Jump to content

cust4rd

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by cust4rd


  1. Ise kõndisin tüdrukuga mööda viru keskuse bussiterminali ja ees natuke kõrval seisab umbes 8-ne venelaste kamp ringis. Kõik olid minuvanused või vanemad (ise olen 16, käin 4x nädalas jõusaalis). Üks neist astus siis ringist välja ja tuli mulle umbes 30cm lähedale ja ütles venekeeles midagi sigaretiga seoses. Okei, orgunnisin talle selle suitsu ja next thing I know see vend oli mulle lihtsalt rusikaga näkku löönud (LIHTSALT NIISAMA). Okei, ei olnud valus. Võtsin tüdrukul uuesti käest kinni ja keerasin ümber ja jalutasin rahulikult tagasi. Tundsin, et ninast hakkab verd jooksma, võtsin taskust salvrätiku ja sellega sai korda. Vaatasin selja taha et kas tuleb järgi kah. Ja tuligi, aga oli omal ühe sõbra kaasa kutsund ja kõndisid järgi. Of course mul kainet mõistust oli ja teadsin et mul pole mõtet hakata tõmblema 2 venelasega. Läksime ruttu bussi peale.

    Sellised olukorrad panevad ikka mõtlema küll et inimestel võiks mingisugunegi self respect olla... lihtsalt minna mingi vennaga kaklema kel ilus tüdruk käe kõrval, PROFIT????

    Ma ei mõista, miks peaks keegi omaenda probleeme teiste inimestega seostama, eriti füüsiliselt? Idiootsus.


  2. kui 4-6 liitrit järjest ära jood võid ajuturse kätte ära surra. Liiga palju vett päevas pole neerudele hea, kui uriin on läbipaistmatu siis on liig, va trennijärgne.

    et kui kollane on siis on liig? või mõtlesid vastupidi et kui valge on siis on liig?


  3. Küsimus siis selline: Kui palju peaks vett jooma? Teen 3 korda nädalas jõusaali ja sel nädalal olen ikka suht palju vett sisse juginud. On see hea?

    Väga tihti käin kempsus ka <_< On see nii, et mida rohkem joon seda parem?


  4. No, ei ole eriti sheff värk. Mass tuleb aeglasemalt.

    Ise teen kaldpingil 25 kg rinna peal 4x10 ja siis 4x20 kaldpingil "küljekõhulihast". (Kehapööretega nagu, ei oska seletada)

    Varem tegin jalad 90' ja 4 x max. Kõhuliahased on nende kahe harjutusega väga hästi arenenud. 2 kuud tagasi hakkasin umbes nii tegema ja tegin 1 kuu ja 3 nädalat. 3 kuud tagasi üldse alustasin jõusaaliga... http://www.fitness.ee/rate/Sarge

    Edit: Ehk siis lisaraskusetaga ja 90' (Sellega ongi siis saavutatud sellised kõhulihased)

    Kas sa toidulisandeid ka kasutad? Ja dieeti pead?

×