Jump to content

WinnieThePooh

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by WinnieThePooh


  1. Tervitus, mul on selline mure, et igakord kui rinda treenin harjutustega nagu Pec/Tec, selili lamades lendamine (vahet pole millise kaldega positiivse või negatiivsega), teeb rohkem tööd biitseps ja õlg. Ehk siis tunnen tugevat põletavat tunnet ainult biitsepsis ja õlas, rinna treenimise ajal. Treeningpartner, tehes samu harjutusi, ei tähelda ei biitsepsi tööd ega õla tööd. Tehnika tundub olevat paigas ja kergemate raskustega treenimine ei tee ka mingit vahet.

    Treeninud olen vahelduva-eduga kuni 3 aastat, kaal on kuni 90kg, vanus 21a., rinnalt surumise maximum 120kg 1x, kükki max. 150kg 1x.

    Küsimus siis, et mida teen valesti ja kuidas teha õigesti?


  2. Sellist jaburdust pole ammu kuulnud, tõsiselt mõtled? ;) Üks päev ühte rinda teine päev teist, no tule taevas appi, kuidas sa eraldi üldse kavatsed treenida teda? Jätka nii nagu teed ei ole midagi parata kui ta väiksem on, jälgi tehnikat ja vbl proovi surumist hantlitega siis see suurem pool ei tee tööd üksi!

    ma pole kordagi oma tekstis väitnud et ma treenin ühel päeval ühte rinnalihast ja teisel päeval teist lol


  3. Kodujuustu, omletti jms saab täpselt samamoodi nagu massilisajatki tööle/kooli kaasa võtta.

    noo aga kui mul on valida massilisaja mis omab endas 25 erinavat mineraali vajalikuks lihase kasvuks plus veel kõvasti valku ja süsivesikuid või kodujuustu vahel siis kas ei tunduks mõtekam juua ära see üx sheik ??....


  4. Kindlasti on seda teemat siin juba kõvasti olnud aga ma pole endale sobivat vastust leidnud seega küsin oma küsimuse......Et kui mul on parem poolne rinnalihas väiksem kui teine sis kas aitaks see kui rinna treenimis päeval treenin paremat natuke rohkem ja siis üle ühe päeva treenin veel paremat rinna lihast.... ;)

    Ette tänades


  5. Miks ta peaks paisuma :D rasva arvelt hakkab kindlasti paisuma ja kiiresti ;)

    no loodame siis et kogu keha läheb jämedamaks mitte aint magu:D.......muide mu ühel tuttaval juhtus nii et magu tuli kuidagi rõvedalt ette aga käed nagu ei paisunudki nii väga:D:D....tea jah...eks tuleb ise proovida ja kogeda


  6. ma ei alustaks, sest sul on kreatiini tase niigi kõrge

    pealegi, kas põlvevigastus segab muid kehaosasid treenimast?

    Nooo.....ma suhtkoht ei saa liikutagi rääkimata siis jõusaali minekust :blink: ....ja nii palju kui mina tean on ju pea kõik lihased kehal omavahel seotud et kui ma seisan ja treenin hantlitega biitsepsit siis jalalihased on ju kaa pinges....või kuidas??


  7. aga kui ma olen kreatiini laadimis perioodi läbi teind......ehk sis 5 päeva 20g ja sis juhtus selline asi et laupäeval olid mul kickpoksi võistlused ja ma sain tõsise põlve vigastuse ja keelati treenida 1-2 nädalat :blink: ...............siis mis nüüd edasi.....kas peale kahte nädalat pausi pean alustama uuesti laadimisperioodiga????


  8. Ei, kullake, ei... ei ole norm.

    Kohupiim ja puder (tavalistest Eestis toodetus helvestest) on parem variant.

