Jump to content

carbo

Kasutajad
  • Sisu loend

    244
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik carbo postitused

  1. Aia lauad

    Müün aia laudu! Lauad lakitud, nii et pole muud kui kohe kasutama. Materjal:Mänd Mõõdud:85*130 kõrgus 753 Hind kokkuleppel!! Pilte saadan mailile!!
  2. kliendikaart

    tervist küsimus jergmine millliseid soodustusi ma saan robocopi kliendikaardiga?
  3. Tervist! Mure siis selles, et olen jõusaalispordiga tegelenud kaks aastat, suvel muidugi vähem, talvel aga jällegi erksamalt... Toitumisest niipalju, et burgereid ja krõpse endale sisse ei aja...kuid peensusteni ei ole süsivesikuid valke ja rasvu ka kokku arvutanud! Sooviks oleks siis saada head nõu või korralik kava selleks, et arendada peamiselt jõunäitajaid, muidugi ei peaks see olema päris jõutõstjate kava, nagu artiklite alt lugesin! Praeguseni olen treeninud 3 seerjaga ja 10 kordusega, milline võiks olla tulevik?
  4. Kohe saadan kirja teele.. olen ääretult tänulik...et viitsimist aidata on!
  5. nojah....millegipärast ma ei näe seda kava...!? aa kas tõesti keegi ei saaks siis veidike nõu anda?
  6. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Inglismaa...
  7. Tere! Täna siis sai arstil käidud ja väga suure tõenäosusega on mul laktoosi vastu allergia.... Sellisel juhul jäävad ju ära kõikvõimalikud proteiinid ja kohupiim ja kodujuust ja jogurt jne... Mure siis selles et äkki oskaksite öelda kas on üldse mingit võimalust piisavat valgu kogust kätte saada, et oleks mõtet üldse jõusaalis treenimisega sest kauaks ju tahtmist ei jätku kui midagi ei muutu.... Äkki oskate nõu anda mida peaks sööma et normi täis saada !! Kaalun kuskil 70 kg....
  8. Piimatoodete vastu allergia!!

    ja ega mingist klaasist piimast ei tulegi aa kui piimatooteid juba rohkem süüa siis ikka tulevad küll...
  9. Piimatoodete vastu allergia!!

    ehh asi ei ole mitte kõhugaasides vaid hoopis näole tuleb väga jube vistrike lööve..... sammuti ka seljale....
  10. See loomakese pilk, see oli lihtsalt nii mõtlema panev, et..... Ma ei saa aru kust sellised inimesed tulevad...
  11. Kuidas peab seeria lõppema?

    igat lihast nädalas korra! ja neli jõutreeningut nädalas...
  12. Kuidas peab seeria lõppema?

    aga kas siis tõesti peabki olema nii raske et hakkab valus? kui näiteks bicepsi trenni teen olen teinud kokku kolm erinevat harjutust ehk siis 9 kaheksast seerjat ja mõnikord on veel küll tunne et jõuaks veel kas see siis tähendab et pean raskust juurde panema?
  13. TORMIHOIATUS!

    ehk oskad öelda palju selle valgu sisaldus ka on...?
  14. Argo Ader - palju õnne !

    Õnne!!
  15. EKV 2006 - tulekul !

    Isegi vaatasin kõiki uudiseid mis vähegi andis, kuid ei midagi...
  16. Tervist siis!!! Niisiis olen peale trenne märganud, et lihas on kõik ilusti verd täis ja kõik on ok.... Aaaa järgmisel kahel kolmel päeval tunduvad lihased palju väiksema... On see normaalne? Eriti on seda märgata üla ja bicepsi trenni järgsetel päevadeö.. Ehk oskab keegi mdiagi kosta..:!!
  17. Tekkis väike küsimus!!!

    ei no seda muidugi aa peale neid mõnda päeva tundub jälle lihas normis....
  18. Triitseps

    eem sry minu viga sain valesti aru
  19. Triitseps

    1) laia haardega teeb rohkem seljalailihast ja vähem triitsepsit kitsa haardega aa vastupidi (2)käsikute tõstmine kõrvale ehk ja sammuti ka lihtsalt käsikute surumine istudes.. )-Õlalihasele
  20. Kust saab Steroide?

