Jump to content

orange

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

orange

  • Tase
    Vaatleja
  1. Mitte söömine pärast 18.00 ja trenn

    Siin vist seda teooriat, et valke süsivesikuid koos süüa ei ole hea ei poolda keegi? eks neid variante, mis kellegile mõjunud on on sada erinevat. vaatan, katsetan ja liigutan ennast, eks siis ole näha.
  2. Mitte söömine pärast 18.00 ja trenn

    Väga mõistlik lause. kui mul trenn lõppeb kell 21, koju jõuan enam vähem 2130 ja siis ka söön kohupiima/jogurit vms. ja magama lähen 2230, peaks olema kõik vist hästi. Loodan, et trenni lõpu-söögi-magamamineku vahe liiga väike ei ole. Tänud teile kõigile.
  3. Mitte söömine pärast 18.00 ja trenn

    Kas nii ei ole, et kui 2 enne trenni süüa nagu ikka õhtust süüa , siis trennis kulutan seda söödud toitu, mitte rasvu. või on see järgmine linnalegend?
  4. Tere, Tundub, et siit saab kõige mõistlikumat nõu toidu ja trenni kohta üldse. Minu andmed on sellised: Naine 62 kg (täna hommikul. õhtuks 62,5) 170 cm. Eesmärk: 57 kg. Või no vähemalt alla 60. Kogu aeg olen midagi teinud: jooksnud, rulluiskudega sõitnud, ujunud. Nüüd olen paar nädalat käinud jõusaalis 3x nädalas ja 1x nädalas ujun konna omas tempos. Söön hommikul kas putru (veega) või täisteraleiba singiga, jogurt. joon palju teed kell 10 banaan ja õun / kiivi, madarin. puuviljad ühesõnaga kell 12.30 lõuna (enamasti salat ja liha) kartulit ja riisi ei söö, kui siis tatart. kell 16 jälle mingi puuvili või kodujuust maitserohelisega või seentega või lihtsalt porgandisalat. kell 18 kala ja salat või kana ja salat või supp. Ja nüüd mured. Kuidas suhtuda teooriasse, et pärast kuut mitte süüa? Kui mu viimane vahepala on kell 16, siis trennipäeval peaks olema täiesti ilma õhtusöögita? Jõusaalis ja ujumas käin u kell 20 ja magama lähen kell 22-22.30 Enne trenni ei oleks ju mõistlik süüa? sest siis ma sööks kell 18 ja kell 20 oleks juba trenn ja pärast trenni ma lähen enam vähem kohe magama ja siiani olen pärast trenni ainult teed joonud. Kevade puhul, ehk suudan varem üles tõusta ja hommikuti enne sööki jooksmagi minna. Siis saaks õhtul normaalsel ajal süüa ja olekski justkui korras? Mis oleks mõistlikum? Suured tänud teile
×