Jump to content

Tarts5

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tarts5

  • Tase
    Algaja
  1. Rinnalt surmine ei arene

    aga milline see käte õige asend siis olema peaks
  2. Rinnalt surmine ei arene

    okei, ju ma siis hakkan jubedalt liha jms jubedalt näost sisse ajama Igatahes tänud! Eks ma nüüd siis treeni vähe teistmoodi ja ehk tuleb ka parem tulemus
  3. Rinnalt surmine ei arene

    ojaa Et siis ei tohi süüa burxi ja friikaid
  4. Rinnalt surmine ei arene

    aeroobset, mida näiteks? eelpool soovitati kergemaga rohkem teha, see juba ju lihasvastupidavus. Jõud ikka raskemaga ja vähem kordusi? Aga ma ei oskagi just raskusi valida. Keegi ehk ütleks mingi süsteemi kui max on 55.
  5. Rinnalt surmine ei arene

    et siis teha üle päeva trenni? Ja sama kava vast sobiks veel? Aga millised raskused umbes siis ikkagi valida? Ja millised toidud oleks need mis just kasu ei too?
  6. Rinnalt surmine ei arene

    aga milliseid raskusi tuleks minu puhul suruda. Eriti nagu valikut ple aga ..
  7. Rinnalt surmine ei arene

    pigem 4-5korda- 3 päeva järjest ja siis päev puhkust või 2 puhkust. Ja siis jälle uuele ringile... Käin trennis koos sõbraga kes on teinud trenni jõusaalis üle 2a, tema on nagu näitanud harjutusi ette ja tema järgi nagu. Treenerit eraldi pole. Paljud teised ka veel alguses näitasid ette kui valesti tegin, seega eriti valesti teha ei tohiks. Toitumiskava? Profiks ma siiski ei hakka ja ilma selle 300.- või misiganes summa see on, peaks ka saama areneda. Ei tee trenni ainult rinnaltsurumise kavaga. Lihtsalt kui kõik muu nagu areneb peale rinna siis ikka lõpuks "viskab kopa ette" küll et mida ma siin surun kui tulemust ple (jah kõik tuleb aegamisi, aga 5kuuga umbes 5kg juurde on ikka suhteliselt vähe, eriti minu vanuses). Sõbrad kellega koos veel alustasin on suht samas vormis, aga rinnalt surumine ühel 70 ja teisel 65kg. @lehter, ülejäänud lihaste arenguga võib rahule jääda, tegelikult ka rinnalihastega, aga ainult lihastega see piirdubki, jõudu ple tulnud.
  8. Rinnalt surmine ei arene

    tänud!, mis oleks parim toit siis? ja millistest kodustest toitudest peaks rohkem eemale hoidma?
  9. Rinnalt surmine ei arene

    nüüd jah. Eelnevalt foorumitest lugedes olen lugenud et umbes 4 kuu pealt võiks algajate kava pealt üle minna. Eelnevalt algajate kava tehes see ei pakkunud enam nagu pinget. Lihasgruppidele oli vähe harjutusi ka minuarust, alguses küll aga peale paari kuud...
  10. olen 16a, kaal 66kilo ja 180cm pikk Jõusaalis käinud umbes 5 kuud. Kõik peale rinna on jõuliselt arengut näinud, rinnalihast küll on tulnud (pigem ainult vasakut), aga jõudu mitte. Suruda jõuan ainult max. 55kg korra. Lamades surun kangiga 3x: 45kg-surun u. 10 korda; 47,5- 5 ja siis 50kg- tavaliselt kuni 3 korda, rohkem nagu ei jõua. (enne alustamist veel muidugi soenduseks umbes 7 korda tühja kangiga) Kasutan seda kava Trenni teen 5 korda nädalas. Milles võib olla probleem ja kuidas edasi arendada? Tänud!
  11. Kava!!

    Sooviks kah, Tarts@hotmail.com või Kumar2002@hot.ee Trennis käin 5x nädalas, rohkem rõhku võiks rinnal olla
×