Jump to content

kristjan918

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by kristjan918


  1. Sry et vana asja esile toon, lihtsalt sattusin praegu juhuslikult peale :unsure: Krt ma praegu vaatasin mitu minutit seda pilti ja ei leidnud ega leidnud kuupäeva üles! Mitu korda lugesin plakati hoolikalt läbi, ülevalt alla ja alt üles. Kõik väiksemas kirjas sponsorite logod lugesin ka 4-5 korda läbi, enne kui avastasin et kuupäev oli keskele sigrimigri sisse ära maskeeritud. Nagu ilmutust oleks lõpuks näinud :)
    Minuarust on kuupäeva selgelt näha. Kui keskendud asukohale, kus toimub siis paned kohe tähele ka kuupäeva.

  2. Pane 30g. Mõned joovad enne trenni valgukoksi, teised söövad toitu.

    Loe seda.

    Väljavõte antud artiklist:

    Tunni jooksul peale treeningut joo valgujooki.

    Kaks tundi pärast valgujoogi tarbimist joo veel üks.

    2-3 tundi pärast teist valgujooki söö korralik söök, mis sisaldab nõutaval hulgal proteiini, süsivesikuid, mineraale jmt.

    Ülejäänud toidukorrad peaksid sisaldama vajalikus koguses valku, olema soovitavalt pikema imendumisajaga (tuunikala, kohupiim jt.)

    Aitähh sulle!

  3. Endal Hera80 vaarika oma, ning tekib küsimus kui hea on kui seda tarbida veega? Hetkel teen koguaeg piimaga, aga kuidagi liiga magusaks kipub ja viskab üle juba..

    ning millal tarbida? Kas päevas ühekorra ainult koheselt pärast trenni või ennem kah?

    Ja täpselt ma ei saa aru kui palju on vaja seda panna, kas 30g (1dl) ehk siis 100ml?


  4. tere, mure sis selline et, yritasin toitumiskava tellida siin lehel, aga peale ankeedi t2itmist ja maksmise juurde asumist suunas fitness.ee mind uuesti tyhjale ankeedile ja seda 2 korda j2rjest, no t6esti nii n2rvi ajas. Pidin 2 korda uurima ja puurima mis ma sinna kirjutan...Milles asi 2kki keegi teab?
    Kõige lihtsam - telli IE'ga, mitte Mozillaga.. Mul aitas

  5. Eile sain kaalule ja nädala möödudes -

    Enne massilisamis perioodi, kaalusin ilusti ära - 62.6kg

    Ning eile kaalule minnes kaalusin ma 66kg!

    See näitab seda, et õige toitumine on aidanud ja kaalu tuleb ainajuurde, aga mis seal ikka täiega tuleb edasi panna..

    Kuid kuna ma juba varem lihast treeninud ja eriti näha ei ole olnud, siis eile panin tähele, et kui ma varjus olen siis paistab lihas küll kena ja ilus, aga kui ma olen eredalaevalguse all näiteks, siis tundun nagu üks suur kont. Kas teil on ka nii ? Algajatel ma mõtlen just..


  6. Pole proovinud, ei tea mida see kasulikum on..

    Aga kes ei tea mis on salmonelloos, siis -

    Väga levinud toiduga leviv haigus on salmonelloos. Salmonelloosi põhjustaja bakter levib enamasti edasi veega või kanamunade ja linnuliha kaudu. Kui aga toiduainet korralikult kuumutada, siis salmonelloosipõhjustaja hävib. Salmonelloosi sümptomid on kõhulahtisus, krambid ning palavik. Haigus võib kesta isegi kuni paar nädalat.


  7. Haha, viimane lõik oli hea. Aga igastahes jah, hetkel joon ka jogurtit väga palju ,päevas kindlasti läheb 1kg ära, kuna nii maitseb see. Vahest ostan ka puuvilju kõrvale, ja eile näiteks sõin lõunasöögiks plovi, kanakoiba, 1kg jogurt, kohupiim banaanitükkidega(ise tükeldasin ära) ja kõht oli väga mõnusalt täis.

    Tellisin eile endale ära ka Hera80 vadakvalgu pulbri, tean, et teile ei meeldi pulbrid aga lihtsalt hetkel rahaline seis hea ja mõtlesin, et tellin ära.

    Kõike head!


  8. Puhkamisel on väga suur osakaal, ole sa siis ektomorf või mitte.

    Ei tea, kas šokolaad just kõige parem valik on, minu puhul on süsikatega sihuke nali, et löövad uimaseks ära.

    Väga hästi toimib kostitamise puhul 300g või 400g kohupiimatoru, milles on muidugi ka süsikate osakaal suur, kuid millegi pärast see mind välja ei lülita, annab pigem rammu :rolleyes:

    Peab tõdema, et täna ostsin Twixi ja Snickerist ning selletõttu pidin kõhutrennist loobuma, kuna kõht valutas nii jubedalt ja ebameeldiv oli olla. :/ Kohupiimatoru vist tõesti mõtekam.

  9. Kuna ma olen veendunud, et ma olen ektomorf ja seal on mainitud et pean puhkama kindlasti, siis küsiks kui tähtis osakaal sellel on?

    Ning, kui ma lähen jõuka ja tunnetan et veidi tahaks kostitada kõhtu toiduga ja ostan šokolaadibatooni (Snickers,Mars,Twix jne.) siis millised on kõige kasulikumad või mis oleks kõige kasulikum osta mida näksida?


