Jump to content
kuusk

algajale

Recommended Posts

Miks sa ei prooviks paar kuud teha ilma lisanditeta?? Siis on see areng nagunii kiire kui õigesti toituda ja treenida, ning puhkus ka juurde arvata muidugi. Hästi toitud siis saad ka tavatoidust oma päeva koguse kätte.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jup ... tee ikka enne trenni ka siis hakka lisandeid tarbima ... ja kui proffiks ei soovi hakata siis saad ilma lisanditeta ka hakkama...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Algaja või mitte , isegi vanaema vajab valku , väike kreatiin ja glutamiin on boonuseks ja pluss veel platseebo effekt.Pealegi kohe peale trenni peaks paraja koguse toitaineid manustama , valgujook on kõige mugavam variant , ärge algajaid sellest ilma jätke. Kui raha on osta ja söö, see on minu isiklik arvamus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Algaja või mitte , isegi vanaema vajab valku , väike kreatiin ja glutamiin on boonuseks ja pluss veel platseebo effekt.Pealegi kohe peale trenni peaks paraja koguse toitaineid manustama , valgujook on kõige mugavam variant , ärge algajaid sellest ilma jätke. Kui raha on osta ja söö, see on minu isiklik arvamus.

Ma arvan, et lisandid on trenni juures see kõige väiksem asi mille üle pead vaevata, vähemalt algajal kindlasti.

Kui algaja just kohe ei hakka 5 korda nädalas, 2 tundi päevas treenima, siis ei teki ta kehal mingeid erilisi lisavajadusi, mida tavatoidust kätte ei saaks. Mõni lisaeine korraliku kana või loomaliha näol, annaks piisava koguse lisavalku mida lihaste kasvatamiseks vaja ja sellest peaks piisama.

Kui aga nii suur tahtmine on mingeid pulbreid või vedelikke manustada siis on kõige targem osta üks valgupulber ja enne ja peale trenni üks sheik teha.

Aga enne kui selliste asjade peale mõelda, tuleks korralik trennikava koostada ning oma tavatoitumine korda seada. Ning kui siis on tunne, et midagi jääb vajaka võib mõned lisandid juurde manustada.

Inimesed, ärge nüüd liiale minge kogu selle lisandite teemaga. Eelkõige on nende näol tegemist ikkagi proffesionaalsetele sportlastele mõeldud ainetega, mis võimaldavad neil treeningutest maksimum võtta.

Kui nüüd mõni algaja arvab, et kui ta nädalas korra jõusaalis kangi liigutab ja kodus kilode kaupa mingi sodi sisse ajab, et ta ilgelt lihastesse läheb siis sorry küll. Nii asjad ei käi.

Palju trenni + veidi lisandeid = lihaste kasv

Vähe trenni + palju lisandeid = jura

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Eelkõige on nende näol tegemist ikkagi proffesionaalsetele sportlastele mõeldud ainetega, mis võimaldavad neil treeningutest maksimum võtta.

Ega meil siis eriti kellelgi nende lisandite ostmise ja tarvitamise õigust ei ole(amatöörid ) ja enamik neist kiirendavad väidetavalt hoopis taastumist. Tõsiselt tegemist on toidulisanditega , toidu-lisanditega , ei ole mõtet müstifitseerida lihtsaid asju, ei ole need mingid imerohud(seda pidagu meeles nii algajad , kui ka need , kes nende kasutamisest professionaalide privileegi tahavad teha) . Tundub , et mõnede kodanike arvates on toidulisandid steroididega ühel pulgal , sest olen foorumis lugenud väiteid , et algajad ei tohi kasutada kuna need toidulisandid hiljem nagu enam ei tööta , kui liiga vara kasutama hakkad. Mis ei tööta, valk, süsivesikud? Ehk kreatiin või glutamiin? Vitamiinid? Nagu nimetusest võib välja lugeda, toidu-lisandid, aitavad need pigem kompenseerida tavatoitumise puudujääke. Iseasi kas algajal on mõtet neid kõige kallimaid osta, aga kui rahas ei ole küsimus , siis miks mitte( kallimate maitse üldiselt parem). Kas algaja saab endale liiga teha toidulisanditega ,ütleme , et teoreetiliselt jah( väike kõhulahtisus näiteks valgupulbrist) , aga palju sagedamini juhtub see vale treeningmetoodika, liigse trenni ja ebapiisava taastumise tõttu , viimasel juhul võiks toidulisandid ehk natuke aidata.

