Jump to content

Xunnar

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Xunnar


  1. See veekiht mis saunas naha peale tekib on enamus ikkagi pärit sellest leilist mis kerisele visatakse. Keha on sauna minnes külmem kui sauna sisu. Kui visatakse vett kerisele siis see kuum aur ladestub ikkagi külma keha peale, st antud juhul inimese keha. Kui tahad näha, kui palju higi kehast tegelikult välja tuleb, tee ilma leilita saun. Aga jah, seda, et higi, mis siis tekib on enamus ikkagi vesi mitte rasv nagu eelpool mainiti.


  2. Võtan vana teema ülesse.

    Austraalia teadlased olid kindlaks teinud, et suitsetamine hävitab lihasmassi.

    Aga, keegi oskab head soovitust anda kuidas maha jätta ? Olen proovinud, aga siis ka, et ainult ühe päeva ja automaatselt poodi minnes haarab käsi uue paki järgi. Alustasin regulaarselt tegemist 7 aastat tagasi. :lol: Olin noor ja loll...

    Leia naine, kes suitsu ei salli. Kunagi saab ta su harjumusest niikuinii teada ja paneb su valiku ette: kas suits või tema. :lol:


  3. kust on võimalik eestist nukke saada?

    Viitan relvaseadusest üht lõiku:

    "(2) Tsiviilkäibes keelatud külmrelvad on:

    1) kasteet, kasteetnuga, torketääk, teraspiits, samuti muu spetsiaalselt kehavigastuse tekitamiseks valmistatud ese;

    2) lõike-, torke- või löögirelv, mis imiteerib mõne muu eseme kuju või on peidetud selle sisse;

    3) vedru- või raskusjõul väljaviskuva ja seejärel jäigalt kinnituva teraga nuga, mille tera pikkus on üle 8,5 cm või mille tera on kahelt poolt teritatud"

    Kasteet on siis rahvakeeles nukid ning seaduse järgi tsiviilkäibes keelatud. :D


  4. Et Oleks abi vaja nats.

    Ma olen suht kaua trenni teinud ja lihased on suht väljas juba aga need kõhulihased ei taha ültse tulla..

    Mida peaksin tegema kas rohkem kõhulihaseid või nii?

    Ise teen suht 5x nädalas trenni.(vahel6 kuni 7 päeva)

    äkki annate mõne uue kõhulihaste treenimis näite.

    NB! toitumine on enam-vähem Tipptopp.

    Kõhu pealt saadakse rasv viimasena ära ja sealt on seda kõige raskem ka ära saada. Kõhulihastele saad harjutusi siit: http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har...k/koht/091.html Mingi aeg peaksid ka kõhulihased välja paistma rasvakihi alt.


  5. Et tahaks teada palju on üks galor grammides.

    Jooksen iga kord peale jõusaali 6km schwinn crossrunneri peal ja tahaks teada kas käed võivad selles aeroobses tegevuses osaleda või mitte. Kuskilt lugesin, et peale jõusaali aeroobses tegevuses ei tohi käsi liialt koormata vms?

    Näiteks 650 galorit olen kaotanud mitu grammi see on või kilogrammi. :)

    9 kcal = 1g rasva

    4 kcal = 1g proteiini

    4 kcal = 1g süsivesikuid

    Loeb see, mida sa seal kaotasid: rasva, süsivesikuid või valku. Arvestama peab et vedelik ka kaob.


  6. What about pre-exercise coffee: Will it help me perform better?

    Maybe. Studies suggest caffeine taken an hour pre-exercise can enhance performance and make the effort seem easier.

    Caffeine also mobilizes fat so more gets burned for fuel. Some researchers believe this helps athletes burn less glycogen and enhances endurance.

    The recommended "dose" is about 1.5 to 3 milligrams caffeine per pound body weight (225 to 450 mg caffeine for a 150 lb person; the equivalent of 10 to 20 ounces of coffee).

    Caffeine's response varies from person to person. Hence, trial and error will teach you the best practices regarding caffeine intake for your body.

    If you are unaccustomed to drinking coffee, take heed: Consuming a mug of coffee on an empty stomach an hour before a running event or a rugby game, can leave you feeling unduly jittery, nervous and suffering from "coffee stomach."

    If you always drink coffee before you exercise, you'll likely want to maintain that practice before a competition--if for no other reason than it can promote regular bowel movements and keep you out of the portatoilets mid event.

    Info siis selliselt saidilt: http://www.xterraplanet.com/training/dsp_content.cfm?id=90


  7. "Lõplik tõde" Wikipediast: "Urine is generally considered to be sterile. When it leaves the body, however, the urine can pick up bacteria from the surrounding skin, which would contaminate it. However, it is not generally advisable to use urine to clean open wounds for it may feed the infecting bacteria."

    http://en.wikipedia.org/wiki/Urine

    Mulle see teema iseenesest üldse ei meeldi, aga lugesid "ülivõimsast" Wikipediast ka inimese uriini kategooriat? Seal on kirjas inimuriini kasutusalad.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Human_urine

×