Jump to content

Manjana

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Manjana


  1. Tere,

    tahaks uskuda et lolle küsimusi pole olemas :D , seetõttu uuriks:

    mul selline mure, et kaal on pidama jäänud 57 kg juures ja ei lange. Teen viis päeva nädalas trenni - käin bootcampis ja enne seda käisin samuti viis päeva trennis (bodycombat ja bodupump jne). Ise arvan et toitumisel pole väga viga midagi, rämpstoitu ei söö, magusat ei armasta ja eelistan keedetud-aurutatud vms toitu praetule, aga alla kuidagi ei saa. Kardan et ka toitumiskava mulle ei sobiks, kuna käin tööl 9-17ni ja poole viiest - 21ni koolis, siis vähe keeruline koju jõudes toitu vaaritama hakata. Tahakski teada et kas pigem mingisugust veregrupidieeti on mõtet pidama hakata, et mis toitu pole üldse mõtet süüa, kui üritan kaalust alla võtta?

    Tänan ! :-)

    M.


  2. Ma ei tea... ma arvan et naistele on see päris oluline;)

    Küsijale vastuseks - koha pealt rasvapõletus e. spot reduction eriti ei toimi. Seega kui sööd piisaval ja treenid rinnalihast, siis ei lähe midagi väiksemaks:) Pigem läheb rohkem trimmi, sest suurem rinnalihas peaks rinda ilusasti tõstma.

    Edit: ahjaa... unustasin märkida, et loomulikult vajame detailseid pilte selleks, et anda objektiivset vastust:D

    Tänan, asjaliku vastuse eest :) !


  3. Tere .. Söön päevas ligikaudu 400 kcal . Ei tarbi lihatooteid . Pealmiselt söön Fit jogurdit, õuna ja joon rohelist teed. Teen päevas umbes 70 kõhulihast ja käin jooksmas . Mure seisneb selles ,et kilod ei kao mitte kuidagi . Olen 155 cm pikk ja kaalun 53 kg . Kuidas kõige lihtsamalt kilod kaoksid ?

    Nii muuseas, et kas õhtused krõpsud lugesid üles?

    Kuidagi jube uskumatu on et veel elus oled ... 400 cal juures

×