Muudetud kasutaja BULDOOSER poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ega meil siis eriti kellelgi nende lisandite ostmise ja tarvitamise õigust ei ole(amaröörid ) ja enamik neist kiirendavad väidetavalt hoopis taastumist. Tõsiselt tegemist on toidulisanditega , toidu-lisanditega , ei ole mõtet müstifitseerida lihtsaid asju, ei ole need mingid imerohud(seda pidagu meeles nii algajad , kui ka need , kes nende kasutamisest professionaalide privileegi tahavad teha) . Tundub , et mõnede kodanike arvates on toidulisandid steroididega ühel pulgal , sest olen foorumis lugenud väiteid , et algajad ei tohi kasutada kuna need toidulisandid hiljem nagu enam ei tööta , kui liiga vara kasutama hakkad. Mis ei tööta, valk, süsivesikud? Ehk kreatiin või glutamiin? Vitamiinid? Nagu nimetusest võib välja lugeda, toidu-lisandid, aitavad need pigem kompenseerida tavatoitumise puudujääke. Iseasi kas algajal on mõtet neid kõige kallimaid osta, aga kui rahas ei ole küsimus , siis miks mitte( kallimate maitse üldiselt parem). Kas algaja saab endale liiga teha toidulisanditega ,ütleme , et teoreetiliselt jah( väike kõhulahtisus näiteks valgupulbrist) , aga palju sagedamini juhtub see vale treeningmetoodika, liigse trenni ja ebapiisava taastumise tõttu , viimasel juhul võiks toidulisandid ehk natuke aidata.

Nõustun täielikult.

Minu jutt käis rohkem selle kohta, et väga paljudele jääb mulje, et ilma lisanditeta üldse trenni teha ei saa. Ma ei ütle, et tegemist on ainult profisportlastele mõeldud lisanditega, kuid seda ütlen küll, et algaja keha(eriti kui tegemist on kergema treeninguga) ei vaja lihtsalt toidulisandeid. Otsest halba ei tee, kuid erilist mõtet samuti ei ole.

Ma teen trenni päris tihti ja ikka üle tunni korraga ja nahk on korralikult märg ja lihased annavad tunda. Ometigi ei võta ma lisavalku mitte otsese valgupuuduse pärast(sest toidust saan seda küllaga) vaid rohkem treeningu-aegse ja treeningu-järgse taastumise ning lihaskasvu soodustamiseks.

Hüdrolüüsitud/vadaku valk imendub teadagi kiiresti ning sisaldab mitmesuguseid erinevaid valke ja peale treeningut on see kindlasti eelis mingi lihatüki ees.

Minu poolest võivad kõik treeninguga alustajad end kasvõi valgupulbrisse matta. Ainus mis on kindel on see, et sitt hakkab tõesti lippama ning pärast masendus seda suurem, et kiiresti oodatud tulemused ei ole tulnud ja rahakott kõvasti kergem.

Soovitan veelkord kõigil ikkagi korda seada tavatoitumine päeva jooksul ning treeningkava, mis kurnaks treeningu ajal piisavalt lihaseid, kuid samas annaks tulevatel päevadel piisavalt aega kosumiseks.

Siiski, kuna igaühel on oma pea õlgade vahel, ning enamusel enda raha mida raisata, siis ei hakka ma ilgelt negatiivset loengut pikemalt pidama.

Kui plaan osta, siis alustada pisikestest kogustest ning soovitavalt piirduda esialgu lihtsa valgupulbriga ning mõnede lisavitamiinidega.

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×