Jump to content

Snake

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Snake


  1. Ühesõnaga ma üritan selle toitumiskava ise koostada:) Vaatab kuidas läheb. Ja nüüd siis hakkan tegema rohkem ka aeroobset trenni. Ehk siis ainsad võimalused mul siin kolkas on jalutamine, jooksmine ja jõusaalis on ratas ja sõude värk ka. Lisan veel aeroobikat ja tantsimist ka:)

    Tantsimine pidi hea olema, nii et panen aga toa ukse lukku ja tantsin iga päev tunnikese:)

    Toitumiskava koostamisel võid abiks võtta kas veregrupidieedi nõuandeid või siis kaalujälgijate soovitusi ja siit võid ka vaadata http://www.fiile.ee/


  2. See "asjalik" vastus teeb su jalad veel suuremaks.Kükki ära küll tegema hakka.Enamasti on normaalses saalis juba tuharalihase treenimiseks apastraat olemas B).Toitumine ja aeroobne trenn annab sulle soovitud tulemuse.Kuigi ma arvan, et sinu jaoks on toitumiskava kõige parem lahendus, sest Tibid tavaliselt hakkavad ennast näljutama.Sa ei pea ju seda 100% järgima aga saad vähemalt aimu, mida, kunas ja kui palju süüa.Kindlasti on see kava seda raha väärt.

    Jõudu ja jaksu,

    Argo

    Kui sa minu postitus veelkord loeksid , saaksid aru , et minu soovitus polnud saata teemaalgataja saali kükkima . Ma mainisin , et kükk on parim pepu ja jala TRIMMIJA . Minu soovitus oli üldine treening jõusaalis + aeroobne , kuna Ta mainis ise , et teab oma ebaõigest toitumisest siis ei hakanud seda mainima. Ja jalad ei lähe midagi nii palju suuremaks , kui õigesti ja õigete kaaludega kükki teha .

    Kui vormis ja trimmis keha meeldib , siis mina küll ainult aeroobset ei soovita teha .

    Selge see , et kõige tähtsam on toitumine .


  3. 1.Mitte ei saa aru mida sa targutamise ja kiitlemise all silmas pead.Äkki seletad?

    2.Konkreetselt saab vastata vaid konkreetsele küsimusele;küsimusele kuidas rasva maha võtta saab vastata kas üldiselt ntx tee toitumine korda või telli kava või siis konkreetselt mingi näidistoitumiskava üles riputades.Aga sina oled ju toitumiskavade vastane ...

    Nii et,kuidas siis inimest aidata?

    3.Spetsialist koostab kava inimese võimalusi ja vajadusi arvestades.Miks peaks ta seda tasuta tegema?

    Foorumis on tuhandeid kasutajad ja anonüümseid nõuandeid saad siit seina seina.Valiku peab tegema algaja ise.On ta selleks võimeline?

    Sa ikka tead,millise käki võib inimene endale vale toitumisega keerata?

    4.Kui spetsialistide kavad ja nõuanded on sinu jaoks paberilipakad,millest ei tea,kas neist abi on,siis mida sa siin üldse teed?

    5.Spetsialiste,kes kavu koostavad 7 inimest,niipalju kui mina tean.

    Äkki selgitad nüüd,mismoodi tavalised kasutajad,kes algajal kava tellida soovitavad,meeletult raha teenivad?

    1. Pea igast teemast (mis seotud toitumise ja/või treeninguga ) võib lugeda , kuidas ja mida keegi sööb , joob ja kuidas trenni teeb . No vahest on küll tunne , et see kõik on nagu "raketiteadus" . Ja kuidas toitumisest ja treenimisest kirjutatakse , nagu raamatust maha kirjutatud. See peaks ju näitama , et olete kõik siin asjatundjad . Miks siis enda teadmista avaldamine asendatakse sellega "telli ...kava".

    2. Mina ei ole mitte millegi vastane . Vastata saab ka üldiselt a´la treenida võiksid nii ja nii... ja kindlasti toituda võiksid nii ja nii ... ja kui ei ole abi ja/või ei oska ja võimalust on telli ...kava . Aga siin esimese asjana soovitakse kohe tellida kava .

