kuuliks 0 Report post Posted February 24, 2009 (edited) Omab keegi informatsiooni, kust on võimalik osta fitballi. Kasutatakse nii Pilateses, kui ka muidu tuharatel, kõhulihastel jm. Edited February 24, 2009 by kuuliks Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted February 24, 2009 Mina ostsin endale Spantal Spordist (Sikupilli Prima) Share this post Link to post Share on other sites
FG 0 Report post Posted February 24, 2009 http://fysiolineee.fysioline1.smilehouse.c...;OpenGroups=582 Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted February 24, 2009 Fitballe suht igal pool müügil- ise ostsin Rocca Al Mare Prismast- valik oli ka päris lai- erineva suurusega palle päris mitu. Minu oma maksis natuke alla 200.- krooni ja on täpselt sama hea kui rühmatrennis olen kasutanud Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted February 25, 2009 Tänud, leidsin ka ise veel ühe lehe lõpukshttp://www.fitnessformula.ee/index.php?pag...amp;group_id=20 Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted June 14, 2012 Tekkis küsimus, et kuidas soetatud Fitballi kodus täis olete saanud pumbata? Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted June 14, 2012 Koduaeroobika.ee lehelt andis nii sellele kui ka teistele küsimustele vastuse Kaja Tuisk. Nimelt kõige targem teha seda bensiinijaamas ja tegi ka selgeks, kuidas valida palli läbimõõtu.Kel samuti huvi, vaadake videot. Link. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 302 Report post Posted June 14, 2012 Mh, korduvalt kopsujõul pumbanud.. natuke respiratoorsüsteemile ka koormust Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted June 15, 2012 Mh, korduvalt kopsujõul pumbanud.. natuke respiratoorsüsteemile ka koormust Tegelikult see mind huvitaski, kas kopsujõul on ka see teostatav, aitäh Share this post Link to post Share on other sites