  10. Kuna täna alustasin, siis raskelt söömist siis hetkel olen jõudnud 3 portsjonit päeval ära süüa.

    Hommikul:

    2 muna, mitmevilja puder, piim ja 2 viilu leiba.

    Lõunal: mitte midagi erilist, kuid vähemalt sai sisse aetud - kartulisalat, seljanka supp, 2 pirukat, ploomimahl.

    Hilislõuna: 2koiba grillitud broilerit, frikadelli supp, 1kg Kirsi jogurtit, kohuke.

    Ja siis eks näis, mis õhtul omale sisse ajan, üritan, siis saada et päevas oleks vähemalt 5 söögikorda.


  11. Eks vist tõesti kohe algul pole sellisteks portsudeks valmis, aga ma muidu olen selline kes sööb hästi palju nagu korraga, KUID ma söön harva. Söön päevas 1-2 korda korralikult kõhu täis ja siis näksin niisama kõhtu midagi.

    Aga näiteks, kui mul on vaja tundi jõuda ja ei jõua kohvikust mingit head suurt praadi osta kas siis piisab ajutiselt näiteks kartulisalat ja pirukas kõrvale?


  12. TopeltJott - vahepeal ma tõesti ei pidanud üldse pausi jõusaaliga, panin näiteks 3 päeva järjest jõukas ja kuna mul ka korvpalli trenn, siis käin ka seal nädala sees.

    Lev - eks ma siis ürita rohkem rasvaseid toite süüa ja üldse palju süüa, kuigi ma koolitoitu eiran , sest see on paras jõletis(alla panen pildi) aga õnneks kooli juures hea kohvik kust saab mõnusaid toite osta.

    Kuid see pilt oli ikka tõesti julm, see näitab jah et kõik on nn. võimalik ja eks ma loodan ka, et tuleb mul ka kunagi see areng :P) Kõike head teile!

    lev - siin siis pilt missugune meie koolitoit välja näeb, mingi jama kokkukeeratud, juuksekarvu täis ja jogurt sipelgaid täis.. ei ma ei ole pubekas, kes vingub aga nii see on

    http://images.orkut.com/orkut/albums3/ATgA...Jtb5HtcEnOw.jpg


  13. Sorry, et OT, kuid oled sa kindel, et kui sa oleks paks, siis tüdrukud ei ütleks, et pigem peenike poiss, kui rasvarull? ehk öeldi seda lihtsalt, et sinust lahti saada või solvata???
    Selleks, et mind solvata või minust lahti saada ei tehtud seda kohe kindlasti :P selles ma täiesti veendunud..

  14. Ole nüüd, enamik inimesi on kõigeks valmis, et liigsest pekist lahti saada.

    Puusad laiaks, kõht ette, rasvavoldid selga ja põsed paksuks - mõtle mis on parem, kas kõhn kutt, kel eeldused tegeleda edukalt vastupidavusaladega, või ilma lihasteta kiitsakas vend, kes veel keskelt ümmargune kah lisaks?

    Usu või mitte, aga ma tõesti olen lihtsalt nii masendunud tüüp et ma oleks nõus kasvõi paks olema sest tüdrukud isegi on öelnud, et pigem paks poiss kui kõhn :Dd.

    Tegelt mul arvutis on üks toitumiskava, mis on profipoolt koostatud (Kiivikas) see on küll mu sõbra oma, aga ta on minuga sama pikk ja kaal veidi kõrgem. Seda toitumiskava ei või kasutada vä?

    Aga ma olen ka mõelnud, et ma ei suuda elusees puhtalt toitumiskava pealt toituda, sest see läheb ju kalliks kui igapäev osta kohupiima, kodujuustu , musta riisi jne.

    Kuid nagu te ütlesite, et jogurt on kasulik siis on väga hea, sest jogurtit ma armastan kuna see nii hea. Aga öelge veel toitaineid kus on palju kaloreid?

    Edit:// Bugati link sellele artiklile oli ka väga hea asi (Y) (Y) lugesin läbi ja nagu mulle tundub olen ma ektomorf :P)


  15. tere, mul selline raske probleem mis on kõvasti isegi mu enesehinnangut ja enesekindlust alla viinud.. nimelt ma juba 16a. aga ma olen hirmsalt kõhn, noh nagu öeldakse täielik kont. ma kaalun küll 65 ja tean mõndasid kes kaaluvad vähem ja on palju rohkem lihast. pikkust mul 177cm. Tahaks hirmsalt saada endale massi juurde (kasvõi PEKKI), olen kasvõi paks aga lihtsalt ma söön väga korralikult aga mul ei tule nagu mitte midagi juurde. kaalu tuleb aga nagu keha proportsioonid ei muutu. jõusaalis käin ma 3x nädalas ja teen kindlat kava, toitumine on mul ka korras.. söön hommikuti kohupiima ja muna ja leiba ning piima, päeval kui koolist tulen siis putru ja muna ja vahest kodujuustu ja soojatoitu üldse. ja õhtuti lükkan suure prae sisse. Võibolla tõesti toitumine ei ole nii korras, aga kurat pekki peaks ikka ju juurde tulema :S:S tõsiselt nõme on olla, võtab kohe pisarasilma.. tüdrukud ka ütlevad, et ma olen nii väike ja tüdurkute kõrval on mark ka olla sest ma nendeks isegi kõhnem.. oh issand küll, aidake palun.

    Mida teha? Kuidas saada omale just seda massi kehale juurde? ja kõike sellist. võite kõike pulbreid ka soovitada, sööks kasvõi koera sitta, et seda kuradi massi juurde saada :SS

×