Jump to content

intertwinedfitness

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by intertwinedfitness


  1. Tere! Sooviks teada, kas ka Tartus on mõni nö. grupp, kus treenivad bikini fitnessistid? Sooviks asjaga tegelema hakata, mingi põhi on küll juba all, on käidud mitu aastat jõusaalis, kuid üksi ja ilma treenerita pole ikka nii motiveeriv :)


  2. Tere, vabandan juba ette, kui selline teema peaks olemas olema :)

    Sooviks teadjamatelt küsida TÜ kehakultuuri teaduskonna, täpsemalt kehalise kasvatuse ja spordi erialale sisseastumise kohta. On mõttes kandideerida see aasta, kuid veidi on hirm, kas minu eksamitulemustest ikka piisab. Samuti sooviks rohkem teada erialakatse kohta, kuidas asi käib täpsemalt seal? :)


  3. Trenni teen juba 3-4 aastat. Vahepeal oli küll paus sees, kuid nüüd aasta aega regulaarselt trenni teinud(5 korda nädalas vähemalt). Soojendust tõesti enamasti ei tee, ainult enne jõusaali.


  4. Probleem selles, et pulss läheb väga kergelt üles. Näiteks, suusatades juba 10min jooksul hakkan hingeldama, kuigi olen pikka aega juba treeninud ning käin ka jooksmas. Üritan alati pulssi jälgida ning võtta rahulikuma tempo, kui üles läheb, aga suusatades asi eriti hull, pean täitsa seisma jääma, et langeks. Viimane kord jõusaalis jooksulindil oli pulss pidevalt 160-170, isegi normaalse tempoga. Kas on asi ikkagi väheses treenituses, peaksin rohkem vastupidavust treenima?

×