Jump to content

kendu

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by kendu


  1. No neid splitte on erinevaid, aga oleneb kui palju harjutusi, millised kordused, seeriad ja mis on eesmärk. Selle järgi tulebki lähtuda. Ja kas saad käia 2x nädalas jõusaalis või 3. Aeroobset peab tegema jah! Palju oleneb ka tasemest ja milline on sul nö. üldfüüsiline põhi alla. Jaot, 2-ks nt üks sagedasemaid on I päev-rind,selg,biits ja II päev-õlg triits, jalg, see oleks siis edasijõudnute üks klassikalisemaid splitte. Siis tulevad mängu veel nö. päevade jaotus jms.

    jõusaalis käin 4 korda nädalas!igale lihasgrupile on vähemalt 3 harjutust ja 4x8-10.üldfüüsiline peaks olema normaalne kuna olen 15 aastat korvpalli mängind ja noorena ka judos käind!aga keegi tark mulle rääkis jõusaalis et ei ole hea teha kahte suurt lihasgruppi ühel päev(rind ja selg)või ajas mulle jama!

    eesmärgiks on lihtsalt heas vormis olla!!;)aga ok ma siis proovin seda sinu soovitatud splitti

    äitäh


  2. olen käind jõusaalis umbes pool aastat ja kava on järgmine!1 päev-rind triipseps,biiseps ja õlg 2 päev-selg ja jalad 3 päev aeroobne treening!küsimus on järgmine kas selline kava sobib ja kas äkki peaks miagi omavahel ära vahetama?ja huvitab selline asi ka et kui teen õlga siis pean õlale mõeldud harjutused kõik järjest ära tegema või või teha ka vaheldumisi rinda,õlga ja biitspsit??

    vanus 28 :P

    kent

×