    Mysli piimaga on etem, kui ilma hommikus88gita olemine.

    järelikult hakkan sis kohupiima ja putru sööma hommikuti <_< ...see on suht käepärane kah....suured tänud sulle :rolleyes:


  9. 1)aeglaselt tehes raskusega millega jõuad teha 8-12 kordust on väga hea lihaskasvuks.kiiresti teha on hea nt korvpalli mängijatel- vaja kõrgele hüpata siis tehakse kangiga kiireid üleshüppeid. põhimõtteliselt on see vahe et lihas harjub ära tegema nii nagu sa teda treenid

    2)kerge raskusega palju kordusi annab vastupidavust ja plahvatuslikku jõudu peaaegu et mitte, kui aga teed suure raskusega ja vähe kordusi siis on asi vastupidi.

    3)vahe on selles keha allapoole tehes on raskem, kui jalad kõrgemal siis on hea teha kõhu ülemist osa kontsentreeritult kuna parem kokkutõmme

    kõhuga nii et istessetõusu ei ole eriti mõtet teha kui selg veel nõrk. tee parem nii et ülemist ja alumist osa eraldi( ülemist teha nii et teed nagu istessetõusu aga aint sinnamaale kus veel alaselg on vastu alust,alumist - jalatõsted- oled alusel ja sirged jalad tõstad enda ette. harjutuste pangas seal igast variatsioone

    ise teen ka nii kuna mul on juba pikemat aega seljavalud

    4)fikseeritud kangiga ei tööta stabilisaator lihased ja biitseps saab paremini eraldatud. samuti on mitmekesisuse mõttes vaja ka hantlitega

    veel väike vihje. kui teed kitsa haardega siis saad lihase kõrgemaks, sii on nii et kui seljatagant keegi vaatab kuidas biitsepsit näitad paistab lihas suur.

    kui teed laia haardega siis lihas kasvab laiemaks ja ilusamaks.samuti on amplituud väga oluline (et lased kangi ikka sirgetele kätele alla ja siis üles)

    kui tahad suuri käsi siis tee ka triitsepsit kuna see on ikkagi 2/3 käe ümbermõõdust

    Nii nii....esiteks tänan vastuse eest sellest oli rohkem abi kui sa arvatagi oskad :rolleyes: .......muidu et sa teaksid treenin biitsepsit kah korralikult neli erinevat harjutuse varianti on välja mõeldud :( .......ainuke asi mis jäi arusaamatuks oli see "istessetõus" mulle kohe ei karga pähe milline see harjutus välja näeb et ta kõhulihastele on? <_<

    muu on kõik selge kui seebivesi ;) ....ja siis weel selline küsimus et kui võrd ma teen kaheks jaotatud treening kava (1.jalad, selg, kõht..2.käed ja rind)....sis kas on normaalne kui ühel päeval teen üle kümne erineva harjutuse????


  10. Kui ma olin ilma k88gita...n2iteks talve- v6i suvelaagris, siis (mingi veekeetja ikka on...) kasutasin kaerakliisid ja kiirkaerahelbeid pudru tegemiseks.

    Mingi kaanega n6u, m66dad vajaliku hulga helbeid natuke soola, kallasin keeva vee peale (arvestasin 1/2 le), kaas peale. Ootasin mingi minutit viis...v6i isegi v2hem, segasin sinna kohupiima ka sisse...v6i s88 seda lihtsalt pudruga koos. Keefir... ja mina olin rahul.

    Eks ta spartalik olnud, kuid ikka parem, kui mitte midagi.

    Vohh!......see on juba variant <_< ......aga ma tahaks teada kas siuke asi nagu hommikune müsli, oleks hea variant??.....seal on kaa valgu sisaldus päris norm.kui seda piimaga süüa :rolleyes: ......


  11. Mis sa tahad öelda, et terve ühika peale ei ole ühtegi kööki või isegi väikest pliiti. Igas ühikas on ikka üks köök korruse peale või ma eksin. Kui tõesti ei ole siis osta väike pliidi alus.

