Jump to content

Milehigh

Kasutajad
  • Sisu loend

    170
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Milehigh


  1. Tere!

    Olen 24 aastane.

    Olen viimasel ajal palju juurde võtnud. Ca 10 kilo. Istuv töö kahjuks. Olen märganud, et rinnad on tänu rasvumisele natuke teistmoodi ning nibud kõrgemad. Väga hullu günekomastiat ei tähelda, rohkem nagu rasvas rinnalihased.. Kas asi võib laheneda kaalu langemisel? Mingeid tükke kuskil ei tunne. Kuskohas need tükid olema peaks güno korral? Rinnanibu alt pigistades ei saa ju sõrmedega aru, kas surud rasva/lihast kokku või tükki? Kas güno võis tekkida tänu rasvumisel vähenenud testosterooni tõttu? Ootaks eelkõige AlanBstardi vastust.


  2. Tervisevendadel paluks mitte kaagutada... Küsimus siis selline , et kas liiter õlut paar korda nädalas vähendab testosterooni taset? Ja kui palju vähendab testosterooni taset korra nädalas purju joomine? Steroidikasutajatel on selles mõttes hea, et joogu palju tahavad kuna testosterooni 3-4 mehe jagu veres, aga naturaalsetel tiba keerulisem see asi...


  3. Ma ei teind seda teemat üldse tagamõttega, et näe nüüd süstib ja keemik. Lihtsalt et näidata kui võimsaks läinud. . Tean, et kasutab ja olen suur fänn Tohutult sümpaatne inimene tavaelus ning see mängufilm no pain no gain põhineb tõesti sündinud loost kulturistidest kes seadusega pahuksis. Kahjuks tuleb alles 2013 välja. Marky Mark mängib kõrvalosa. Ega Rock ainult raha pärast raskusi ei tõsta..


  4. arnold_friends_insights_p.jpg

    Arnold treenis koguaeg paljajalu.. Nii autoriteetsele vennale ei julgeks keegi midagi selle kohta öelda :D

    Minuarust plätumehed treenigu plätudes, absoluutselt ei häiri, peaasi et ei haiseks jalad. Kas vaataksite imelikult kui keegi paljajalu treeniks? Kui jah, siis kas Arnold oli ka teie arust imelik?

    • Downvote 2

  5. Fred Antson ütles, et kui hommikul pole füüsilist koormust, siis piisab ainult valgu söömisest hommikul. Sobib ka tarbida ainult aminohappeid, et vältida katabolismi.

    Kas keha mitte rasva ennem ei hakka närima kui lihaseid... Ei tahaks uskuda, et peale 12 tunnist "paastu" keha kohe rämedalt lihaseid sööma hakkab. See on pigem kasulik proteiini tootjatele, et iga 3 h tagant näksima "peab"?!


  6. Tervist!

    Ma olen hommikuti tavaliselt korralikult söönud, kuigi isu praktiliselt null tõustes. Inimene peab ju sööma isu tekkides. Kui teha esimene söömaaeg lõunaajal siis peaks ju loogiliselt keha rasvast energiat võtma ning seejärel kaal langeb? Oleks vaja ca 2-4 kilo rasva 2-3 kuuga ära põletada.

    Siinkohal ka lisaküsimus Holgerile: Kas IF meetodit järgides- Alustades söömist lõunaaeg, ning mitte pärast kella 20:00 süüa ( 16 hour fast) põleb rasv väga effektiivselt? Eelduseks muidugi see, et selle kaheksa tunni jooksul süüakse oma päeva kaloraaz korralikult täis.


  7. Hr Kiivikas, juhtusin vaatama tantsud tähtedega saadet ja nimelt Pedaja oli seal kohtunikuks. Minu treenitud silm näitas, et ta pisut laiemaks läinud. Pole enam selline piitspeenike.

    Mäletan blogi eestpoolt, et sa olid teda juhendanud jõusaalis hiljuti? Kas ta hakkas klassikalist (kõik lihased kord nädalas )kava tegema?


  8. Suureks saada on lihtne kasutades supplemente, edasine oleneb kõik raamist milline see välja näeb ...

    Pole olemas mingeid imelisi treeninkavasi, toitumine ka lihtne. Üks tuttav oli täielik aadu treenimise koha pealt,nüüd kasutab suvalist 4 day spliti ning on kuivem, suurem , soonilisem, kui mina ja paar mu sõpra kes naturaalselt treeninud on. , kasutades paari "supplementi" on see väga lihtsalt ja kiirelt saavutatav.


  9. Archangeli jaoks on tõde vaid see mida ta ise usub.

    Roheline tee omab rasvapõletus effekti ainult tänu koffeiinile.Antioksüdandina on roheline tee väga hea.

    Aga minema viskamis soovitus archangeli poolt on küllaltki primitiivne.


  10. Käin jõusaalis 3 korda nädalas.

    1. päev: Rind, triitseps

    2. päev: Selg, biitseps

    3. päev: õlad, jalad.

    Probleem on esimeses kahes päevas. Teen suurtele lihastele ehk rinnale ja seljale 4 harjutust(12 seeriat) ja biitsepsile ja triitsepsile 3 harjutust(9 seeriat). Küsimus olekski, milliseid harjutusi teha, et ei dubleeriks ühtesid harjutusi teistega.