    3. Ma ei olegi väitnud , et kõik peab olema tasuta aga see summa on mõne jaoks liiga kallis. Ja foorumi spetsialistid oskavad ka üldiselt nõu anda , ma arvan vähemalt nii .

    4. See mida mina siin teen , pole nagu teiste asi . Ega ma siin nende kavade pärast käi .

    5. Ega ma siis seda ei mõelnud , et need soovitajad raha teenivad . Need kavad on teatud tegelaste(nimesid ei nimeta) poolt välja töötatud , et nii öelda "rumalakesed"(mitte halvustavalt) neid telliksid .

    Mina ütleks seda , kui ei viitsi üldist soovitust jagada siis pole ju vaja 10 vastus "telli ...kava " . See kes seda lehte külastab näeb ju isegi avalehelt , et on selline võimalus .


  4. Kui kava ei toimi, siis saab alati koostajaga ühendust võtta ja muutuseid sisse viia. see on ju hinna sees.

    Miks soovitatakse kava? Foorum on infot täis, et ise endale sobiv menüü koostada. Kui aga inimene ei viitsi otsida ja lugeda, siis jääbki üle toitumiskava tellida.

    Aga milleks siis on "Küsi Teadjatelt " foorum , kui isegi küsida ei tohi ???

    Ja teemaalgataja probleem polnud mitte toitumises vaid treeningkavas.

    Kuna mitte ühelgi inimesel ei ole ühesugust (on sarnased) probleemi , ei saa ta teha nii nagu seda teevad teised . Aga võibolla igaüks ei oskagi endale ise mingit kava kokku panna .

    No nii palju kui mina siin lugenud olen , ongi ainult üks ja ühene soovitus algajaile "telli kava "


  5. Harjutuste vahepeal venitan vastavalt vajadusele ja põhjalik venitus on peale treeningut .

    Mina teen kõike vastavalt tunnetusele , kui tunnen et lihased vajavad venitust siis venitan ja kui tunnen , et vaja natuke liigeseid "ragistada " siis seda ka teen .


  6. Ei saa aru teis vastajates , siin foorumis kõik ju nii "targad" B) igal pool muidu targutate ja kiitlete aga kui keegi konkreetselt abi palub siis esimene asi on telli aga toitumiskava ja telli aga treeningkava .

    Ma saan aru küll miks neid kavasid siin soovitatakse , et meeletult raha teenida . See hind on ajuvaba mis selle paberilipaka eest välja peab käima ja kas sellest ka abi on , seda ei tea ju keegi.

    Ma saan sellest aru kui treeneriga näost näkku rääkida ja siis soovitab spetsiaalselt sulle kuidas trenni teha ja õigesti toituda.

    Aga teemaalgatajale ,

    saan aru , et tahad liigsest rasvast lahti saada . Aga küsimus , kas sind häirivad need lihased mis treenimisega tulid?

    See on rumal jutt , et jõusaalis treenimisega lihas kasvab aga pekk ei kao kuhugile . Mida tugevamad lihased seda paremini rasv põleb ja samas põleb rasv ka lihaste vahelt . Mina soovitaksin sul jõusaalis treenida kõiki lihasgruppe aga suuremat rõhku panna alumisele osale . Kõige parem harjutus jalgade ja tuhara trimmimiseks on kükk . Kindlasti peaksid peale jõutreeningut veel minimaalselt 40 min. aeroobset tegema ja kindlasti venitused .

    Kusjuures treenides muutub ka nahk elastsemaks ja tõmbub tasapisi tagasi.


  7. Ära sa nüüd kohe jõusaali selga treenima mine , kui selgroolülid paigast ära siis lihastreeninguga treenid ka lihased valesse asendisse. Kõigepealt mine käi kiropraktiku http://kiropraktika.ee/teenused.php juures ära , las vaatab selgroo üle ja paneb selle paika ja alles siis mine ja hakka jõusaalis treenima.

    Paljud valud ja hädad (k.a.peavalud) võivad olla seotud sellega , et selg on paigast ära ja mõni närv kusagil lülivahel ja seega hakkavad ka lihased valesti arenema .

    Ise olen paljudest probleemidest tänu kiropraktikule abi saanud .

×