    no ma julgeks arvata, et sa oled foorumiga eksinud...
  21. taseme näitaja

    tervist! Hakkasin siin täna mõtlema, et see mis meie kasutajate nime all on kas siis värske olija ja tegija jt, ei näita tegelikult ju mitte midagi! Endal on tegija, kuid see mind mõtelma panigi, et seda ma ei ole kohe mitte kuidagi tegija!! Kas ei võiks olla Foorumis mingit sellist asja, et tehakse mingi test vm ja siis selle järgi saad endale taseme, see test võiks olla nagu üldiselt tervislikkudest eluviisidest jõusaali spordist ja muust, sest oleks ju hea kui vaatad nime alla kes on postitanud ja näed kas ikka jagab asja või ei Tuli küllaltki segane jutt aa loodan, et ehk saite aru?
  22. Koolitoit

    meil on suht maa kool ja 7 eeku kord ja noh enamaltjaolt saab niipalju kui sisse mahub
  23. kava ülevaatuseks!

    Et siis koostasin endale neljapäevase kava eesmägiks on massi kogumine. Eks ütlege kui midagi vääga vale silma torkab Oleksin väga tänulik. Kava jaotatuna neljaks 1.päev Esmaspäev:(aeroobne+rind ja triitseps) *Aeroobne 30-40 minutit (kaks tundi enne jõusaali) *Lamades surumine kangiga: 2 soendus seerjat siis neli seerjat: 1) 6-8kordust 2) 4-6kordust 3) 2-4kordust 4) 1-2kordust Lõdvestuseks üks seerja kerge raskusega peale. *Kaldpinnal kangiga surumine 3*6-8 *Lamades hantlitega lendamine 3*6-8 *Lamades surumine lamades, kotsa haardega 3*6-8 *Küünarvartega sirutamine käsikutega istudes 3*6-8 *Ületõmbed käsikutega lamades 3*6-8 2.päev Teisipäev:(selg,trapets,kõht) *Jõutõmme: 2 soendus seerjat siis neli seerjat: 1) 6-8kordust 2) 4-6kordust 3) 2-4kordust 4) 1-2kordust Lõdvestuseks üks seerja kerge raskusega peale. *Lõuatõmbamine(kui ei jaksa siis plokil) 3*6-8 *Tõmbed plokil, ülalt kukla taha 3*6-8 *Tõmbed kangiga, ettekallutatult 3*6-8 *Kangi tõmbamine lõua alla 3*6-8 *Õlakehitused käsikutega 3*6-8 *Istesse tõusud 4*max *Kang turjal kere pöörded 3*6-8 3.päev Neljapäev:(aeroobne+ õlg,biitseps,käsivars) *Aeroobne 30-40 minutit (kaks tundi enne jõusaali) *Käsikutega surumine: 2 soendus seerjat siis neli seerjat: 1) 6-8kordust 2) 4-6kordust 3) 2-4kordust 4) 1-2kordust Lõdvestuseks üks seerja kerge raskusega peale. *Käsikute tõstmine ette 3*6-8 *Käsikute tõstmine kõrvale, ettekallutatult 3*6-8 *Küünarvarte kõverdamine althaardes, seistes EZ kangiga: 2 soendus seerjat siis neli seerjat: 1) 6-8kordust 2) 4-6kordust 3) 2-4kordust 4) 1-2kordust Lõdvestuseks üks seerja kerge raskusega peale. *Keskendatud küünarvarrekõverdused 3*6-8 *Küünarvarte kõverdamine, peapesad vastakuti 3*6-8 *Kangi tõstmine randmetega pealthaardes 3*6-8 *Kangi tõstmine randmetega althaardes 3*6-8 4.päev Reede:(jalg,kõht) *Hack-Kükk 2 soendus seerjat siis neli seerjat: 1) 6-8kordust 2) 4-6kordust 3) 2-4kordust 4) 1-2kordust Lõdvestuseks üks seerja kerge raskusega peale. *Jalgade sirutamine trenazööril 3*6-8 *Jalgade kõverdamine trenazööril 3*6-8 *Päkkadel tõusud seistes trenazööril 3*6-8 *Istesse tõusud 3*max *Kere pöörded kang turjal 3*6-8 5.päev Pühapäev:(aeroobne) * Aeroobne 35-40 minutit
×