Jump to content

katzzz

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by katzzz


  1. paljud minu tuttavad ja sõbrad räägivad et peale 6 ei tohi süüa ja mis iganes,kas see on tõsi.mina ise mõtlen et kui minna alles kell 12 magama siis on ju liiga karm olla 6 tundi söömata? veel küsiksin kas pigem tuleks süüa suuri või väikseid portsjoneid ja kui tihti?


  2. tere,pöörduksin teie poole sellise küsimusega,et kas oskaksite öelda :kas 8-10 km on 16 aastase hobi korral jooksjale vähe või normaalne ,kaalulangetamiseks(söömine on paigas)ning kas enne seda või pärast võib teha ka pilatest. oskate soovitada mõnda head harjutuste kava kõhu ning jalalihaste treenimiseks?

    tänan.


  3. Kui üldse mingit pilti ei oma toitumisest, siis peaks ikka tellima. Kui piisavalt uurida siit saidist, siis saab ka pildi lõpuks kokku, lisaks enda peal katsetades on võimalik enda jaoks sobiv koostada. Mina olen nii teinud, samas olen ka aluseks kasutanud siit tellitud kava mingil perioodil. Hetkel pisut üle 9 kuu normaalse toitumise peal ja -37,5kg, reljeef tuleb jne. Olgugi, et siin on info igatpidi laiali ja peab kõva tööd tegema, et selles rägastikus orienteeruda (on palju erinevaid teooriaid jne.).

    küsimus. kes sulle kava koostas?


  4. Tere, kas oskate soovitada mõnda klubi vms tallinnas kus oleks head hinnad(õpilane) ning kus saaks kasutada rühmatreeninguid kui ka jõusaali,kui ei ole võimalik mõlemat siis kasvõi jõusaali. õhtused ajad sobivad...

×