Aile 1 Report post Posted November 21, 2010 Ma ootan juba tunnike...ja viis või kuus olen neid teele saatnud. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted November 21, 2010 Ma ootan juba tunnike...ja viis või kuus olen neid teele saatnud.Just kirjutasin sinna boxi, töötab küll ... Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 21, 2010 Just kirjutasin sinna boxi, töötab küll ......ju ma siis ainuke persona non grata.Ei tule minul välja ikka... Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 21, 2010 ...ju ma siis ainuke persona non grata.Ei tule minul välja ikka... Minu viga oli. Tegin restarti ja sain tööle. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted November 21, 2010 Emotsionaalne FitBox meil Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 21, 2010 Emotsionaalne FitBox meil Kui ajust rääkida siis emotsionaalsus ja ratsionaalsus on käsikäes. Selle pärast ongi vaja kogu aeg meestele ette ütelda, kuidas tegelikult mõistlik oleks... Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted November 21, 2010 Kui ajust rääkida siis emotsionaalsus ja ratsionaalsus on käsikäes. Selle pärast ongi vaja kogu aeg meestele ette ütelda, kuidas tegelikult mõistlik oleks...Haah Share this post Link to post Share on other sites