Jump to content

Loon

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Loon


  1. mis vahet seal on kes kõvem on... ma olen näind kuidas 70 kilone poisike lõi 120 kilosel kulturistil käe radiaatorist läbi .. nii et ploomimoos oli sumpsist väljas...

    minu arust on see mõtetu teema mida siin arutada...

    mul üks sõber andis viljandis taipoksi trenne kunagi, sealt kasvas ka välja paar sellist tüüpi kes armastasid vabal ajal jalaga vehkida. See jõudis ka treenerini, ja sellest alavääristamisest mis sellele trennis järgnes ma ei räägiks.

    asja point on see, et kui oled poksija, karateka jne siis pole ilus seda temonstreerida avalikus kohas ka kui oled kulturist võiks avalikus kohas särgi seljas hoida.


  2. ma ei tea.. vb ma olen siis pede... aga ma arvan et tänapäeval on hea väljanägemine üks edukuse aluseid...

    ning... esmamulje on oluline.... ning riided on üks osa sellest...

    ja see kes siin rääkis et tahaks hirmsam välja näha... aja enndal juuksed lühikeseks ja lase nina viltu lüüa... ning vaata mis pilguga sind kas või näiteks poes vaadatakse... vb tunned mõnu sellest...


  3. osadel on see haigus, osadel laiskus.. häirivad need kes ikka laiskusest paksuks läind... õlle kõhuge mehed jäirivad.. naiste puhul häirivad veel need kellel midagi viga pole välimuselt.. pigem isegi võiks juurde võtta...ja kes siis peeglisse vahtides ägisevad "ma olen nii paks" .. "ma ei tohi seda ja toda süüa" .. "homme teen vee päeva " jne ... käisin ühe sellisega kunagi.. päris närvi ajas B)


  4. Kuidas selle õhtuse söömisega ikka on... kui ma tulen jõusaalist mingi 21-21.30... ja korvpalli trennist 2 korda nädalas jõuan ültse kell 22.00 koju... kas siis võib süüa või mitte.. ja mida oleks mõtekam süüa... probleem selles ka et tahaks kõhupealt ja külgedelt väheke rasva maha hööveldada..


  5. vabandust... aga arvan et kulturismi võrdlemine jalgpall, korvpalli või suusatamisega on kohatu... ja spordi televiisoris kajastamise panevad paika ikka vaataja numbrid... suusatamisega on eestis nii et see on televiisorist kõige vaadatum ala konkurentsitult...

    BBLi tähtsust ei maksa ka alahinnata... siin on tegemist ikkagi naabrite mõõduvõtmisega.. korvpalli on samuti väga vähe planeeritud ETVs see hooaeg.. muudest spordialadest rääkimata.. ETV sporditoimetuses puha jalka ja suusa peded koos..

    Kuigi jah.. arvan et meeste tuleku MMilt oleks võind ikka üles võtta.. sest olgem ausad 4 meest kümne hulgas.. ei teagi teist sellist ala hetkel kus võiks samasugust tulemust oodata... olgu selle populaarsus milline tahes


  6. tere

    selline küsimus et .. kuidas sangadest lahti saada.

    trenni teen nii et 2 korda nädalas mängin korvpalli umbes 1,5 tundi ja jõusaalis käin 3-4 korda nädalas.. treenin ikka kõiki lihasgruppe..

    püüan süüa vähem rasvast ja magusat... kehaga olen muidu rahul.. kõht on enam vähem norm... aga sangad ei taha kuhugi kaduda.. mida teha?

×