Jump to content

sLim

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by sLim


  1. Endal oli alles probleem septembri alguses, kuna sõbrer hakkas tüli norima ühe meist tunduvalt vanema vennaga, mingi 5-6a vanem kui meie. Ma siis otsustasin vahele minna et ei ole vaja lambist torkida, siis peaks sellele ruselemisele lõpu panema. Ajasin vennad laiali ja kohe kargas see sama(võõras) vend mulle näkku et mida mina ohin. Üritas mind küll lüüa aga väga ebaõnnestunult, kuna läksin endast välja ja andsin talle päris korralikult kolakat. Ja asi lõppes sellega et pärast istusin platel eeluurimise all 14 tundi , jäin süüdi, sain kriminaalasja ja maksin trahvi + 50 tundi ÜKT. Päästis mind see et olen alaealine ja varem karistamata. Täisealisena oleks kindlasti tingimisi saanud. Ilmselt ka karistus oli nii karm, kuna andsin suht julmalt talle, sest ta ajas mu endast nii välja, kuna läksin kui teda päästma, et oma sõber ära viia, aga kutt arvas sellepeale et ma tulin ka tüli norima. Ja nii tuligi tal haiglasse oma nägu tohterdama minna.

    Loo moraal - ei ole mõtet kohe rusikaid käiku lasta aga kui ikka sinu ees vehkima hakatase siis tuleb ka neid kasutada. Pähe saab ju alati see kes "ära tegi".

    Sõber peaks poole su trahvist kinni plekkima.

    Sulle endale oleks veidi "anger management"i tarvis. Tundub, et klobisid seda venda rohkem kui oleks tarvis olnud. See ei ole küll mingi asi millega kiidelda (tundub, et oled endaga rahul). Eriti häbi-häbi kui sa teda veel maas lõid.

    Et räägid küll, et läksid vahele, kuid tegelikult läksid ikka peksa andma.


  2. Tere,

    Eesmärgiks on mõõdukas tempos lihast kasvatada. Teen 5x nädalas jõusaalis trenni, iga kord ühele lihasgrupile (rind, selg, õlg, jalg, käsi).

    Kuna kõhulihaseid saab edukalt ka kodus teha, tahaks seda võimalust mitmed korrad nädalas kasutada. Milliseid põhimõtteid peaks taastumisel jälgima? Mitu korda päevas võib teha, mitu päeva nädalas? Kõhulihaste jaoks kasutaks erinevaid harjutusi - näiteks selliseid: http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0

    Kätekõverduste kohta on võib-olla keerulisem vastus, sest see on ka treeningkavas sees, kuid põhimõtteliselt on sama küsimus ka kätekõverduste kohta.

    Need harjutused tõmbavad lihtsalt vere käima ja annavad jõudu muu vajalikuga tegeleda :D


  3. räägin jälle ühe loo: Tartlased tevad kindlalt kohta ,,Savood,,(võibolla kirjutasin valesti). Seal käisime (kui kõik 18 olime) nö. oma debiilse kambaga ,,karvalisi,, mõnitamas. (NB: Ma väga vabandan, et räägin otsekeelsete sõnadega:) tekkis situatsioon, mida keegi ei osanud arvata. Mu üks tuttav hakkas tüli norima ühe kleenukesega. Finaal oli see, et see nö kleenuke tagus ta nii ära, et mu tuttav ei mäletanud enam ülehomset ka!
    Kusjuures eelmine nädalavahetus oli minulgi intsident Savoodi juures. Laupäeval peale sünnipäeva lõppemist läksime seltskonnaga edasi Savoodi. Seal hakkas mul aga igav ning läksin ilma kellegagi konsulteerimata välja. Ei mäletagi kuidas ma välja sain, kuid järgmise pildina oli näha kahte minu vastu ilmselgelt väga agressiivselt meelestatud eesti noormeest. Mõeldud-tehtud, otsustasin ära joosta. Poleks ma aga reedest saati joonud ning samal õhtul veel sõpradega korralikult viina võtnud, oleks mul see ka kindlasti õnnestunud. Aga ei õnnestunud, sest peale umbes 5 meetrit koperdasin ise nätaki maha ning nägin, kuidas noormehed rahulikult minu poole sammuvad. Katsin vist kätega pea ning lasin obadusi lajatada. Järgmine pilt -- istusin kuskil trepil ning kuivatasin ninast voolavat verd. Mis annab veel märku minu alkoholijoobe astmest: olles mõni aeg oma haavu lakkunud märkasin paarkümmend meetrit eemal seisvat politseibussi. Jälle mõeldud-tehtud, seadsin sammud bussi poole ning kõnetasin härra politseinikut. Ja mis ma talle ütlesin?? "Palun viige mind kainerisse" :rolleyes: Ja mind tõepoolest viidi kainenema. Hommikul sain sotti, et kõik asjad on alles, ise ainult natuke katki. Päris asjalik nädalavahetus, eh? Esmaspäeva hommikul oli veel promill sees.

    Päris lõbus jutt, eks? Aga siit paar moraali: kui on soov ennast katki juua, siis mitte mingil juhul võõras kohas. Ning veel vähem katkisena võõras kohas oma seltskonnast eemale jalutama minna. Kaks ainsamat korda kui ma kakluses olen osalenud (või täpsemalt -- üksi mitme inimese kolkida olen olnud), olid selle teise stsenaariumi järgi.

×