wiru88 0 Report post Posted March 5, 2005 kas kreantiini peab valgu kõrvale sööma.ma olen ise aasta aega jõusaalis käind ja hakkasin alles valku sööma.(50%-list) Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted March 5, 2005 irv sellest et mingi 50% teema sees on v6in j2reldada et tegemist on apteegist ostetud "muscle pro"? ei m2leta kas oli mingi sihuke v3rk..igatahes ilge saast see 2ra seda kyll osta Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted March 5, 2005 Mai saa aru miks sellist S***a üldse müüakse..Osta parem korralik valk.Ja sai pea sööma kreatiini valgu kõrvale, aga kui tahad siis võid... Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted March 5, 2005 Parim oleks Satur 8 + mingi kiiresti imenduv valk peale trenni . Share this post Link to post Share on other sites
chrisrea 0 Report post Posted March 5, 2005 Kreatiini pole küll mõtet, ei saavuta midagi, mõtekam on õige toitumine ja ja kuksil 80% line valk. Ja üleüldse kraetiin ei mõjugi kõigile. Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted March 5, 2005 Mõjub ta kõigile , aga ühele rohkem ja teisele vähem . Mulle näiteks kaalu ei anna aga jõudu küll päris hästi , lisaks annab satur mõnusa "pumpi" Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted March 5, 2005 Jah Makaveli jutt õige. Share this post Link to post Share on other sites
Sphinx 0 Report post Posted March 5, 2005 Jah Makaveli jutt õige. ilma selle postita poleks keegi uskunud w? no offence aga tuleks piirata mõttetuid poste, sest see foorum on nii läbuks ära läinud. Share this post Link to post Share on other sites
superkaak 0 Report post Posted March 5, 2005 Jah Sphinxi jutt õige. irw Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted March 5, 2005 tegelikult kreatiin pidi andma koos valguga parema tulemuse ja neid mõned kästlevad nagu vendasid shakes! kui rahakott kannatab siis osta korralik valk ja korralik kreatiin ja lase käia! Share this post Link to post Share on other sites
chrisrea 0 Report post Posted March 5, 2005 !!Kreatiin ei mõju kõigile!! Seda võib ükskõik mis päris proffi käest küsida... Share this post Link to post Share on other sites