Jump to content

siimpoiss

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik siimpoiss postitused

  1. Rinnalihased

    Nurmsalu, täiesti õigus on sul - aeroobset tuleb ka teha. Kätekõverdustega muidugi ise olen rinnalihasel rohkem reljeefsust saavutanud, aga samas ma teen ikkagi aeroobset trenni ka - velotrenazöör kui jõusaalis käin ja ujumist kord nädalas.
  2. Rinnalihased

    Olen ise ka algaja, kuid olen viimased kuu aega teinud kätekõverdusi. Alustasin nn. põlved-maas asendist, nüüd olen edasi jõudnud natuke ja teen kätekõverdusi juba õiges asendis. Päevas olen püüdnud teha 50-100 kätekõverdust, alguses kümme sooritust seerias, viimased nädal-poolteist olen teinud 25 sooritust seerias, 4 seeriat päevas. Minu puhul on see aidanud.
  3. Hera80 või BCAA 1000 ?

    Vaarikamaitseline Hera80 on superhea maitsega, kui piimaga segada... soovitan.
  4. ... ja lihasmassi kasvatamiseks algajale. Olen atleetvõimlemises alles algaja, olles aktiivselt treeninud (3-4 korda nädalas) vaid poolteist kuud, kasutades algajatele mõeldud treeningkava (väikeste raskustega alustamine). Selle tulemusena on minu kehakaal alanenud u. 10 kg, kasutatavad raskused treeningul on kahe-kolmekordistunud, kuid erilist lihaste arengut ei ole märgata. Kas keegi oskaks soovitada mõnda head treeningkava, mis lisaks kehakaalu alandamisele (plaanis alla võtta veel 10-15 kilo) ka lihaseid arendaks?
  5. Treeningkava kaalu alandamiseks...

    jep, nüüd kaks kuud trenni seljataga ning arengut on ka märgata. tegin endale ka sellise kava, mida soovitasid, asi töötab!
×