Jump to content

erkis

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by erkis


  1. Siin lehel olen pidevalt näinud rahva isiklikke rekordeid rinnalt surumises. Aga oleks huvitav teada palju siin käijad kangi üles upitavad ja palju jõutõmbes parimad tulemused on. Ise olen üles tõstnud 95 kg (tõstmistehnika on mul olematu) ja jõutõmbes viimati 200. Praegu käsil uus treeningkava. Paari nädala pärast loodan jõutõmbes 220 üles saada ja ka tõstmistulemus tahan kindlasti lähitulevikus parandada. Viimati oli kolmekohalisele tulemusele väga lähedal, kui tehnika oleks hea siis poleks üldse probleeme.

    Küsin seda sellepärast, et lugesin alessandro blogist, et ta teeb trenni 90-ga, mis sellise kehakaalu juures on päris muljetavaldav. Huvitav kas teed trenni puhta jõuga lükates või väikese jalgade abiga.


  2. Sellest lehest ma rääkisingi. Ma otsiks rohkem selliseid külavõistlusi, kus kõiki tegijaid kohal poleks ja kus endalgi ehk kolme hulka asja oleks.

    Olen niipalju kuulnud, et Viljandis, Tartus (Kõrveküla), Paides peetakse lahtisi meistrivõistlusi, aga pole aimugi millal need toimuvad. Vot nende kuupäevad huvitaksid.


  3. millegi pärast ei taha uskuda et 50s 42x viskasid 40st pommi paar korda rohkem teistest!!!ise treenin ka sangpommiga ja mind õpetab mees kes ise on 30 aastat sangpommi tõstnud!!esiteks ei ole võimalik 40 kg st pommi ka kõige suurema tahtmise juures nii kiiresti liigutada!Teiseks kui ennem ei ole harjutanud ja tehnikat ei tea siis ei tule ka asjast midagi välja ja kolmandaks kahtlen et teised mehed 40 korda nii rasket pommi tõstsid!!meil endalgi sellised rasked pommid ja isegi katsetetud et palju 50 sekiga jõuab aga 42xküll kuidagi välja ei pigista!!!!Seda arvan mina!!aga kui see tõesti nii oli siis pole mul midagi öelda!!!

    Aga miks sa arvad, et sina v6i su s6brad Marek Kalmusest k6vemad peaksid olema?

    Minu arust tundub ka see 42x 50 sek. jooksul kuidagi utoopiline. Proovisin siin sama aja jooksul lihtsalt tühja käega imiteerida pommi viskamist ja sain mingi umbes sama tulemuse. Kusjuures see meenutas rohkem lendamist kui pommi viskamist. Kas äkki oli tegemist lihsalt õla pealt tõukamisega, see on küll võimalik.

    Õlalt tõukamisel olen ise saanud 24 kg-se sangpommiga umbes 30x 30 sekundi jooksul.

    Aga kui see tõesti tõsi on, siis on ikka võimas tulemus küll.


  4. Tere Kaido. Olen huvitatud sellisest kavast mis arendaks eelkõige just kükki, surumist, jõutõmmet ja kindlasti õlga. Kava võiks olla jaotatud kolme päeva peale ja tahaksin teha 6 korda nädalas trenni. Ehk siis sama kava kaks korda läbi, teine kord võibolla lihtsalt pisut väiksema koormusega, kui väsimus peale kipub tulema ja et arendada ka lihase kiirust.

    miami001@hot.ee


  5. Tahaks asja tõsiselt käsile võtta, aga pole kindlat treeningkava. Kas keegi saaks aidata, kust oleks võimalik leida üks korralik rammumehe kava mida saaks teha jõusaalis. Soovitavalt võiks see olla eesti keeles.

    Ehk oskab keegi ka öelda kus saalides käivad Eesti (Tallin või Tartu) tugevaimad tegijad, ehk on võimalik kõrval kaasa teha või midagi sellist.


  6. Mul oleks targematele kreatiini kasutanutele selline küsimus.

    Alustasin ise ka umbes nädal tagasi kreatiini kasutamist, aga ei märka mitte mingisuguseid muutusi. Selles mõttes mida eelpol on räägitud, nagu kõhulahtisus, suurem joogivajadus jne. Võibolla olen kreatiini lahustamisel mingi vea teinud, et võibolla peaks kauem loksutama. Mul on Tai Kane pulber. Ja nii kui vette või viinamarjamahla sisse panen, tundub peale poole minutist loksutamist lahus OK olevat. Kaua üldse seda kreatiini segama peaks, et ta kindlalt ära lahustuks?


  7. Mul on selline küsimus. Kuidas treenigkava nii jaotada, et oleks võimalik kaks korda päevas treenida? Ühe korra jõusaalis ja teise korra kodus kangi tehes. Tihti on õhtusel ajal selline tunne, et võiks veel trenni teha. Kas on üldse mõtet kaks korda päevas rassida? Ise pole 100% kindel kas teen õigeid harjutusi. Eesmärk on massi ja jõu lisamine.


  8. Tahaksin proovida treenimist kaks korda päevas, aga ei oska jagada kava nii et ei kurnaks väga hommikuse treeninguga lihaseid nii ära, et õhtul pole neist enam asja. Treenida tahaksin siis hommikul jõusaalis ja õhtul kodus kangi tehes või vastupidi. Ehk on kellelgi kogemusi ja tarkusi.

    Ise ei oska seda kava võibolla nii hästi ära jagada. B)

×