Jump to content

noddy

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by noddy


  1. Selge see, et ega see kaugel ole, pole seda väitnudki. Raigo Kuusnõmm tegelikult juba kordi ületanud ka trennis 200kg piiri.

    see kaksada tuleb kindlalt ära:)

    aga kogusummas 700 kilo ....see rekord on palju magusam:)


  2. Irw, sa ei ole ikka üldes kursis...

    Jõutõstmise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel Prantsusmaal võitis kuni 100 kiloste noormeeste seas Rait Sagor kogusummaga 745 kg. Teine oli Taipei esindaja Wei-Wen Hsiao (720 kg) ja kolmas oli poolakas Bartosz Zajaczowski (453,20).

    Saaremaalt pärit Sagor on esimene eestlasest maaimameister noorte klassis.

    Kuni 67,5 kg poiste seas sai Alo Kauber kükkimises kolmanda koha, kuid võistlust lõpuni ei teinud.

    Kuni 75 kg juunioride seas oli Raigo Kuusnõmm jõutõmbes resultaadiga 255 kg teine ja kuni 100 kg seas Rainer Raaper 312,5 kg-ga kolmas. Kokkuvõttes teenis Raaper 442,47 kg-ga seitsmenda koha. Võitis kogusumma 558,92 kirja saanud venelane Konstantin Pozdejev.

    Kõik Kuressaarest :)

    siin on kilogrammid ja wilks'ipunktid segamini....kilogrammidel ei saao lla ,20 jne...saab olla minuteada ainult ,5 või sisi täiskilod.....

    ja raaperi kogusumma ei olnud mitte niiväike.......ja temakaalu võitjal samuti mitte....


  3. tean et kuivad on need jõutõstjad kes on väiksed poisikesed ja ei tõsta selliseid raskusi aga raskekaalu jõutõstjad kes kükivad ja tõmbavad üle 300 kilo ja suruvad üle 200 kilo pole nii kuivad kui kulturistid ikka. ma ei usu et see kuiv raigo teil sellist raskust ka tõmbab...

    Kükk on mul tõesti veidi nõrk, surumises saan vaielda...trennis olen nii mõnelgi korral 200 ja yle selle suurunud. -75 eestirekord surumises 190kg, jõutõmbes olen ise yles saanud 270 kg.......ja arvestades et kaalun 75 kg on see ju päris normaaalne. vanus on alles 19;)

×