Jump to content

tzikel

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik tzikel postitused

  1. Tervislikud maiustused

    Millised maiustused on teie arvastes enamvähem tervislikud dieedi ajal või peale seda.Mõtlen kooke,jäätist,lihtselt minged snäkke jne.
  2. Mis tekitab nn. enesehävitus hooge ehk miks tulevad ntx dieedil olles vahest peale tahtmine süüa kõike piiramatult.Kuidas seda ära hoida.
  3. Tere Tekkis küsimus miks ei soovitata low-fat dieeti kaalulangetuseks.Kui tarbida rohkelt valku,normaalselt süsikaid ja vähe rasva.Näiteks 20gr. päevas.Kuidas selline dieet tervisele ja kaalulangetusele mõjub ja miks seda ei soovitata.Otsingust ei leidnud midagi selle kohta.
  4. Miks ei soovitata Low-fat dieeti?

    Kusjuures olen proovinud,enamvähem rahul.Kuid tekitab isu patupäeva järgi.Nüüd aga hakkan tarbima palju rasva ja valku.
  5. Miks ei soovitata Low-fat dieeti?

    Seda juttu juba tean aga tekkis küsimus miks ei soovitata vähest rasvade tarbimist.
  6. Toitainete kalorsus

    Tekkis küsimus toitainete kalorsuse kohta,endal meeles et 1g rasva oli 9 kalorit,süsikad 4 ja valk 4.Parandage kui eksin.Otsingut juba kasutasin kuid ei leidnud sealt selle kohta midagi.
  7. Palju on räägitud valkude ja rasvade rohkest dieedist ja et sooovitatav vähe süsikaid.Kuid mida teeb dieedi ajal halba kui enamus toiteainetest valk,normaalselt rasva ja minimaalselt süsikaid.Mis oleks yldse maksimum soovitatav valgu kogus päevas.Mis oleks minimaalne süsikate kogus päevas.
  8. Paljud teist käivad jõusaalis hommikul enne tööpäeva.Huvitab kuna endal plaan hakata käima saalis hommikul kell 7.
  9. kalorite põletamine

    Nii see tõesti on et suurematel inimestel kulub igaks liigutuseks rohkem kaloreid kui väiksema kaaluga inimesel. Ilma trennita on täitsa võimalik kaalus alla võtta,ise võtnud kuskil 30 kilo aastaga.Kuid kasulik oleks ikka trenni teha kui tahad trimmis keha. Huvitaks ennast ka sama asi BAV arvuti suhtes et kas selle summa juures oled juba dieedil,või tuleb sealt veel midagi maha võtta mida ma küll ei usu.
  10. Teen siis teema,et kuidas sõõgiisu vähendada.Kõik head soovitused teretulnud.
  11. Kuidas söögiisu vähendada?

    Tänud vastuste eest.Muidu toitun korralikult,kuid viimastel päevadel sõõn väga palju ja kõike ja ikka tahaks nagu veel midagi.Aga see probleem oli vist magamatusest.Nüüd puhkasin ennast korralikult välja ja pole enam sellist isu.
  12. Selline küsimus ,et kui suur on kellegil keskmiselt päevas üks toidukord grammides.Võib kirjutada ka mitu toidukorda päevas.Ise hoian umbes 500gr juures ja 4 korda päevas.Tänud vastuste eest.
  13. K:Mitu kalorit päevas

    Minu küsimus selline et siine BAV arvuti näitab minu minimaalseks ööpäevaseks kalori vajaduseks 1970kcal.Praegu spordiga ei tegele ja liigun nagu keskmine eesti inimene ,st. et mitte väga palju.Küsimus siis selline et kui tahan kaalu langetada,mitu kalorit pean päevas tarbima. Ette tänades
  14. K:Soola mõju

    küsimus selline et miks soovitatakse võimalikult väha soola tarvitada.Kas sool soodustab rasvumist.Kui olen kaalu langetanud suht normaalselt ,kuid pekki veel on siis kui soola ei tarvitaks kas sellest võiks kasu olla.
  15. K:Mitu kalorit päevas

    sest kõhu peal veel pekki,,,ja ei saa enne adenoidide operatsiooni nohu tõttu trenni teha.Varem oli kaal oluliselt suurem.
  16. K:Mitu kalorit päevas

    193 pikk,,,80kilo raske,kuid pekki ikka on kuigi juba vähem.
  17. Tere Asi selline et viimase aastaga olen võtnud alla kuskil 30 kilo,põhiliselt muutes oma toitumist.Asi selles et kaal kisub juba kõvasti alla selle arvestuse et ntx 184cm pikk--ja 84kg raske.Kuigi kõhupeal oleks nagu veel väheke pekki või on see lihtsalt sellest et nahk pole tagasi tõmbunud täpselt aru ei saagi.Nahk venib küll suht palju.Mida teha et nahk tagasi tõmbaks.Ise arvan et Toitumine veidi mõõda olnud ja kaotanud suht palju lihaseid,kuid keha pealt nii aru ei saa.Viimati kui lasin mõõta oma rasva protsenti olin 6kilo raskem ja see oli 14,4.Mõõdeti selle aparaadiga mida käes hoiad.Kas on võimalik saada suveks kõht ja reied trimmi,või proovida järgmiseks suveks.Töö on ka suhteliselt raske ja füüsiline.Olen meesterahvas 20 a.
  18. Algajal paar küsimust kaalu langetuse kohta.

    Suur tänu vastuse eest.Endal sama asi et paar kilo veel maha ja siis hoian kaalu.Ega vist mingitest kreemidest ka kasu pole.
  19. Tahaksin teada,kui suur peaks olema üks toidukord grammides.tahaks teda kui palju peaks sõõma grammides kui on ntx 3,4,või viis sõõgikorda.
  20. Kui suur peaks olema päevas üks toidukord

    Selliseid asju mõtlengi,,v siis näiteks ainult juurviljade sõõmist,neid peab sellisel juhul väga palju kilosid korraga sõõma et kcal i n ormi täis saada.
  21. Kui suur peaks olema päevas üks toidukord

    tean kõike seda,mõtlen soovitatavat kogust umbes.pole ju päris nii et kui tahad ntx kaalu langetada sõõd korraga mingi 1.5 kilo õunu mis annab sulle juurde 500-600 kcal.Veel sooviks tead kui suur peaks olema kalorites päevas iga toidukord kui kalorinorm 2800 ja hetkel trenni ei tee.
  22. Kava!!

    tere oleks ka kava eest väga tänulik tzikel@hot.ee trenn ülepäeviti ja surun 65 kg
  23. algaja kickpoksis

    tervist on plaan minna kickpoksi trenni,ise algaja sel alal ja ei oska valida kas kerg(pool)kontakt trenn või täis kontakt trenn.
  24. algaja kickpoksis

    lasna jh vist mõtlen ise ka et täiskontakt parem
×