Jump to content

Roxxy

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Roxxy

  • Tase
    Vaatleja
  1. ikka vormi:)

    Ma usun seda,mida sa ütled...Ja selle ostu sooritamine pole raharaiskamine kui toitumist muuta ja sagedamini trenni tegema hakata Siis oleks kui ma neid söökd ja midagi muud ei teeks.
  2. ikka vormi:)

    Mind huvitavad tegelikult need L-karnitiini tabletid.... Väikest abivahendit oleks küll vaja +jõusaal kindlasti= ma loodan et tulemused on kuuga käes (never give up!)
  3. ikka vormi:)

    Täna on piisavalt valesti söödud ja õhtul on sünnipäevapidu ka, nii et homme alustan tervislikumat elu
  4. ikka vormi:)

    Kust neid L-karnitiini tablette saaks? Kas apteegis on neid? Ja mis hinnaga? Tõesti tahaks proovida....
  5. ikka vormi:)

    Kui nii mõelda, siis tõesti võib olla on üks mu muredeks see nö 3 tugevat sööki päevas, selle asemel et mitu väikest süüa. Halb harjumus on hommikul palju süüa,lõunal veidi vähem ja õhtul jälle rohkem... Hmmm..eks ma siis üritan muuta seda Homme alustan!!
  6. ikka vormi:)

    nonii, olen 17-a tüdruk 168 cm ja kaalun 58/59 kg. oleks vaja nii 2-3 kg vähemalt vaja alla saada, kuna ligi aasta tagsi kaalusin 56 kg. toitumisest rääkides pole ma saiasõber,magusat söön ka suht harva,joon palju rohelist teed ja ka vett. probleem on selles et tahaks kõhulihaseid natukene nähtavaks teha, eriti häirib mind alakõhule ja selja allaossa kogunenud rasvapolster mis oleksid kõige paremad trenniviisid nendest lahti saada?? ja kas kellelgi on kogemust toidulisanditega? paar aastat tagasi sõin bio CLA´d,nüüd mõtlen seda uuetsi kasutama hakata, äkki siis väheneb see rasva kogus kõhu ümber... Ja kas keegi on proovinud neid kõhtu täitvaid kapsleid,mis lihtsalt ei lase rohkem süüa...? Kui on, siis paluks teada anda mida keegi kasutanud on ja kuidas mõjund on?(sest ma olen ise selline sööja, et suht impulsiivselt söön, oleneb tujust>ebakorrapäraselt,võin süüa palju aga kõht ikkagi täis ei saa )
×