Jump to content

skllm

Kasutajad
  • Sisu loend

    73
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by skllm


  1. Kusjuures eile panin seda ka tähele , et kui Kalkun ütles, et nägi kord mängu kus brasiillased lõid 11 korda posti /latti, kuid ikka kaotasid Argentinale 1-0 . Zelinski oskas selle vastata " Paraku jah jalgpallis postid ja väravad ei mängi " ?

    tegelikult ütles Zelinski midagi sellist : see pole kahjuks tänavajalgpall(vms), kus teatud arv poste ja nurki teevad kokku värava(arvu ei mäleta)


  2. Kas sa tarbid dalacin'i ja skinoren'i ? Kui sul need ei aita , siis sul akne ei ole :)

    ÄRA AJA JAMA

    Kui sul roacuttane`t ei aita siis on jah jama.

    Ise võtsin ka aastat tagasi roacuttanet, nüüd hakkavad juba vistrikud tasa-pisi tagasi tulema, aga ainuke asi mis mind aitas. Puhastas siis naha mul peaaegu täielikult vistrikest asstaks ajaks.

    See on siis kõige kangem rohi üldse, määratakse ka ainult väga raske akne puhul(vistrikud ka rinnal ja seljal). Ravikuur on 5-6 kuud.( rohuga võib kaasneda ka väga palju kõrvalmõjusid, rääkige arstiga)

    Kindlasti soovitan kõigile kellel on akne


  3. Nii käsi kipsis 2-3 nädalaks ja ei tahaks kuidagi longu vajuda ja trenni ära jäta 2-3nädalaks. Mis parata jõusaal jääb kindlasti minu jaoks mõneks ajaks suletuks aga äkki on teil pakkuda mõningaid treenimis nippe rinna ja kõhu ja selja jaoks kodustel tingimustel?:D

    ühe käega kätekõverdused ja ühe käega lõuatõmbed, mida muud :D


  4. Jões ujub forell. Vaatab! Lendab sääsk jõe kohal. Forell mõtleb, et kui sääsk natuke madalamalt lendaks, siis hüppaks ja püüaks sääse kinni, saaks hea kõhutäie. Kalda peal vaatab karu, et kui sääsk natuke madalamalt lendaks, püüaks forell sääse kinni ja ma krahmakin forelli kinni saaks hea kõhutäie. Teisel kaldal on jahimees, kes vaatab, et kui sääsk nüüd natuke madalamalt lendaks siis forell püüaks sääse kinni, karu püüaks forelli kinni ning mina laseksin karu maha. Saaks nahka värki särki. Samal kaldal on ka hiirepoiss, kes vaatab, et kui kui sääsk nüüd natuke madalamalt lendaks siis forell püüaks sääse kinni, karu püüaks forelli kinni ning jahimees laseks karu maha ning suurest erutusest kukkuks jahimehel võileib taskust välja ning siis ma saaks hea kõhutäie. Samal kaldal on veel kass, kes vaatab et kui kui sääsk nüüd natuke madalamalt lendaks siis forell püüaks sääse kinni, karu püüaks forelli kinni ning jahimees laseks karu maha ning hiir jookseks võileiva järele siis ma saaks ka hea kõhutäie. Nii lähebki. Sääsk lendab veidi madalamalt, forell püüab sääse kinni, karu püüab forelli kinni, jahimees laseb karu maha, võileib kukub välja, hiir jookseb võileiva poole, kass hüppab - MÖÖDA!

    Nii loo moraal on selles, et kui tahad kiisut märjaks saada, tuleb arvestada pika eelmänguga.


  5. Ära ehi ennast võõraste sulgedega :P

    Saaks aru, kui ei oska siis küsid teiste abi.

    See on aga ettevõtmise asi.

    Iseseisvat tööd proovi ikka ise teha...

    Meie õpetaja näiteks interneti allikatega tööd ei hindagi(ilma lugemata 2)

    Raamatukokku mine :lol:


  6. MUl hakkavad mõnikord jalad värisema plokki alla tõmmates :D

    Siin on just juttu harjutuse ajal töötavatest lihastest, ag amul just nagu jalad.

    See nagu tekkkis just siis kui jalad olid teatud asendis, asendit muutes värin kadus.


  7. I have 2 sides of brain, the left side and the right side. In the left side there is nothing right and in the right side there is nothing left.

    ***

    Olla siis tõestisündinud lugu. Narvas olnud bussipeatus Siidisuka.

    Hakanud siis see samune peatus kätte jõudma, kui mutike valmistus juba maha minema.

    Järsku ütles bussijuht: "zidi zuka". Mutike kobistas kohale tagasi ja mõtles : "mis ma nüüd siis tegin?".

    ***

    Vene - Hiina piiri peal.

    Venelane hõikab ühel päeval hiinalsele:"mine v***u". Hiinalne mõtleb, et ei tea mis tal viga täna. Järgmine päev siis jälle venelane: "mine v***u". Hiinlane siis omaette:" no lasta siis jääb". Kolmas päev samamoodi. Lõpuks läheb hiinalne närvi ja suundub kindrali juurde.

    "venelane ütles mulle, mine v***u"

    "ja sa vastu ei öelnudki?"

    "ei"

    "pole ime, et sa reamehest kõrgemale pole jõudnud, mine ütle vastu!"

    Ja hiinlane siis kohe järgmine päev:

    H : "venelane"

    V : "hiinlane sina või?

    H : "jah"

    v : "mine v***u!".

    (h ja v neile, kes muidu aru ei saa, tuli juba kaebusi)

×