Jump to content

kunnar

Kasutajad
  • Sisu loend

    206
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by kunnar


  1. Ma usun, et tal on kama2 nendest jõutõste või klassikalise tõstmise standarditest, samuti nagu Imrel on igasugustest athleticu standarditest...

    Suht tobe on võrrelda ühe mehe sooritust mingi miljoni erineva teise ala standartitega, paraku tehakse seda päris pidevalt. Tegu pole mingi algajaga ja ma usun, et sellised mehed teavad mis nad teevad

    Jah igati nõus sellega, nagu ennist mainisin tulemused räägivad enda eest.


  2. Siinkohal olekski paslik paluda IT alast abi meie foorumlastelt. Nimelt oleks informatiivsem kui kood videoga saaks ka reaalajas jälgida, teises brauseriaknas, üldtabelit. Kas keegi oskab selle niimoodi tööle panna? 17.12 võiks kõrvekülas seda katsetada.

    MM.il ja EM-il käib võistlus sellises aknas:

    http://goodlift.info...onlineside.html

    Kasutusel on ka sama Goodlift võistlusproge ja ustreami videoserver. Nagu meil EJTLiiduski.

    No seal ei paista olevat midagi keerulist. Tabel on eraldi frame-i pandud ja <meta http-equiv="refresh" content="30" /> head tagis paneb brauseri iga 30 seki tagant refreshi tegema.


  3. Iga päev treenides ei teki ületreeningut kui iga üksik treening eraldi võttes on parajalt väikse mahuga. Ma arvan, et arengu seisukohalt on pigem parem tihti treenida, ainult töö/kool/pere jne. ei lase enamasti tavainimesel seda teha. Tippsportlased saavad seda endale lubada ja neil võib tulla isegi rohkem kui 1 trenn päevas.


  4. Ei ole vaja pehmendusi ei eesküki ega tavalise küki jaoks. Puhtalt tehnika küsimus kuidas kangi hoida. Eeskükis muide olen igasugu absurdseid kangi hoidmise viise näinud: näiteks rusikad kõri juures, sõrmed õlgade ja kangi vahel, peopesad sisse pööratud, käed risti rästi jne jne. Pussy pad ka väga tihti eesküki juures kasutusel. Vingutakse et ei saa normaalse asendiga teha, sest käed ei paindu, aga see on jama jutt enamasti on painduvus olemas. Tuleb lihtsalt ühe korra guugeldada ja vaadata kuidas õieti kangi hoitakse, aga seda ilmselt ei viitsita teha.


  5. see,et jõutrenn aitab pole kahtlustki kuid see,et tõstjad kõige rohkem hüppavad on sorry paras jama küll.ei tasu liiga saali keskne olla vaid tasub pisut ka laiemalt näha.

    http://www.bodybuilding.com/fun/drsquat17.htm siin üks väidab, et 1964 tehti uuring kus selgus, et 40 meetrit läbisid tõstjad kiiremini kui sprinterid ja vertikaal hüpe oli neil ka kõikidest parem. Ei tea võib-olla ajab jama.


  6. Lihtsalt paneb mõtlema meie kulturismi suhteliselt nõrga taseme üle ning kuidas seda paremaks muutma. Ei muud. :D

    Usun, et sellise arutelu üle pole kellegil midagi. Kuidas Eesti taset kõrgemaks saada, et oleks rohkem võimalust välisvõistlustel medaleid noppida. :lol:

    Koos kriitikaga, et tase nõrk, võiks ka mõni mõte tulla kuidas asju paremaks muuta. Nii ei teki ju arutelu, kui lihtsalt öelda, et tase nõrk. Paku midagi välja, kas treeningkavades peaks midagi muutma või siis peaks rohkem noortega tegelema või midagi muud?


  7. Krt, atleetvõimlejad ka heas vormis. Mida meie poisid päevast päeva seal saalis küll teevad, et ei suuda ligilähedastki vormi näidata. :lol:

    Ei saa aru mis selle jutu mõte on? Kui arvad, et oskad ja viitsid teistest paremini treenida, siis sul ju lihtne mõni võistlus kinni panna. Miks sa seda juba teinud pole?


  8. Sattusin googeldamise käigus juhuslikult selle vana teema peale. Siin väidetaks, et kuulitõukajad lamades surumist ei tee... Tuli kohe meelde kuulitõuke maailmameister Cantwell, tüüp surub 630 lbs (~285 kg) ilma varustuseta, mõned näited youtubest:

    Olen ise näinud oma silmaga näiteks kettaheitjaid lamades surumist tegemas. Ei saa öelda, et kuulitõukajad või heitjad üldiselt seda harjutust ei teeks.

×