, rind, õlad teisipäev: kõht, biitseps, triitseps, käsivars kolmapäev: puhkepäev neljapäev: sama mis esmaspäev reede: sama, mis teisipäev laupäev ja pühapäev puhkepäevad et kas selline kava kurnav ei ole lihastele? et nagu ületreening...kuskilt ma lugesin, et lihaste taastumine on 5-6 päeva
×