    Köök on täiesti olemas aga seda ei saa hommikul nii vara kasutada ja väikest pliiti ei tohi toas olla <_< ....see lihtsalt võetakse automaatselt käest ära ;) .....olen proovinud juba seda trikki........No vot j a ütle mulle mis ma tegema pean :rolleyes: ....polegi teha midagi


  12. Laadimine: 5 päeva 20g. ehk siis 4x5g.

    Järgmised kolm-neli nädalat 5-10 g. päevas.

    Tarbida koos proteiini ja süsivesikutega(parem toime)

    5g. võrdub kuhjaga teelusikatäis.

    Tegelikult on siin foorumis eraldi suur teema kreatiini kohta, loe läbi saad palju targemaks. Võib-olla leiad, et sinul ei olegi seda vaja.

    Olen siin foorumis kõik teemad läbi lugenud mis puudutavad kreatiini ja selle manustamist.

    Nüüdsis tahaksin et te ütleksite kas nii on normaalne kui võtan laadimis perioodi ajal: Hommikul 5g kreatiini koos 5g dekstroosiga vee lahuses ja nii neli korda päevas???

    Ja edaspidi võtan 5g kreatiini koos sama koguse dekstroosiga 30 min. enne trenni ja 30min. peale trenni?????


  13. Selle hommikusöögi autor on kirp2 :

    Niisiis on vaja:

    panni, paned sinna oliiviõli.Peale läheb:

    ca 1sibul (väga kasulik, antioksüdandid, Zn)

    2 küüslauguküünt (sama jutt)

    700g seeni(šhampinjonid) (veel tsinki)

    4 muna (4x7 = 28 g valku)

    parajalt sinki/vorsti

    mehe moodi juustu peale (sulab ära ja on väga maitsev)

    soola

    pipart

    serveerid vähemalt 100 grammi hapukoore ja veidikese murulauguga

    Head isu!

    See tundub väga maitsev ja ma hea meelega sööks seda aga mul pole ühika toas köökigi juuuuuuuuuu :rolleyes:


  14. Olen kuulnud et hommikusöök pidi olema päeva kõige tähtsam toidu kord..........nii et sis kas keegi pakuks välja midagi kiiret ja kasuliku mida hommikul süüa?? Mingit praadi pole mul võimalik endale meisterdada kuna elan ühikas ja teate ju isegi millised need hommikused ärkamised on :rolleyes: jõle kiireks kipub minema <_<

    Ette tänades!


  15. Ja minu treening graafik on siis järgmine: Esmasp.-kickpoks

    Teisip.-jõusaal (jalgadele, kõhule ja seljale)

    Kolmap.-kickpoks

    Neljap.-puhkus

    Reede -jõusaal (triitseps, biitseps ja rind)

    Laup. -puhkus

    Pühap. -puhkus

    Eelnevalt olen teinud korralikult trenni.....vorm on hea....ja olen otsustand ka ära proovida kreatiini (uudishimu tapab :rolleyes: )


  16. 1.Et sis tahaks teada kas sellel on vahe kui teen harjutust aeglaselt või kiiresti???

    2.Ja et mis vahe on kui teen kerge raskusega ästi palju või raskema raskusega nati vähem??

    3.Ja siis weel, et mis vahe on sellel kui teen kõhulihaseid keha allapoole kaldus või et kui teen keha sirgel pinnal ja jalad kõrgemal??

    4.Ning et kas teen biitsepsile käed fikseeritult kangiga ainult küünarnukist kõverdus või püsti seistes hantlitega??

    küsimused tunduvad kindlasti ästi lollid aga olen alles suht algaja...andestage :rolleyes:

    Ja ärge öelge mulle et vahe on suur ja karvane <_<


  17. Ma kll tean seda et teglt ei tohiks trenni igapäev teha aga kreatiinil pidi olema selline hea omadus, et see kiirendab taastumist treeningutest......kas see tähendab seda et võib ka igapäev tegema hakata????


  18. Ma kll tean seda et teglt ei tohiks trenni igapäev teha aga kreatiinil pidi olema selline hea omadus, et see kiirendab taastumist treeningutest......kas see tähendab seda et võib ka igapäev tegema hakata????

×