Jump to content
  • Hiljutised Staatuse Uuendused

  • Posts

    • Timo Majuri: HC PRO Mega Mass on toidulisand, mis on mõeldud eelkõige fitness-sportlastele ja kulturistidele, kes soovivad suurendada lihasmassi ja kehakaalu. See sisaldab mitmeid komponente, mis võivad mõjutada meessoost klientide libiidot. Toidulisandi peamised koostisosad hõlmavad valke, süsivesikuid, vitamiine, mineraale ja BCAA (haruahelaga aminohapped). Võimalikud tegurid, mis võivad tõsta libiidot: BCAA Aminohapped: BCAA-d (leutsiin, isoleutsiin ja valiin) on tuntud oma rolli poolest lihaste ülesehitamisel ja taastumisel. Samuti on uuringud näidanud, et BCAA-d võivad suurendada testosterooni taset pärast intensiivset treeningut, mis võib omakorda tõsta libiidot. Vitamiinid ja Mineraalid: HC PRO Mega Mass sisaldab laias valikus vitamiine ja mineraale, mis on olulised üldise tervise ja hormonaalse tasakaalu säilitamiseks. Näiteks tsink ja magneesium on olulised mineraalid, mis toetavad testosterooni tootmist ja võivad seeläbi mõjutada libiidot. Energiat andvad süsivesikud: Süsivesikud pakuvad kehale energiat, mis võib suurendada üldist elujõudu ja heaolu, aidates kaasa ka suuremale seksuaalsele aktiivsusele ja soovile. Lihasmassi kasv ja parema füüsilise vormi saavutamine: Füüsilise vormi paranemine ja lihasmassi kasv võivad tõsta enesekindlust ja kehapilti, mis võib samuti kaasa aidata kõrgemale libiidole. Kui teie klient märkas libiido tõusu pärast HC PRO Mega Massi kasutamist, võib see olla seotud ühe või mitme ülalnimetatud teguriga. Täpse mõju mõistmiseks on oluline vaadelda ka üldist toitumist, elustiili ja treeningharjumusi
    • Ehk leiad siit midagi : https://www.hcpro.ee/toidulisandid/taastajad-massilisajad/massilisajad.html  
    • Kas oskab keegi selgitada kunagi Tallinnas Tartu maanteel ühes keldris asunud toidulisandite poest ostetud mass gaineri (positiivset) kõrvalmõju, mis seisnes mitmekordses spermahulgas ja sugutungis? Proua andis sellele tootele üheseltmõistetava heakskiidu, aga on meelest läinud, mis oli toote täpne nimi. Enam ei õnnestu üles leida. Oli suur liitrine must purk, mingit laadi Mass Gainer ja maitselt "berries". Tootja ei meenu.

      Mis võiks mass gaineri puhul üldse sellise efekti anda? Kas mass gaineritele lisatakse vahel midagi, mis võiks sellise efekti anda või on kellelgi teisel ka analoogseid kogemusi?



       
    • Nii, esimene aasta kodus treenides sai täis. Minimalistlik lähenemine - siiani ainult 6 kindlat harjtust, igat harjtust 4 seeriat.   Päev A: Lõuatõmme. Biceps curl. Päev B: Dips. Shoulder lateral raise. Päev C: Mingi küki variatsioon. Calf raise. Päev A: jne... roteeruvalt.        
  • Teemad

  • Populaarsed Osavõtjad

    Nobody has received reputation this week.

  • Kes on Võrgus (Vaata täielikku nimekirja)

    There are no registered users currently online

×