Jump to content

Aiku

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Aiku


  1. Jah, näen isegi aegajalt neid suure huraaga alustajaid, nendest võibolla iga kümnes peab vastu 1 aasta jõusaalis. Ei anta endale aru, et nädalaga ega isegi kuuga ei toimu veel suurt muutust. Siis ostetakse kott valku ja kui pärast selle tarbimist pole ikka veel suureks saanud, siis lüüakse käega ja öeldakse, et see pole minu ala või siis, et kõik endast suuremad mehed on keemikud. Et arengut näha peab aastaid vaeva nägema ning ei piisa ainult sellest, et käia trennis, peab mõttega olema 24 h asja kallal. Kõige rohkem pühendunud mees keda mina tunnen on Ott ning sellepärast ta esimene ongi. Ise olen tegelenud asjaga 7 aastat ja viimase 6 aastaga on lisandunud umbes 10 kilo lihast. Tahan sellega öelda seda, et varuge kannatust ja muutke see endale elustiiliks kui tõsine huvi on ning küll siis tulemused ka tulevad.

    Mul on sihuke algajalik tunne et mina olen ka 1 neist suure hurraaga alustajatest aga eks näis mida elu toob... praegu olen 100% mõttega asja juures ja esimene eesmärk oleks suveni vastu pidada, kui sinnani vastu pidatud siis peaks olema ka tulemusi natu rohkem kui praegu.. :unsure: siis peaks iseenesest see viitsimine koguaeg tulema :)


  2. Kui paljud pisikesed poisid vaatavad telekast ja igalt poolt (ka tänaval omavahel rääkides) et vaata... eriline põkk ja kõik igatsevad endale tegelikult ilusat ja musklis keha...

    Kuid keegi ei viitsi asjaga pihta hakata sest arvavad et jõusaal tahab saada 5 aastat tegemist enne kui mingi biitseps kuskil kerkib :unsure:

    Algajatele võiksid tõsisemad tegijad tuua näiteid jms. kuidas nemad ise alustasid ja mis pulbritega, millal üldse esimesed pulbrid osteti ning palju oli Sinu kehakaal enne esimest jõusaali kuukaarti :)

    Minu enda treener ütles et tema on tegelenud 7 aastat kõige sellega ja kaalub praegu 105kg...

    ...Kuid kui ta alustas oli ta 57kg ;)

    Tänades... :D


  3. ee... hommikul tavaliselt omlett ja juustuviilud peale...

    päeval söön koolis mingit praadi (kanakoib/karbonaad + 7-8 kartulit ja salatit natuke)

    päeval ei söö eriti midagi... ja õhtul seda mis ette jääb esimesena külmkapis...

    Midagi on vist valesti... Kas keegi oskab öelda mida ja millal ja kui palju ma peaks hakkama juurde võtma?

    endal on tõsine tahe kulturisti poole püüelda...

    aga alustuseks?? :unsure:


  4. hehe :)

    ma enne ei trügi mitte kuhugi kui 100 kilo ära surun...

    kas keegi oskab öelda täiesti umbes et kui ma surun hetkel 70kg.....

    olen käinud 1 kuu jõusaalis...

    ja püramiid pole veel kavas sees...

    siis kui kiirelt see 100kg piir peaks saabuma?

    räägitakse et väga kiirelt pidi tulema kui kreatiini ja proteiini süüa :unsure:

×