    Rind:

    1) Horisontaalsel pingil kangiga

    2) Kaldpingil hantlitega

    3) Trosside ristamine(mõnikord hantlitega lendamine)

    Üks harjutus võiks veel olla. Aga milline oleks kõige mõtekam. Olen neljandaks teinud veel hantlitega surumist hor. pingil, aga see pmst sama mis kangiga surumine. Negatiiv pinki pole jõusaalis väga head. Ja mulle tundub, et ma ei oska Pulloverit vist päris täpselt teha, sest see hakkab kuidagi kätele ja eriti õlgadele.

    Selg:

    1) Kangiga vastu kõhtu tõmbed

    2) Tõmme plokilt laia haardega selja taha

    3) Tõmme plokilt kitsa haardega vastu kõhtu

    4) Tõmme hantliga küljele

    Ilmselt vist tõmme kangiga vastu kõhtu ja hantlitega küljele on suht samad. Aga kuna ma ise eriline asjatundja pole, äkki oskate soovitada, kuidas kava ümber kohandada natuke. Kui mahti on, võiks isegi triitsepsi ja biitsepsi harjutused ka pakkuda, mida oleks kõige mõttekam teha. Või peaks midagi totaalselt muutma.

    Ja kas seeriate arvud võiksid samaks jääda?

    Ette tänades.

    Rinnale täitsa piisab 3 harjutust..... Kui pullover on ebamugav ja õlgadele hakkab, siis ära tee seda. Kõik ei ole õlgadest nii painduvad. Peetakse ka õleliigese suureks vaenlaseks seda harjutust, välismaisest kirjandusest on see silma hakand. Mina näiteks teen rinnale ainult hantlitega harjutusi, märkan paremaid tulemusi kui kangiga.

    Ära karda, et nüüd kangiga on areng väiksemad ja vastupidi. Ei ole. Tuleb leida omale meeldivaim variant.

    Selja tegemises samuti eelistaksin hantlit, kuna siis ei saa alaselg nii palju vatti. Tunnetus mul samuti parem hantliga. Jäta üks variant välja, tee seda mis rohkem meeldib.

    Triitsepsi baasiks võiks olla prantsuse surumine lamades, siis võiks olla plokil alla surumine ning rööbaspuul surumine( kas siis masinaga mis seda imiteerib või teedki rööbaspuul)

    Jutu kokkuvõtteks: Pead ise eksperimenteerima ja leidma oma eelistused. Kindlat suunda ei ole.


  11. Mul on nagu küsimus, et mis sa selle võrdlusega saad? Sama oleks küsida, et kumb on tugevam kas eesel või siga. Isegi kui üks nendest on tugevam ma ei saa aru selle küsimuse püstitusest. Mis sa selle teadmisega peale hakkad kui üks nendest on tugevam teine nõrgem? Nad pole standartsed asjad, mida omavahel võrrelda ühe ja sama harjutuse või liigutusega.

    Või kui sa nii väga tahad, siis võrdle nt. biitsepsi tõsteid kangiga ja prantsuse surumist. Need peaksid mõlema lihase A ja O harjutused olema.

    Lisaks on iga inimene individuaalne, kellel on biitseps tugevam, kellel triitseps. Seega ei saa neid kõrvutada omavahel.

    Foorum ongi arutlemiseks. Igasuguste teemade üles. Miks üldse midagi küsida või postitada? Poolte teemadega polegi midagi "peale hakata".

    Lihasmehhaanika on huvitav lihtsalt. Lihastugevus on individuaalne, nõustun. Aga kui võtta 25 matsi tänavalt, kes ei treeni, ning panna nad tegema bicepsi ja tricepsi harjutusi, siis sealt koorub välja ka tõde. Niiet siiski saab võrrelda neid kahte asja.


  12. Mul tekkis siin küsimus kumb on rohkem uba kas harilik uba või türgi uba.

    Sa vist oled jälle see sama naljamees, kes üks päeva teatas et jõutõmme on mõtetu. Kust sul küll sellised ideed tulevad?

    Näiteks bodybuilding.com-is on selliseid arutelusi palju, mis neid kahte lihast võrdlevad! Miks mitte? Keelad vä? Vasta parem küsimusele ja ära lahmi umbes. Kui arutleda ei oska, siis ära postita.


  13. Tänud abi eest :D

    Käisin täna perearsti juures, ta arvas, et venitus või äkki mõned lihaskiud rebenenud ja pidavat paranema 6-8 nädalat. Soovitas spordiarsti või ortopeedi aga saatekirja kyll ei andnud ortopeedi juurde. Kas tasulisse vastuvõttu on yldse vaja saatekirja?

    Seda ma kahjuks ei tea..

    Ise mainisin perearstile närvi värki, ja saingi neuroloogile. Endal oli jama tricepsi totaalse jõuetusega, samuti sõrmed surisesid.Õnneks läks asi kuu ajaga üle. Oligi tegu närvipitsitusega. EMG testi polnud vaja.Kõik oli tänu kaela kergele venitusele. On olnud juhuseid kui inimene magab käe ära ja saab samuti närv pitsitatud. Enamus siiski kaela vigastuse tõttu. Autoõnnetustel see suur probleem, kokkupõrkel teeb kael äkilise liigutuse ja võidki pitsituse/närvikahjustuse saada. Kõik põhjusel, et kaelast ja kaela diskide juurest jooksevad käenärvid peaajju.

    Eks vaata mis see õlg teeb sulle. Kui paremaks ei lähe siis parem spordiarstile minna, või uuesti perearsti külastada ja ütledki, et tahad aega neuroloogile. Usun et sul läheb paremaks.

×