-aron- 0 Report post Posted January 11, 2006 (edited) TereKas see on liiast,kui ma teen kõhulihaseid 5-l päeval nädalas:3-l päeval on üks harjutust ja kahel päeval on 3 harjutust... Ette tänades... Edited January 11, 2006 by -aron- Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted January 11, 2006 väga läbinud teema juba ju ... see on individuaalne .. aga üldiselt on oht üle pingutada kui iga päev teha . Share this post Link to post Share on other sites
mooz 0 Report post Posted January 11, 2006 (edited) väga läbinud teema juba ju ... see on individuaalne .. aga üldiselt on oht üle pingutada kui iga päev teha .Küsiks sellise tsipa teemavälise küsimuse,et kuidas see ülepingutamine väljendub? Edited January 11, 2006 by neeger5 Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted January 11, 2006 lihas ei arene enam ongi kõik! Lihtsalt kui iga päev teed, siis ei taastu ära. Kõhulihased väsivad ruttu ja taastuvad aeglaselt! Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted January 11, 2006 Just .. mina mingi hetk tegin 4 korda nädalas ... ütleme et kuskil kuu arenes kõik hästi, aga siis ei saanud enam mingi valemiga kõht ei valusaks enam ega ka arengut ei toimunud kuskile suunas. Share this post Link to post Share on other sites
Fenomen 0 Report post Posted January 11, 2006 Ma tegin isiklikult 3 nädalat järjest iga päev õhtuti mingi 2*30 tükki ja tuli sikspäkk kenasti välja, ei olnud küll mingit ületreenitust, aga eks see tõesti individuaalne ole Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted January 11, 2006 (edited) Mul on küll selline siht - et teha nii intensiivselt trenni, et lihased valutavad. Minul tuleb siis ka parem areng. Ei tea mudugi kuidas see teistel on..Nii et "anna minna" väljendid on veidi LIIAST! Edited January 11, 2006 by PulseR Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted January 11, 2006 täiesti individuaalne!!! Ei saa võtta üheselt selliseid asju! Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted January 11, 2006 täiesti individuaalne!!! Ei saa võtta üheselt selliseid asju! Jah, ei saagi..Sellepärast ongi veidi imelik näha väljendeid "Anna minna". Temal võibolla tõesti ei anna see midaig kui lihased valutavad, aga minul samas annab Share this post Link to post Share on other sites