paleekoer 0 Report post Posted March 29, 2005 Et kirjeldagu palun lühidalt ja täpselt erinevaid mõisteid mis seotud erinevate harjutustega. Näiteks lendamine, püramiid(kuigi selle kohta ma sain juba teada aga ikkagi) jne.Suur aitäh. Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted March 29, 2005 Kasuta otsingut.Sisesta see mõiste sinna sisse ja küll siis tuleb teemasid kus sellest räägitud.Ja kui otsinguga ka ei leia siis küsi. Share this post Link to post Share on other sites
paleekoer 0 Report post Posted March 29, 2005 No näiteks lendamine, otsingus tuli selle kohta hulk teemasi, a täpset mõistet ma ei leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
majataga 0 Report post Posted March 29, 2005 vaata harjutustepanga alt lendamist ja anna siis ise sellele mõistele tähendus. ja püramiid on alustad väiksematest raskustest ja lisad raskusi juurde või vastupidi, üles ja alla jne kuidas kellelegi meeldib. Share this post Link to post Share on other sites
St 0 Report post Posted March 30, 2005 Ma mõtlen, et ei ole mõttet kellegil üliaktiivsele posti suunata s.t. kui sa midagi teada tahad, siis küsi mitte, et lähed n. jõusaali treeneri juurde ja ütled: "Rääkige mulle midagi jõutreeningust?" Share this post Link to post Share on other sites